caroolcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Czyżby Tinka zmieniła fryzurę...? jakoś inaczej wyglada :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Ojj widzę że nasza galeria stanęła w meijscu... ale to nic to nic... moze nowa prcja fotek ożywi troszeczke to miejsce... Ale nikt sie nie domaga to nawet nie dam... za to fajne "coś" znalazłam:D popatrzcie http://storage.msn.com/x1pbglk-vqL4BsgEn_Hwgtu41NfJis8XoekpRSAd8qnw-w25E0hXSnmFxlHENVP1F1_-sVr0NwhXEEAreaWUq9VgUoM9MqwILGLmStF2ljS3K4_Kp6Yfd4TFDq13-M2VD-YB7ion4qBcQbLU_5TbsRxvPzgbJ_pgbEC Sylwia Tina nie lubi głośnej muzyki ;) jak to nikt nie chce:mad: a ja to co?:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Hihi Paulina ja wiem ze Ty zawsze chętna hehe ;) Pianka dziękuje :* co do fotek to Hmm... może jak mi się zechce to coś dam :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Sylwia Tina nie lubi głośnej muzyki ;-)I doskonale ją rozumiem :evil_lol: Ja na ostatniej dyskotece byłammmmmmmm... :hmmmm: Na początku 1 kl gimnazjum :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):I doskonale ją rozumiem :evil_lol: Ja na ostatniej dyskotece byłammmmmmmm... :hmmmm: Na początku 1 kl gimnazjum :evil_lol: Noo to niedobzie... trzeba sie bawić :D:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Noo to niedobzie... trzeba sie bawić :D:diabloti: Tia :diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Foteczki czynia cuda ;-) eheheheh .witamy i milusio pozdrawiamy ..dla BIAłEJ DAMY mizianko za uszkiem ;-)!!!!! Quote
Carolcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hej!!!!! Byczek jest uroczy :D:D:loveu: :loveu: Hihiihi jest w tych samych kolorkach co Blacky :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 urocze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Jeeestem :) Wróciłam kochane moje :):buzi: z świetnym humorem z załadowanymi bateryjkami i optymizmem :) Spędziłam wspaniały wolny tydzień... i teraz wspaniały weekend. Weekend u cioci na wsi. Z dala od miasta od tego huku... wypoczełam... ach.... :) Wyłaziłam się z Rudim za wszystkie czasy.... po lasach, łąkach... :) No przyznam że wspaniale było :) No i mam nawet fotki :) muszę się jakoś wkupić w Wasze łaski spowrotem :) a fotki to chyba najlepsza rzecz :D:diabloti: Quote
Carolcia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): No i mam nawet fotki :) muszę się jakoś wkupić w Wasze łaski spowrotem :) a fotki to chyba najlepsza rzecz :D:diabloti: swiete slowa :diabloti: A ja tej panienki nie znam :oops: :oops: :oops: Czekam na fotki Tiny :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Carolcia napisał(a):swiete slowa :diabloti: A ja tej panienki nie znam :oops: :oops: :oops: Czekam na fotki Tiny :loveu: :loveu: Nie znasz Buniakowej ? :crazyeye: Ale to pewnie dlatego ze dawno nie było tu jej fotek :oops: A Tinkowe fotki za chwile i Midnightowe :D:multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Prosze bardzo :D Tinowe na wypoczynku :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ah jej to dobrze, wygrzewać się na słonku, nic nie robić, pełen relaks ;) Quote
Paulina_mickey Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nie boisz sie że Ci wypadnie (tfu tfu):crazyeye: Quote
Samturia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 nop właśnie ja bym sie straszie bała... jak czasami ide z Lapą do babci to ją dziadek do okna n 4 piętrze zabiera a ja cała zdygana ale widac Tinka nie ma lęku wysokości ;) Quote
Pianka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witamy z powrotem:multi: Ale słodziutka Tina:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/Kotki/a5.jpg Guziczki :loveu: Witaj z powrotem :multi: A fotki z pobytu u cioci także mile widziane ;) Quote
Recommended Posts