Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']co u weta?:cool3:

Poszłam do weta a tu kareczka czynne do 17 :angryy:

[quote name='Monika _tbg']Witam Was Dziewuszki :buzi:
Życze Wam wszystkiego naj naj lepszego:-D

Dziękujemy :multi::buzi:

[quote name='Pianka']Dziwne, że ci nie działają. Mi oba działają cały czas. Sprawdź komputer być moze masz wirusa.

ojej łapeczka:loveu:

Możliwe ze jakis wirus jest ale nie wiem, nawet jak mi na wrzucie doda fotki i daje w polu odpowiedzi to najpierw nim pokaze sie zdjecie pokazuje sie taki mały kwadracik. Tylko ze u mnie ten kwadracik juz sie nie zmienia w zdjecie i nie widac :placz:

[quote name='Kamcia_14']Ja ciebie koffam i przyszłam życzyć ci wszystkiego naj w dniu kobiet :loveu:

Dziękuje nawzajem :buzi::loveu:

[quote name='justys95']ja też! Ja też! wszystkiego najlepszego :loveu:

PS:Jutro 300 strona!!! :-D

Nawzajem :buzi:

[quote name='Agushka'] Cześć Edysia :smile: co tam milutkiego spotkało Cię w Dniu Kobiet?

Cześć kochana :buzi:
Mnie spotkało dzisiaj bardzo dużo miłych rzeczy. Na początek 5 z odpowiedzi z angielskiego :)
potem cukierki od chłopaczkow z klasy :)
duuużo smsów z życzeniami, dużo życzeń na żywo od kolegow, dużo życzeń na gg... no i nawet taką śliczną karteczke dostałam http://www.ekartki.pl/otrzymana_ekartka/rcs9Ev2fQZvNejli/
:loveu::loveu::loveu::loveu:
i tulipanka :D i lizaczka :evil_lol::loveu:

[quote name='Paulina_mickey']Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose:

Dziękuje nawzajem :buzi:

Posted

Oooo taki jeden to Cię widać lubi :) Ja sobie sama kupiłam kwiatek z okazji mojego święta. Mój TZ stwierdził, że mam mu palcem pokazać, co chcę i tak zrobiłam. A przy kasie nie miał drobnych i pani nie miała wydać więc zapłaciłam sama :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Xiara']Wszystkiego najlepsiejszego z okazji 8 marca :evil_lol:

Dziękuję :buzi:

[quote name='g_o_n_i_a']Cześc Edytko! :buzi:
Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Kobiet

Dziękuje kochana :buzi::buzi:

[quote name='B@$!@']:buzi::buzi:

:iloveyou::buzi:

[quote name='Ewa&kumpel']Wszystkiego dobrego z okazji 8 marca dla Tinusi i Edytki życzy Kumpel :Rose:

P. S. Hurrrrra. Załapaliśmy się na okrągłą stronkę... :laola:

Dziękuję kochana i nawzajem :buzi::buzi:

Posted

Agushka napisał(a):
Oooo taki jeden to Cię widać lubi :) Ja sobie sama kupiłam kwiatek z okazji mojego święta. Mój TZ stwierdził, że mam mu palcem pokazać, co chcę i tak zrobiłam. A przy kasie nie miał drobnych i pani nie miała wydać więc zapłaciłam sama :evil_lol::evil_lol:

Hihih no to pięknie :D ale liczy sie gest hehehe :D:D:D:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ej! CIOTKI!! 300 strona!! :multi::multi::pepsi::drinking::popcorn::cunao::drinka::morning::knajpa::drink1::beerchug::kaffee_2::chlup::cunao::drinking::morning::knajpa::knajpa::cunao::cunao::laola::beerchug::beerchug:

Posted

:multi: :lying: :lol!: :mdrmed: :smokin: :cool2: :thumbs: :bigok: :smilecol: :sweetCyb: :angel: :iloveyou: :B-fly: :ylsuper: :Cool!: :klacz: :new-bday: :BIG: :tort: :drink1: :laola: :popcorn: :pepsi: :drinking: :cunao: :beerchug: :knajpa: :eating:
a tu ludzie ślepi czy jak? :)

Posted

Cześć Edytko :loveu:
Ale wy jesteście plotkary :shake: Nadrabiania miałammmm... Szczerze powiedziaszy wszystkiego nie czytałam :diabloti: Tylko wypowiedzi Edyty i oglądałam fotki bo ileż można :evil_lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']:mdleje:

No proszę, ta to ma dobrze :evil_lol:

O ja cie nie moge... :crazyeye::crazyeye: Cudne! :multi::multi:

Jaki głodomor :loveu::loveu:

Ozoreeeeeeeeeek :loveu:

P.S. Biegaj biegaj :evil_lol: Sport to zdrowie :evil_lol: Ja tez nieraz mam taką zadyszke na rolkach że mało płuc nie wypluje, norma :diabloti:

No i gratki z 300 :cool3: Mówiłam że nas dogonicie, u nas nudy więc nikt nie zagląda, nie to co tu:loveu::loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cześć Edytko :loveu:
Ale wy jesteście plotkary :shake: Nadrabiania miałammmm... Szczerze powiedziaszy wszystkiego nie czytałam :diabloti: Tylko wypowiedzi Edyty i oglądałam fotki bo ileż można :evil_lol:

P.S. Biegaj biegaj :evil_lol: Sport to zdrowie :evil_lol: Ja tez nieraz mam taką zadyszke na rolkach że mało płuc nie wypluje, norma
No i gratki z 300 :cool3: Mówiłam że nas dogonicie, u nas nudy więc nikt nie zagląda, nie to co tu:loveu::loveu:

Cześc kochana Strassssnie sie ciesze ze Cie widze :multi::multi: :buzi:

Wiadome czytałas o oglądałaś to co najwazniejsze :D:D:D:diabloti:
A ja sobie biegam co 2 dni bo nie wyrabiam normalnie...

i n ie gadaj ze u Was nudy patrz jakie u nas :crazyeye:

[quota=g_o_n_i_a]
gaduło!! :klacz: :drinking:

ja ci dam gadułe :P
Czesc kochanie :buzi:

Posted

udałooo sie :multi::multi::multi::multi::multi::cool2::cool2::thumbs::thumbs::bigok::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::Cool!::ylsuper::cunao::laola:
zaraz będzie mega dawka fooot :multi::multi::multi::multi: