:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Wakacje, o TAK!! :sweetCyb: W końcu moge się lenić, lenić i LENIĆ :sweetCyb: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Mada&Teodor napisał(a):A co tu tak cicho się zrobiło??? A jakos nie ma włascicielki (czyli mnie) i innych też brak.... Sylwia Ty nie za bardzo sie przyzwyczajaj bo 2 miechy miną ino roz:D Quote
:: FiGa :: Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mielonka? :mad: A Ty masz jakieś godne i mocne wytłumaczenie dlaczego właścicielki tu nie ma? Bo wiesz, ja robie kilka kroków na stację PKP i wsiadam do pociągu. Cel - Tarnobrzeg :mad: Ciiiii nie psuj mi tej błogosci :loveu: A 1 wrzesnia popełnię samobójstwo, o :lol: W 2 klasie był KTOŚ, na początku był nawet nawet :loveu: :diabloti: Póxniej sie to zmieniło - jest idiotą, nabijamy się z niego z Jadzikową... i co się okazuje? Nie zdał, i bedzie chodził ze mnią do klasy :roflt: Mam nadzieję że ogólny sens pojęłaś :D:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Mielonka? :mad: A Ty masz jakieś godne i mocne wytłumaczenie dlaczego właścicielki tu nie ma? Bo wiesz, ja robie kilka kroków na stację PKP i wsiadam do pociągu. Cel - Tarnobrzeg :mad: Ciiiii nie psuj mi tej błogosci :loveu: A 1 wrzesnia popełnię samobójstwo, o :lol: W 2 klasie był KTOŚ, na początku był nawet nawet :loveu: :diabloti: Póxniej sie to zmieniło - jest idiotą, nabijamy się z niego z Jadzikową... i co się okazuje? Nie zdał, i bedzie chodził ze mnią do klasy :roflt: Mam nadzieję że ogólny sens pojęłaś :D:D:D:D Te może teraz bede mieć wiecej czasu... kochana nie strasz mnie bo wiesz ja mam obronnego psa:P:diabloti: co połyka w całości :P A i jeszcze na dodatek pożyczyłam aparat :D i bede mieć go chyba dopiero jutro jak dobrze pujdzie too może porobie jakieś foteczki.... a co do większej ilości czasu to teraz różnie bywa, bo w dzien mnie praktycznie nie ma... a wieczorek na osiedlu z chłoposzkami, a jutro ma byc ponoć grill a jak nie to dżamprezka jakaś sie szykuje no i tak to ja mam czas... Dobra nie bede taka jędza:D (chociaż lubie) te 2 miesiace będą najdłuższe w naszym życiu :multi::multi: HA ! pojełam pojełam :D A to peszek no popatrz... bedziesz miała delikwenta na codzień :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Aaaaa.... ciotki zaraz bede wymiotować... aaa.... Quote
Paulina_mickey Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Aaaaa.... ciotki zaraz bede wymiotować... aaa.... why?:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):why?:cool3: o kurdę ja to tu napisałam.. nie no zapomnijmy o tym:D:oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):o kurdę ja to tu napisałam.. nie no zapomnijmy o tym:D:oops: Spiła się nam Dogomaniaczka... :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Spiła się nam Dogomaniaczka... :cool3: łojoj :D Wydało sie :oops: Ale cooo tam :D rozpoczeły się wakacje :multi::multi: Kanikuły tralalalala tralalala :evil_lol::evil_lol: Jutro obiecuje zrobie sesję moim panienkom :D więc zapraszamy wszystkich zainteresowanych :D a we wtorek foteczki Misia :) jedziemy do niego z Małgosią :) Gonia czy ja żem niedobra :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ale tu u nas pusto i cicho... Taki błogi spokój... nikt drzwiami nie trzaska... Hehehe... Dzisiaj będa foteczki :) Quote
Paulina_mickey Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):łojoj :D Wydało sie :oops: Ale cooo tam :D rozpoczeły się wakacje :multi::multi: Kanikuły tralalalala tralalala :evil_lol::evil_lol: Jutro obiecuje zrobie sesję moim panienkom :D więc zapraszamy wszystkich zainteresowanych :D a we wtorek foteczki Misia :) jedziemy do niego z Małgosią :) Gonia czy ja żem niedobra :cool3: Edyta TY jesteś moderatorem:crazyeye: brawo:multi: z którą Gosia jedziesz? a gdzie on wlaściwie jest? Quote
Paulina_mickey Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 nie wierze wróciła edycja postów:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Bewarka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 o...moderatorka....witam :D dawno mnie tu nie było więc pytam o zdrowie...jak tam u was? żyjecie jako?jedziecie gdzieś na wakacje? Ja jeszcze nie wiem ;) i czekam na te foty! :D Quote
g_o_n_i_a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):łojoj :D Wydało sie :oops: Ale cooo tam :D rozpoczeły się wakacje :multi::multi: Kanikuły tralalalala tralalala :evil_lol::evil_lol: Jutro obiecuje zrobie sesję moim panienkom :D więc zapraszamy wszystkich zainteresowanych :D a we wtorek foteczki Misia :) jedziemy do niego z Małgosią :) Gonia czy ja żem niedobra :cool3: A nie, Edytko, cofam to - Pani Moderator :modla::evil_lol: Gratki nowej pozycji :cool3: :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Edytko, a Tobie w jakim dziale się poszczęściło? Pani Moderator :loveu: Czekamy na zdjęcia ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mielonka moderatorem? :hmmmm: Gratuluje posady :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Edyta TY jesteś moderatorem:crazyeye: brawo:multi: z którą Gosia jedziesz? a gdzie on wlaściwie jest? A no moderatorem :diabloti: Miałam jechać z Gosią Michalik, no ale pogoda nam się popsuła i nie za bardzo by wyszły ładne zdjęcia, wiec pojechałyśmy do niej obgadać sprawy psów. A Misiek jest w Wielowsi. justys95 napisał(a): o...moderatorka....witam :-D dawno mnie tu nie było więc pytam o zdrowie...jak tam u was? żyjecie jako?jedziecie gdzieś na wakacje? Ja jeszcze nie wiem ;-) i czekam na te foty! :-D Zdrówko nasze wyśmienite :) Wyjeżdżamy na wakacje do Zakopanego, tylko ze Tina zostaje :( g_o_n_i_a napisał(a): A nie, Edytko, cofam to - Pani Moderator :modla::evil_lol: Gratki nowej pozycji :cool3: :multi: Hehe masz szczęście :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Edytko, a Tobie w jakim dziale się poszczęściło? Pani Moderator :loveu: Czekamy na zdjęcia ;-) A poszczęściło się w dziale "Wszystko o psach" i grupa "Extra'' :) upsss... zdjęcia... a no tak... chyba mam sklerozę :oops: :: FiGa :: napisał(a): Mielonka moderatorem? :hmmmm: Gratuluje posady :cool3: A no Mielona :D Dziekujem dziekujem :diabloti::diabloti: A co do zdjęć.. to eee... no.... postaram sie dzisiaj.... naprawdę sie postaram :) Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no i co tam u psiaków?co ustaliłyście:cool3: Quote
basia bonnie Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Edytka wróciła! :multi::multi: Przepraszam, Szanowna Pani Mod :evil_lol: Pozwól, że sie jeszcze raz naciesze! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Tinke wymiziaj :loveu::loveu: Ahh :loveu::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Paulina_mickey napisał(a):no i co tam u psiaków?co ustaliłyście:cool3: U psiaków na razie w porządku. Sytuacja tak jakby opanowana, ale mamy kilka delikwentów w pilnej potrzebie. Ale to już ci pisałam na gg... chociaż o jeszcze jednym Ci muszę powiedzieć. Jest na tym czasie u jakiegoś nienormalnego gościa. A ustaliłyśmy tyle że od połowy lipca bierzemy sie ostro do roboty bo i ja i Małgosia wyjeżdżamy na początku lipca. B@$!@ napisał(a): Edytka wróciła! :multi::multi: Przepraszam, Szanowna Pani Mod :evil_lol: Pozwól, że sie jeszcze raz naciesze! :bigcool: :bigcool: :bigcool: Tinke wymiziaj :loveu::loveu: Ahh :loveu::multi: Proszę mnie tu nie traktować jak boga jakiegoś :P Ja tu bardziej sprzątaczką teraz będę :P Quote
g_o_n_i_a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Hehe masz szczęście :diabloti: Mielonka, nie strasz goniastej! :placz: :evil_lol: A co do zdjęć.. to eee... no.... postaram sie dzisiaj.... naprawdę sie postaram :) No wiesz cooooo :shake: Zdjęcia, chcemy zdjęcia :multi: Quote
Recommended Posts