Paulina_mickey Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć cioteki :buzi: Paulina 3 maja :diabloti: Ewa a no umiem :D:D:D o której godzinie:diabloti: ale Qrde ja 4 pisze mature...:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Wiesz co nie wiem o ktorej godzinie. ale wiesz co to chyba przedstawienie jest w sobote i to 5 maja :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Cześć Gosia :buzi: Fajnie że wpadłaś :) Zaraz dam działkowe foteki :) Quote
Pianka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jaki fajny bocian:loveu: Ale blisko udało się wam podejść:-o Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hie hie :evil_lol: Wracam sobie dzisiaj ze szkółki, patrze a tu taaki kolega nas odwiedził :D i co on robi w środku miasta ? :roll: Ktoś mu dał mleko (nie jestem pewna czy to bylo mleko) i udko z kurczaka... ale sie bidny z tym mordował, jakby to była żabka to by szybko zjadł, a tak nie mógł sobie poradzić... Ha a wiecie co jest najśmieszniejsze. Że on był jakiś tresowany noo... na pcozątku bałysmy się do niego podejść zeby go nie spłoszyć a potem podeszłam tak bliziutko to tak patrzył na mnie i kręcił głową. No normalnie boski :loveu: Stoimy sobie patrzymy na niego, i jakiś pan mu coś rzucił. A on podszedł, wzioł w pyszczek i zjadł. A potem wzioł 2 kawałek w dziobek i poszedł do tego mleka zmoczył sobie i zjadł. Tak samo robił z kurczakiem. Moczył w tym mleku i próbował zjeść... no normalnie byłam pod wrażeniem.... :cool3: :loveu: Niesamowity ten bociek ;) w Poznaniu ostatnio jeden przechadzał się koło marketu Auchan - czyzby na zakupy wpadł? Quote
Ewa&kumpel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 O kurcze, a ten bociek to po co przyszedł sobie do miasta? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pianka']Jaki fajny bocian:loveu: Ale blisko udało się wam podejść:-o AA bo on się w ogóle nie bał :) Caroolcia hehe pewnie tak :diabloti: Ewa Noo pewnie mu się na łące nudziło :D:D ps. zaraz fotki :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 No już mamy plenerowe fotki. Wczoraj poszlyśmy sobie na działeczke :D tak było pięęęknie :loveu: Musicie mi to jakoś wynagrodzić że zamiast pujsc psać (bom zmęczona) to ja secjalnie przyszłam dać fotki :) Na początek troche wiosny moim okiem :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Kostecka :D (której Tina nie chce jeść :angryy: ) może jej kształt nie odpowiada.. . :roll: Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ale piękne zdjęcia kwiatuszków - moj ogródek dopiero się zakłąda ;) HI hi może faktycznie kosteczki odstraszaja kształtem, mi osobiście przypominaja wygladem mydło a tego jeść sama bym nie chciała :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 A teraz zaczepno-obronne maleństwo :D:diabloti: :loveu: Dawaj bronksa :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Opalamy się :D iii..... robimy downa :diabloti: i leci do mnie :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 skośno oka mery :evil_lol: nie ma to jak wygrzewać sobie doopke :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='evanescence']Ona jest cudna Dziękuje w imieniu Tinki :buzi: [quote name='Pianka'] Ślicznie wyszła:loveu: Hehe jak burak tu wyszła hehe ::diabloti: Quote
caroolcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] skośno oka mery :evil_lol: nie ma to jak wygrzewać sobie doopke :diabloti: czego więcej do szczęścia potrzeba...trawka, słoneczko, no może jeszcze to pifko :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 caroolcia masz całkowitą racje hehehe :D Quote
Mada&Teodor Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Piękne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Widać, że Tina nie lubi się opalać, bo do cienia uciekła :p Mądra dziewczynka, wie, ze słońce szkodzi :eviltong: Quote
Bewarka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Śliczne kwaitki Edytko :D i ta kość....krokodylia...:evil_lol: :lol: jak nie ma piffka jak jest :eviltong: no teraz to pewnie została sama puszka...:D Quote
Ewa&kumpel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tinka - Chinka... :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts