haska_12 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cześć Edycia... ale mi brakuje tego twojego śmiechu :( Kiedyś tak nam sie fajnie rozmawiało, pamietasz? :( Quote
chihuahua Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Book Antiqua]A galeria Tiny sie tak rozrosla , ze az w szwach peka!! A edyta musi zszywac!!![/FONT] Quote
olekg89 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 No starsznie ciocia kocha zwierzątka. Niech sobie jeszcze 20 miotów wyprodukuje kolejna Villas od 7 boleści. Jakby tak kochała zwierzątka to psy miałyby wybiegi pożadne ,a nie gniły na 2 metrowych łańcuchach z dziurawymi budami w których zamiast słomy jest piasek, a koty byłyby po zabiegach(sterylka,kastracja) .Po za tym Rotek powinien mieć ocieploną bude ,a nie 3 ściany i sufit .Bo Dobrze widze ,ze ma wejscie do budy na metr szerokie? Ciekawe jak on to w zime ogrzeje . Ale pewnie pieski w zime mieszkają w domku.Przecież ciocia tak kocha zwierzątka,że nie pozwoli marznąć im na dworze. Zaraz będzie lincz ,ale co tam nikt nie widzi krzywdy zwierząt. Bo nikt prócz mnie nie zwróci uwagi,pewnie ,łatwiej powiedzieć jakie sliczne koteczki.... Quote
:: FiGa :: Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Olek zapraszam Cie do mnie, do Grodziska. Spróbuj przemówić tutejszym ludziom do świadomości, dam Ci Nobla. Nie wiem jaka jest ciocia Edyty, wiem że psy mogłyby mieć lepiej, a koty w ogóle nie powinny się rozmnażać i również tego nie pochwalam. ALe krzykiem i ironią nie zdziałasz niczego dobrego, jedynie sprowokujesz innych do kłótni. Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 olekg18 napisał(a):No starsznie ciocia kocha zwierzątka. Niech sobie jeszcze 20 miotów wyprodukuje kolejna Villas od 7 boleści. Jakby tak kochała zwierzątka to psy miałyby wybiegi pożadne ,a nie gniły na 2 metrowych łańcuchach z dziurawymi budami w których zamiast słomy jest piasek, a koty byłyby po zabiegach(sterylka,kastracja) .Po za tym Rotek powinien mieć ocieploną bude ,a nie 3 ściany i sufit .Bo Dobrze widze ,ze ma wejscie do budy na metr szerokie? Ciekawe jak on to w zime ogrzeje . Ale pewnie pieski w zime mieszkają w domku.Przecież ciocia tak kocha zwierzątka,że nie pozwoli marznąć im na dworze. Zaraz będzie lincz ,ale co tam nikt nie widzi krzywdy zwierząt. Bo nikt prócz mnie nie zwróci uwagi,pewnie ,łatwiej powiedzieć jakie sliczne koteczki.... przestań sie Edyty czepiać bo gadaniem świata nie zmienisz... Ona kocha zwierzaki jak mało kto i Ty nie masz prawa tego oceniać... Quote
Pianka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):przestań sie Edyty czepiać bo gadaniem świata nie zmienisz... Ona kocha zwierzaki jak mało kto i Ty nie masz prawa tego oceniać... Ona nie czepia się Edyty tylko jej cioci, a to róznica. Też nie pochwalam rozmnażania. Tyle kotów umiera w schronisku...:-( Quote
olekg89 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pianka tylko nie ONA :P Jesteście bardzo drażliwe . Paulina pisać jak to kocham zwierzątka to ja też moge ,a jak to się przekłada na prawdę to już nikt niewie. Figa-Ale przecież jej ciocia kocha zwierzątka to powinna miec o nich mase wiadomosci o kas/sterylizacji równiez ,a może nawet przedwszystkim.I o budach z piaskiem w srodku i 2m łańcuchach . Nie mam nic do trzymania psów na łańcuchu ,ale niech to będzie linka stalowa ,a nie 10kg łańcuch.I nie 2m tylko 8m już pies ma wiecej przestrzeni. A Budyy radziłbym postawić np. na 2 paletach zawsze do wyzej i pies kopiac doły (z nudów i braku zainteresowania ze strony człowieka) nie nasypie sobie piachu do środka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 olekg18 napisał(a):No starsznie ciocia kocha zwierzątka. Niech sobie jeszcze 20 miotów wyprodukuje kolejna Villas od 7 boleści. Jakby tak kochała zwierzątka to psy miałyby wybiegi pożadne ,a nie gniły na 2 metrowych łańcuchach z dziurawymi budami w których zamiast słomy jest piasek, a koty byłyby po zabiegach(sterylka,kastracja) .Po za tym Rotek powinien mieć ocieploną bude ,a nie 3 ściany i sufit .Bo Dobrze widze ,ze ma wejscie do budy na metr szerokie? Ciekawe jak on to w zime ogrzeje . Ale pewnie pieski w zime mieszkają w domku.Przecież ciocia tak kocha zwierzątka,że nie pozwoli marznąć im na dworze. Zaraz będzie lincz ,ale co tam nikt nie widzi krzywdy zwierząt. Bo nikt prócz mnie nie zwróci uwagi,pewnie ,łatwiej powiedzieć jakie sliczne koteczki.... Zapewniam Cię drogi kolego że zwierzętom tam nie dzieje się krzywda. Moja ciotka jest złotym człowiekiem która by chciała dla wszystkich zwierząt jak najlepiej. Jednak tak jak mówiła Sylwia przemówienie ludziom do świadomości jest potwornie trudne. Bo co z tego ze ja za każdym razem kiedy tam jestem produkuje się że trzeba wysterylizować kotki, a spotykam się z zerową reakcją. I tak już 2 kotka jest kotna. Do takich ludzi mówi się naprawdę cieżko, zwłaszcza kiedy masz jakąś inną rację niż oni. Po za tym skąd wiesz ze na zimę nie mieszkają w domu? Nie wiesz tego wiec nie masz prawa się o to rzucać. Nie mam zamiaru się przed Tobą tłumaczyć, ani więcej dyskutować bo to do niczego nie doprowadzi. I co sądzisz teraz ze pomogłeś zwierzakom (którym wg. Ciebie dzieje się taka krzywda] pisząc zarzuty w stronę mojej ciotki. Czujesz sie spełniony? Quote
Samturia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 oj Olek... ja już o ponad pół roku kuje do łba osobie że pies bez rodowodu=kundelek... i do tej pory jeszcze tego nie pojeła ta osoba... więc w sprawe sterylki będzie jeszcze trudniej... no to może ty spróbuesz powiedzieć to cioci od Edyty....? spróbuj! na pewno ci sę uda! Quote
Pianka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='olekg18']Pianka tylko nie ONA :P Przepraszam:evil_lol: przeczytałam nick "ola". Sorryy:evil_lol: I co sądzisz teraz ze pomogłeś zwierzakom (którym wg. Ciebie dzieje się taka krzywda] pisząc zarzuty w stronę mojej ciotki. Czujesz sie spełniony? Nie denerwuj się, przeciez wiesz, ze olek chce dobrze. Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Pianka'] Nie denerwuj się, przeciez wiesz, ze olek chce dobrze. Ja odebrałam to jako atak na moją ciocię bo nie sądze zeby słowa typu: Niech sobie jeszcze 20 miotów wyprodukuje kolejna Villas od 7 boleści. Ale pewnie pieski w zime mieszkają w domku.Przecież ciocia tak kocha zwierzątka,że nie pozwoli marznąć im na dworze. były oznaką jakiej kolwiek pomocy, a raczej jakimiś ironicznymi docinkami. Olku nie będę kwestionować tego co Ty robisz dla dobra zwierząt, bo siedzenie i docinanie komuś nie jest na pewno żadną pomocą, jeśli już mogłeś zapytać czy próbowałam coś z tym zrobić, a otrzymał byś odpowiedź i nie byłoby głupiej sytuacji. Nie chce mi się już dyskutować na ten temat, jeśli Ty masz jakieś doświadczenie o uświadamianiu ludzi to wtedy możemy porozmawiać, bo ja chyba jeszcze tego nie na byłam. Bez odbioru. [quote name='haska_12'] Cześć Edycia... ale mi brakuje tego twojego śmiechu :-( Kiedyś tak nam sie fajnie rozmawiało, pamietasz? :-( Pamietam kochana pamiętam :buzi: Ale widzisz ostatnimi czasy nie mam na nic czasu, obiecuje że nadrobie wszsytkie zaległości u Was albo przynajmniej częśc :*:*:* Sylwia dziękuje ze jestem mile widziana :):): Chihuahua bez przesady:P w szwach to ona nie pęka ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Witam tłumy przebywające na naszym Foto Blogu :) Quote
basia bonnie Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witajcie Kochani! :buzi: :multi: Ostatnio czasu brak...tak, nie tylko u Ciebie.. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hej Edytko :multi: Bardzo dziekuje za smski, ciesze sie, ze o nas pamietalas :buzi: Niedlugo koniec roku szkolnego i mam nadzieje, ze czesciej bedziesz wpdac tutaj. A w naszym FB jestes zawsze mile widziana :buzi: Quote
chihuahua Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Sie sie Edytko, sie sie Tina, sie sie TINOMANIACY! Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Witam tłumy przebywające na naszym Foto Blogu :) cześc Edytko:D patrz co mam:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70472 i jeszcze u Goni są fotki, może znasz jakiś dobry domek? Quote
olekg89 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Odkarmiłem 2 tyg kocięta! Byłem wolontariuszem to dużo więcej niż ty ,2 linki 2 podpisie do PWP to nie pomoc. Quote
goldenka245 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witam! :) Jestem tutaj pierwszy raz, ale muszę przyznać, że Tinusia to chodząca piękność a nie pies ;) Pozdrawiam!:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Edytko :multi::loveu: Co Cię tak nie ma? :-( Czekamy na Was ;) :loveu::loveu::loveu::loveu:Pozdrawiamy!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Witam cioteczki :* jak miło że nie zapominacie o nas, my mamy urwanie głowy, szkola i w ogóle wszystko naraz sie teraz zwaliło. Może niedługo damy na luz i częsciej tu będziemy. Buziaczki :buzi: olekg18 napisał(a):Odkarmiłem 2 tyg kocięta! Byłem wolontariuszem to dużo więcej niż ty ,2 linki 2 podpisie do PWP to nie pomoc. Ty za to nie masz żadnego w podpisie, a ja nie osadzam tego ile już zrobiłeś dla zwierząt. Dla Twojej wiadomości ja jestem wolontariuszką i na swoim koncie mam też kilka uratowanych istot. Nie mam zamiaru wymieniać ich teraz, bo jesteś zbyt płytki aby ze mną dyskutować. Zajmij się lepiej ratowaniem, a nie osądzaniem mnie skoro nic o mnie nie wiesz, i nie wiesz co robię dla zwierząt. Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Witam! :) Jestem tutaj pierwszy raz, ale muszę przyznać, że Tinusia to chodząca piękność a nie pies ;) Pozdrawiam!:loveu: Witamy w naszych skromnych progach Goldenko :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Edytko, nareszcie Cię widzę! :) Welcome back! :* :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Justynko nie wiesz jak ja się cieszę że widzę Cię u nas :*:*:* Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Justynko nie wiesz jak ja się cieszę że widzę Cię u nas :*:*:* Wszyscy sie schodzą na Dogomanię i znów się spotykamy starą 'ekipą' :loveu: Quote
Recommended Posts