_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Teraz odrobinę parkowych foteczek :) Ja & moja siostra cioteczna ;) (od lewej: Ja, Cecylia) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 A teraz fotki zwierzaków mojej cioci :) Moja siostra była i nich kilka dni i napykała trochę fotek. Dlatego te zdjecia co będą teraz są jej autorstwa Są też troche niewyraźnie niektóre bo jak twierdzi nie umie sie obsługiwać moim aparatem :placz: Na początek Oczko:loveu: Spragniony:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 No moi drodzy będziemy mieli tu dzisiaj duuuużo dzieci :):loveu: maleństwa urodzone 3 dni temu (albo 4) nie pamietam dobrze :oops: z mamusią Zuzią :) (Oczko to ich wujek :)) Quote
Monika_tbg Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Monika Oczko to facet :) wiem wiem już:oops: :oops: poprawiłam:) Quote
Monika_tbg Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No moi drodzy będziemy mieli tu dzisiaj duuuużo dzieci :):loveu: maleństwa urodzone 3 dni temu (albo 4) nie pamietam dobrze :oops: z mamusią Zuzią :) (Oczko to ich wujek :)) jakie kluseczki śliczne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Panie i Panowie a oto mój Midnight:loveu: :iloveyou: Jeszcze pewnie nie wszyscy wiedzą że to maleństwo ma być moje własne. No ale nie ma tak łatwo, ponieważ nie wszyscy domownicy chcą kota. No, ale może jakos to bedzie, najwyzej zapakuje go w torbe i przywioze do tBG i juz bedzie musiał zostać. Wiec narazie jest tylko dla mnie zarezerowany, ale ciotka namawia moją mame żeby mi pozwoliła :) noo to 3majcie kciuki zeby sie w nim zakochała, chociaż pewnie i tak sie zakochała ale nie chce sie przyznać hie hie :diabloti: szkoda że tak mało no ale może jak pojade na długi weekend to narobię więcej :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Dzieciaczki :loveu: :loveu: Jaaakie nózki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Aaaa teraz Rudi:loveu: Uwielbiam go :iloveyou: a wręcz ubustwiam. Takie trasy z nim pokonywałam ze maskra, cały las obeszliśmy chyba hehe :) aaa i jeszcze jak jestem u cioci to robi za ochroniarza. Biega ze mną :D wieczorami :lol: :evil_lol: Niestety musi być na łańcuchu, bo jest bardzo silny i wszystkie smycze i sznurki przegrywa podonie jak Chester ale o nim za chwilę. Nie wiem czy na zdjeciach bedzie widać jakie okopy wykopał hehe :D:D Ale nie martwcie sie jest najszczęsliwszym psem na swiecie :) ta postać trzymająca Rudiego to moja zaje2bista ciocia :):) Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :roflt: :roflt::roflt: :roflt: Świetne!! :roflt::roflt: :roflt: Daj je do konkursu :razz: Kociamberki cudowne :loveu: Midnight jest świetnie umaszczony :cool3: Czy Twoja ciocia nie myślała o sterylce koteczki..?? Quote
Monika_tbg Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ale śliczne te maluszki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/tn_P4240180.jpg Przystojniak z niego :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: :roflt::roflt: :roflt: Świetne!! :roflt::roflt: :roflt: Daj je do konkursu :razz: Kociamberki cudowne :loveu: Midnight jest świetnie umaszczony :cool3: Czy Twoja ciocia nie myślała o sterylce koteczki..?? Do konkursu... no w sumię co nam zalezy :diabloti: Umaszczenie Midnighta też mi sie podoba uwielbiam wlasnie takie :loveu: Co do kotki. To sa jej pierwsze kociaki. O sterylce porozmawiam z nią. Chciałam jeszcze dodać, że te wszystkie kotki nie są do wydania :) Wszystkie zostają u cioci. No chyba ze w jakieś sprawdzone, naprawde dobre ręce. Ja podziwiam ich. W tamtym roku trzymały wszystkie 7 w domu. Sąsiedzi przychodzili i chcieli kotki ale nie oddały ani jednego. A Midnight tylko jest do wydania bo dla mnie to moja mi oddać. Oczywiście później będą wysterelizowane :) aaa i mleka mają pod dostatkiem w końcu moja ciocia ma mleczarnie :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Śpioszki :loveu: Rudi :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Chester :loveu: piękny Rotek ale troche agresywny wiec ja sie 3mam od niego z daleka :roll: wyobraźcie sobie że nawet ten ciezki łańcuch jest w stanie zerwać :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Tutaj już nie wygląda na takiego agresora :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Oczko :loveu: Na wyżynach :D Jakiż on otwarty :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Noo i Rudni na koniec :):):loveu: Aha i chciałam powiedzieć że ten "osobnik" którego miałam dać. Nie dam dzisiaj a za jakiś czas. Bo straaasznie dużo zdjeć dzisiaj dodałam :D Widzicie jaka ja dobra ciocia jestem :) Teraz już nikt nie bedzie narzekał że mało :D:D hehehe :diabloti: więc miłego oglądania :evil_lol: Quote
Recommended Posts