Dobcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Oooo, jak sie lepi, tulidełko małe:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Ona to by mogła cały dzień nic nie robić a żeby ją jedynie ktoś smyrał :diabloti::evil_lol: Mam jeszcze inne fotki z tego wypadu na działke ale dam innym razem, no moze jutro... heh jescze się zastanowie :D No a tak ogólnie to miałam dzisiaj występ :) dla Francuzów, buroki nawet nie wiedzieli o czym my śpiewamy i patrzyli jak na debili. No ale oni swoim wystepem to tez sie nie popisali, no ale śmiesznie było... może beda na stronce naszej szkoły jakieś foty z tego to pokaże ;) Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 KUDłATKI przylazły sie przywitac i zyczyc kukurowych snów ;-) Mizianko dla KRóLEWNY SMIESZKI ;-) Quote
Ewa&kumpel Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dawaj bronksa :diabloti: No tak, Tinka z piwem. Tego jeszcze w kinie nie grali... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ale to słodki stwór!!!!! bardzo lubię takie psiaki!!!:loveu::loveu::loveu: gdybym miała takiego maluszka to bym go wszędzie zabierała ze sobą :p pozdrawiamy!!! Quote
wiq Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 plener!:multi: do pyszczka jej w zieleni:loveu: fajny ten bocian:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ona to by mogła cały dzień nic nie robić a żeby ją jedynie ktoś smyrał :diabloti::evil_lol: Mam jeszcze inne fotki z tego wypadu na działke ale dam innym razem, no moze jutro... heh jescze się zastanowie :D No a tak ogólnie to miałam dzisiaj występ :) dla Francuzów, buroki nawet nie wiedzieli o czym my śpiewamy i patrzyli jak na debili. No ale oni swoim wystepem to tez sie nie popisali, no ale śmiesznie było... może beda na stronce naszej szkoły jakieś foty z tego to pokaże ;) hehe francuzy już pojechały:diabloti: a swoją drogą dziwni byli...:roll: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no... wreszcie do ciebie wpadłam :cool3: fajne foteczki :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Oj, Pańciu Tinkowa nagrabiłaś sobie u nas. Wczoraj Tinka spacerowała po Włocławku. Przyjechałyście sobie i nawet do nas nie przyszłyście... Kumpel :placz:, bo chciał Was poznac. P. S. A poważnie Tinkowa wczoraj sobie stała przed sklepem spożywczym... Znowu inwazja klonów. Nawet łatki miała identyczne... :lol: Jak to wszystkie Tinkowe pieski. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='gochgoch'] ale to słodki stwór!!!!! bardzo lubię takie psiaki!!!:loveu::loveu::loveu: gdybym miała takiego maluszka to bym go wszędzie zabierała ze sobą :p pozdrawiamy!!! Witamy w naszych skromnych progach :multi: Taak, to pdoręczny pies, ale niestety niezbyt ruchliwy i przyjacielski...:evil_lol: Dlatego nie mogę jej wszedzie ze sobą zabierać... kilka razy próbowałam ale nic z tego dobrego nie wyszło.... :roll: [quote name='Ewa&kumpel'] Oj, Pańciu Tinkowa nagrabiłaś sobie u nas. Wczoraj Tinka spacerowała poWłocławku. Przyjechałyście sobie i nawet do nas nie przyszłyście... Kumpel :placz:, bo chciał Was poznac. P. S. A poważnie Tinkowa wczoraj sobie stała przed sklepem spożywczym... Znowu inwazja klonów. Nawet łatki miała identyczne... :lol: Jak to wszystkie Tinkowe pieski. Czytałam ta pierwszą częśc i sobie myśle :"Co jest?? :-o" przecież ja we Włocławku wczoraj nie byłam... prze ja bystra jestem hehe... no klonow sie teraz nawaliło Tinkowych.... a jesczze niedawno Tinkowa ogryginalna była .... ale i tak dalej jest :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 A tak w ogóle czy komuś podoba się moj new avatarek ?? Saaama robiłam :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A tak w ogóle czy komuś podoba się moj new avatarek ?? Saaama robiłam :diabloti: mnie sie podoba:loveu: własnie miałam Ci pisać że jest sliczny:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dziękuje :) Paulina dlaczego Francuzki dziwne?? Zianie z nich masakryczne :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Heeej! :multi: Edytko - fotki kwiatusków są cudne :loveu: Te kolorki :loveu: Tinkowa spacerkowa słodziasta :loveu: A co tu sie wyczynia? :mad: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziękuje :) Paulina dlaczego Francuzki dziwne?? Zianie z nich masakryczne :diabloti: no że zianie to wiem ale tak dziwnie wyglądały...:roll: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale super fotki Tiny w plenerze:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Gosia a pifko sie chleje na działce, i Tinie zaschło w gardle i jej dalam jedno :) Paulina ja wiem ze dziwne, chociaż 2 ładne były :) Marta :buzi: Ciotki patrzcie na małego "tinkowego" pieseczka w moim podpisie aaa :bigcry: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Siedzę i płacze... jak głupia... czesto zdarzało mi sie uronić parę łez czytając Dogomanię... Jednak teraz to już sie rokleiłam na maksa.... :( Patrze na Białego i na te.... na te jego przeważone oczka... wyobrażam sobie jak mu tam źle.... ;(;(;( kurde... czuję sie taka bezsilna... tak chętnie bym go ptzytuliła i zabrała do siebie :(:(:(:(:(:(:(:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ajjj smutno mi sie zrobiło :( dam kilka fotek i ide rozładować emocje... Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Wszystkim sie podobają zdjęcia !! ale suuper :bigcool: Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 też często łapię doła czytając pwp... dzióbek tiniasty jest przecudny:loveu: Quote
Mada&Teodor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Słodka mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Mizianko dla Tinki :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']ajjj smutno mi sie zrobiło :( dam kilka fotek i ide rozładować emocje... to wasza działka jest:cool3: ? Quote
caroolcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Buziaczki z ten nastawiony noseczek ;) słodziutkie! Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witaj Edytko :loveu: Miałam nadrabiania że hoho, ale warto było :multi: Zazdroszczę Ci tego bociana, ja raz miałam tez dość bliskie spotkanie w bockiem tyle że z czarnym :loveu: A są one rzadkie :loveu: Byłam tak zafascynowana że nie myślalam o aparacie tkwiacym w mojej kieszeni, piekne ptaki :loveu: A ostatnio jechałam sobie pociągiem i na polanie 'pasło' się ok 30 boćków, byłyśmy z koleżanką zachwycone ;) Zdjęcia kwiatków i Tinkowej na działeczce... :loveu: :klacz: Quote
Recommended Posts