Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona to by mogła cały dzień nic nie robić a żeby ją jedynie ktoś smyrał :diabloti::evil_lol:
Mam jeszcze inne fotki z tego wypadu na działke ale dam innym razem, no moze jutro... heh jescze się zastanowie :D
No a tak ogólnie to miałam dzisiaj występ :) dla Francuzów, buroki nawet nie wiedzieli o czym my śpiewamy i patrzyli jak na debili. No ale oni swoim wystepem to tez sie nie popisali, no ale śmiesznie było...
może beda na stronce naszej szkoły jakieś foty z tego to pokaże ;)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ona to by mogła cały dzień nic nie robić a żeby ją jedynie ktoś smyrał :diabloti::evil_lol:
Mam jeszcze inne fotki z tego wypadu na działke ale dam innym razem, no moze jutro... heh jescze się zastanowie :D
No a tak ogólnie to miałam dzisiaj występ :) dla Francuzów, buroki nawet nie wiedzieli o czym my śpiewamy i patrzyli jak na debili. No ale oni swoim wystepem to tez sie nie popisali, no ale śmiesznie było...
może beda na stronce naszej szkoły jakieś foty z tego to pokaże ;)

hehe francuzy już pojechały:diabloti:
a swoją drogą dziwni byli...:roll: :evil_lol:

Posted

Oj, Pańciu Tinkowa nagrabiłaś sobie u nas. Wczoraj Tinka spacerowała po Włocławku. Przyjechałyście sobie i nawet do nas nie przyszłyście...
Kumpel :placz:, bo chciał Was poznac.

P. S. A poważnie Tinkowa wczoraj sobie stała przed sklepem spożywczym...
Znowu inwazja klonów. Nawet łatki miała identyczne... :lol: Jak to wszystkie Tinkowe pieski.

Posted

[quote name='gochgoch']
ale to słodki stwór!!!!!
bardzo lubię takie psiaki!!!:loveu::loveu::loveu:
gdybym miała takiego maluszka to bym go wszędzie zabierała ze sobą :p

pozdrawiamy!!!

Witamy w naszych skromnych progach :multi:
Taak, to pdoręczny pies, ale niestety niezbyt ruchliwy i przyjacielski...:evil_lol:
Dlatego nie mogę jej wszedzie ze sobą zabierać... kilka razy próbowałam ale nic z tego dobrego nie wyszło.... :roll:

[quote name='Ewa&kumpel']
Oj, Pańciu Tinkowa nagrabiłaś sobie u nas. Wczoraj Tinka spacerowała poWłocławku. Przyjechałyście sobie i nawet do nas nie przyszłyście...
Kumpel :placz:, bo chciał Was poznac.

P. S. A poważnie Tinkowa wczoraj sobie stała przed sklepem spożywczym...
Znowu inwazja klonów. Nawet łatki miała identyczne... :lol: Jak to wszystkie Tinkowe pieski.

Czytałam ta pierwszą częśc i sobie myśle :"Co jest?? :-o" przecież ja we Włocławku wczoraj nie byłam... prze ja bystra jestem hehe...
no klonow sie teraz nawaliło Tinkowych.... a jesczze niedawno Tinkowa ogryginalna była .... ale i tak dalej jest :evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia a pifko sie chleje na działce, i Tinie zaschło w gardle i jej dalam jedno :)
Paulina ja wiem ze dziwne, chociaż 2 ładne były :)
Marta :buzi:

Ciotki patrzcie na małego "tinkowego" pieseczka w moim podpisie aaa :bigcry:

Posted

Siedzę i płacze...
jak głupia... czesto zdarzało mi sie uronić parę łez czytając Dogomanię...
Jednak teraz to już sie rokleiłam na maksa.... :(
Patrze na Białego i na te.... na te jego przeważone oczka...
wyobrażam sobie jak mu tam źle....
;(;(;( kurde...
czuję sie taka bezsilna...
tak chętnie bym go ptzytuliła i zabrała do siebie :(:(:(:(:(:(:(:(

Posted

Witaj Edytko :loveu:
Miałam nadrabiania że hoho, ale warto było :multi:
Zazdroszczę Ci tego bociana, ja raz miałam tez dość bliskie spotkanie w bockiem tyle że z czarnym :loveu: A są one rzadkie :loveu: Byłam tak zafascynowana że nie myślalam o aparacie tkwiacym w mojej kieszeni, piekne ptaki :loveu:
A ostatnio jechałam sobie pociągiem i na polanie 'pasło' się ok 30 boćków, byłyśmy z koleżanką zachwycone ;)

Zdjęcia kwiatków i Tinkowej na działeczce... :loveu: :klacz: