g_o_n_i_a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Edytka się pojawiła! :multi: :multi: Mam nadzieje, że niedługo wrócisz do nas na stałe :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Mielonka :sweetCyb: Wracaj do nas prędko i już na stałe bo bez Ciebie to nie to samo :shake: :multi: I oczywiscie liczymy na jakies fotki Tinuli, bo za nią tez się stęsknilismy potwornie :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Moje potworki super że pamietacie o nas :D:D oczywiście niedługo fotki, i w ogóle niedługo wracamy na stałe :) buziaczki :buzi: Quote
Samturia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hej! boże jak mnie tu dawno nie było.. ale jak woidać ciebie też! czekam na zdjecia! :) Quote
Paulina_mickey Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Moje potworki super że pamietacie o nas :D:D oczywiście niedługo fotki, i w ogóle niedługo wracamy na stałe :) buziaczki :buzi: oj widze że Ty też nie masz czasu na nic... Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Noo cioteczki od dzisiaj mam WAKACJE !!! zaliczone wszystko !!! jutro konferencja wiec Edytka ma w końcu kanikuły :evil_lol: Ale dośc gadki szmatki :P Dzisiaj byłyśmy sobie na chańczą :D urwałam sie z lekcji ze znajomymi pojechaliśmy :D a ta panienka była z nami oczywiscie :loveu: CDN :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 nie zrobilam zdjęc jak pływa... ale kiedys to nadrobie :) A tu mokruśka :) aa tu jakieś moje wymysły... :roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Wooooooooooda :evil_lol: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Ptaszyna :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Bestyjka :evil_lol: :loveu: :loveu: Jeszcze tu wrócimy :) a tymczasem papap:*:*:* Quote
g_o_n_i_a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mielonka, czyżbyś o goniastej zapomniala :placz: ? Boszz ale cudne fotki :loveu: :loveu: Te Twoje "wymysy" są świetne :multi: :multi: [quote name='_ChiQuiTa_'] aa tu jakieś moje wymysły... :roll: Tinuchna :multi: :multi: :loveu: Koope lat :D Quote
Mi. Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 hahaha przypomniala mi sie pewna zabawa...pt. "chcesz liscia?A z liscia?!":evil_lol: :oops: Quote
:: FiGa :: Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Jak się jej łapki wtopiły... :evil_lol: Ja chyba jutro zrobie sobie labę :hmmmm: Jeszcze się nie zdecydowałam :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mielonka, czyżbyś o goniastej zapomniala :placz: ? Boszz ale cudne fotki :loveu: :loveu: Te Twoje "wymysy" są świetne :multi: :multi: Tinuchna :multi: :multi: :loveu: Koope lat :D Kochana jakże ja bym mogła zapomnieć o Tobie. Jasne ze pamiętam i odwiedzam Was tylko nie zawsze coś pisze, ale wiedz że jestem obecna :D Niedługo postaram sie wpadać częściej do moich kochanych ciotek a za tą Mielonke to ja Wam krzywde zrobie :mad::eviltong: Ola to jak? liścia? czy z liścia wolisz?? :D a na czym ta gra polega:d :roll: A łapecki sie jej wtopiły bo to grubasek taki jest ciężki :D Rób sobie dziewczyno labe:D ja już mam :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie no nie wierzę, zdjęcia! :multi: :multi: :loveu: To jest super, Tinka tu wygląda jak jakiś... list stepowy(?) :p :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie no nie wierzę, zdjęcia! :multi: :multi: :loveu: To jest super, Tinka tu wygląda jak jakiś... list stepowy(?) :p :loveu: Lis stepowy :D Doobre:D:D Witam Pianko :) Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Na tej foteczce Tina wygląda troszQ jak mój Tofi u babci:loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Hehehe Tina jak kameleon:D przybiera różne postacie :) Quote
Mi. Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 heeeejejjjjejjj!!:multi: :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_'] Ola to jak? liścia? czy z liścia wolisz?? :D a na czym ta gra polega:d :roll: ja zdecydowanie chce (z) liscia:D:D na czym polega? hm....:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Hehe to widzę obeznana jesteś tak samo jak ja :D To jak sie kiedyś w życiu zobaczymy na dzień dobry dostaniesz (z) liścia :D:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hehe to widzę obeznana jesteś tak samo jak ja :D To jak sie kiedyś w życiu zobaczymy na dzień dobry dostaniesz (z) liścia :D:diabloti: A ja chcę buziaka :loveu: :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja chcę buziaka :loveu: :cool3: Hmmm.... skoro nalegasz.... to mogę się zgodzić :D Ale ode mnie czy od Tiny ?:D Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Patrzcie wszystkie mamy łapki.... No... chyba jedyną osobą, która ma ognika jest Alicjarydzewska :roll: Ahh Witaj Edytka! :multi: Fotki śliczneeee:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts