Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
Xiara Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najlepsiejszego z okazji 8 marca :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześc Edytko! :buzi: Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Kobiet Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego dobrego z okazji 8 marca dla Tinusi i Edytki życzy Kumpel :Rose: P. S. Hurrrrra. Załapaliśmy się na okrągłą stronkę... :laola: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Paulina_mickey']co u weta?:cool3: Poszłam do weta a tu kareczka czynne do 17 :angryy: [quote name='Monika _tbg']Witam Was Dziewuszki :buzi: Życze Wam wszystkiego naj naj lepszego:-D Dziękujemy :multi::buzi: [quote name='Pianka']Dziwne, że ci nie działają. Mi oba działają cały czas. Sprawdź komputer być moze masz wirusa. ojej łapeczka:loveu: Możliwe ze jakis wirus jest ale nie wiem, nawet jak mi na wrzucie doda fotki i daje w polu odpowiedzi to najpierw nim pokaze sie zdjecie pokazuje sie taki mały kwadracik. Tylko ze u mnie ten kwadracik juz sie nie zmienia w zdjecie i nie widac :placz: [quote name='Kamcia_14']Ja ciebie koffam i przyszłam życzyć ci wszystkiego naj w dniu kobiet :loveu: Dziękuje nawzajem :buzi::loveu: [quote name='justys95']ja też! Ja też! wszystkiego najlepszego :loveu: PS:Jutro 300 strona!!! :-D Nawzajem :buzi: [quote name='Agushka'] Cześć Edysia :smile: co tam milutkiego spotkało Cię w Dniu Kobiet? Cześć kochana :buzi: Mnie spotkało dzisiaj bardzo dużo miłych rzeczy. Na początek 5 z odpowiedzi z angielskiego :) potem cukierki od chłopaczkow z klasy :) duuużo smsów z życzeniami, dużo życzeń na żywo od kolegow, dużo życzeń na gg... no i nawet taką śliczną karteczke dostałam http://www.ekartki.pl/otrzymana_ekartka/rcs9Ev2fQZvNejli/ :loveu::loveu::loveu::loveu: i tulipanka :D i lizaczka :evil_lol::loveu: [quote name='Paulina_mickey']Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Dziękuje nawzajem :buzi: Quote
Agushka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Oooo taki jeden to Cię widać lubi :) Ja sobie sama kupiłam kwiatek z okazji mojego święta. Mój TZ stwierdził, że mam mu palcem pokazać, co chcę i tak zrobiłam. A przy kasie nie miał drobnych i pani nie miała wydać więc zapłaciłam sama :evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Xiara']Wszystkiego najlepsiejszego z okazji 8 marca :evil_lol: Dziękuję :buzi: [quote name='g_o_n_i_a']Cześc Edytko! :buzi: Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Kobiet Dziękuje kochana :buzi::buzi: [quote name='B@$!@']:buzi::buzi: :iloveyou::buzi: [quote name='Ewa&kumpel']Wszystkiego dobrego z okazji 8 marca dla Tinusi i Edytki życzy Kumpel :Rose: P. S. Hurrrrra. Załapaliśmy się na okrągłą stronkę... :laola: Dziękuję kochana i nawzajem :buzi::buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Agushka napisał(a):Oooo taki jeden to Cię widać lubi :) Ja sobie sama kupiłam kwiatek z okazji mojego święta. Mój TZ stwierdził, że mam mu palcem pokazać, co chcę i tak zrobiłam. A przy kasie nie miał drobnych i pani nie miała wydać więc zapłaciłam sama :evil_lol::evil_lol: Hihih no to pięknie :D ale liczy sie gest hehehe :D:D:D:evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Dalej mi fot niechce dodawac ;/ a ja spadam na pizze z okazji dnia kobit papap :buzi: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ej! CIOTKI!! 300 strona!! :multi::multi::pepsi::drinking::popcorn::cunao::drinka::morning::knajpa::drink1::beerchug::kaffee_2::chlup::cunao::drinking::morning::knajpa::knajpa::cunao::cunao::laola::beerchug::beerchug: Quote
a_ga.isk Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego naj z okazji 8 marca ;) No i 300 strona to juz cos :D Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :multi: :lying: :lol!: :mdrmed: :smokin: :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :angel: :iloveyou: :B-fly: :ylsuper: :Cool!: :klacz: :new-bday: :BIG: :tort: :drink1: :laola: :popcorn: :pepsi: :drinking: :cunao: :beerchug: :knajpa: :eating: a tu ludzie ślepi czy jak? :) Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Edytko :loveu: Ale wy jesteście plotkary :shake: Nadrabiania miałammmm... Szczerze powiedziaszy wszystkiego nie czytałam :diabloti: Tylko wypowiedzi Edyty i oglądałam fotki bo ileż można :evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']:mdleje: No proszę, ta to ma dobrze :evil_lol: O ja cie nie moge... :crazyeye::crazyeye: Cudne! :multi::multi: Jaki głodomor :loveu::loveu: Ozoreeeeeeeeeek :loveu: P.S. Biegaj biegaj :evil_lol: Sport to zdrowie :evil_lol: Ja tez nieraz mam taką zadyszke na rolkach że mało płuc nie wypluje, norma :diabloti: No i gratki z 300 :cool3: Mówiłam że nas dogonicie, u nas nudy więc nikt nie zagląda, nie to co tu:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Qrde nie zmieściłam sie na 300 stronie...:roll: Quote
DiDDlina85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień doberek..jakie cudne zdjęcia ja tu widze:p Tinka jak zawsze boska:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Edytko :multi: :buzi: Gatulujemy 300 stronki - gaduło!! :klacz: :drinking: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Cześć Edytko :loveu: Ale wy jesteście plotkary :shake: Nadrabiania miałammmm... Szczerze powiedziaszy wszystkiego nie czytałam :diabloti: Tylko wypowiedzi Edyty i oglądałam fotki bo ileż można :evil_lol: P.S. Biegaj biegaj :evil_lol: Sport to zdrowie :evil_lol: Ja tez nieraz mam taką zadyszke na rolkach że mało płuc nie wypluje, norma No i gratki z 300 :cool3: Mówiłam że nas dogonicie, u nas nudy więc nikt nie zagląda, nie to co tu:loveu::loveu: Cześc kochana Strassssnie sie ciesze ze Cie widze :multi::multi: :buzi: Wiadome czytałas o oglądałaś to co najwazniejsze :D:D:D:diabloti: A ja sobie biegam co 2 dni bo nie wyrabiam normalnie... i n ie gadaj ze u Was nudy patrz jakie u nas :crazyeye: [quota=g_o_n_i_a] gaduło!! :klacz: :drinking: ja ci dam gadułe :P Czesc kochanie :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 udałooo sie :multi::multi::multi::multi::multi::cool2::cool2::thumbs::thumbs::bigok::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::Cool!::ylsuper::cunao::laola: zaraz będzie mega dawka fooot :multi::multi::multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 No to jedziemy z tym koksem :) proszę przygotować sie na dluuugie oglądanie :diabloti: Na początek moje roślinki :) Widoczek z okna Noo i królowa wieczoru :iloveyou: C.D.N Quote
Recommended Posts