:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześc kochana Strassssnie sie ciesze ze Cie widze :multi::multi: :buzi: A to niespodzianka :crazyeye::crazyeye: Wiadome czytałas o oglądałaś to co najwazniejsze :D:D:D:diabloti: A ja sobie biegam co 2 dni bo nie wyrabiam normalnie... A ja sobie jeżdżę codziennie, jeśli pogoda pozwoli, dziś nie pozwoliła :angryy: i nie gadaj ze u Was nudy patrz jakie u nas :crazyeye: Ta nudy straszne... :evil_lol: Tyle że od wczoraj mam do nadrobienia kilka stron, a u mnie nie przybylo prawie nic :cool3: Ale mi tam na popularności nie zależy :lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Sprawdzam czy dodają sie footy :) Dostanę przez Ciebie kompleksów :-( CUDOWNE! :loveu::loveu: :grin: :grin: :grin: :grin: :crazyeye: Ide się zabić :placz: :placz: Po tym zdjęciu umarłam... :( GRATULUJĘ TALENTU :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ......wiesna za oknie hehehe;-) .normalnie zajedwabista eheheheh ;-) Witanko złociutka ;-) ales nafociła ;-) Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 wooow:loveu: :loveu: :loveu: siwetna fotka Quote
haska_12 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pobudka Tinusiowe! Pewno śpicie :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja już nie :evil_lol: a co nasze żyjątka fotkowe? :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pianka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: Chyba głowa mnie rozbolała:eviltong: Od nadmiaru Tinki głowa nie boli :diabloti: :: FiGa :: napisał(a): Ta nudy straszne... :evil_lol: Tyle że od wczoraj mam do nadrobienia kilka stron, a u mnie nie przybylo prawie nic :cool3: Ale mi tam na popularności nie zależy :lol: Szczerze to mi też nie zalezy, a zaległości tyle miałaś bo poszalałam z fotami :) :: FiGa :: napisał(a): Dostanę przez Ciebie kompleksów :-( CUDOWNE! :loveu::loveu: :grin: :grin: :grin: :grin: :crazyeye: Ide się zabić :placz: :placz: Po tym zdjęciu umarłam... :-( GRATULUJĘ TALENTU :loveu: Nie umieraj kochana :placz::placz: ja tam żadnego talentu nie mam. .. :shake: zuzolandia napisał(a): .normalnie zajedwabista eheheheh ;-) Witanko złociutka ;-) ales nafociła ;-) Dziękuje kochaniutka :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 haska_12 napisał(a): Dobry wieczor :smile: dzieńdbry :diabloti: Marta_Ares napisał(a): wooow:loveu: :loveu: :loveu: siwetna fotka Dziękuje :buzi: haska_12 napisał(a): Pobudka Tinusiowe! Pewno śpicie :evil_lol: aaa juz nie śpimy dawno tylko oglądałyśmy TV :D justys95 napisał(a): Ja już nie :evil_lol: a co nasze żyjątka fotkowe? :smile: jakie żyjątka fotkowe:cool3:?? Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):jakie żyjątka fotkowe:cool3:?? a tyle daliście fot, że nie mogłam was inaczej nazwać :diabloti: poza tym nie przychodziło mi nic innego do głowy :eviltong: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 troooche...a teraz jeśli pozwolicie zmywam się na obiad :) Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 a dziękuje...już wróciłam i nawet Nike zdążyłam wyprowadzić :p Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ja tam żadnego talentu nie mam. .. :shake: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: i co sie cieszysz :mad::mad::evil_lol: Paulina_mickey napisał(a): Cześć ciotka:buzi: heeej :buzi: g_o_n_i_a napisał(a):Cześć Edytko! :multi: Cześc Gosiu :buzi::buzi: Pianka napisał(a):I co dzisiaj zdjęć nie ma?:evil_lol: A no nie ma bo sie zapas wyczerpał, macie duzo fot to cytowac i komentować :razz::diabloti: [quote-haska_12]Własnie...:evil_lol: patrz wyzej :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):i co sie cieszysz :mad::mad::evil_lol:Bo gooopoty gadasz :eviltong: Quote
Agushka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Edysia :) ja chyba za chwilkę pójdę za przykładem Tiny :evil_lol::evil_lol: ale swoją drogą wygodna z niej babka :) Quote
Paulina_mickey Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Heeeeej:buzi: widze że Ty też nie masz za dużo czasu na DGM...:eviltong: Quote
Recommended Posts