Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a sorki, powinnam napisać "jest podobny tylko mój jest zniszczony" :roll: Quote
wiq Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hehe, ja moj dywan zwinelam, bo dzieki psom godzil w poczucie estetyki:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Czeeeść Wiq :buzi: Oj coś widze że nie bardzo lubicie przebywać w Tinkowej galeri.... :( nikogo nie ma jedyna Wiq przyszła... to ja już sobie pujde.... :( pappa : Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 oooo masz ORBS na zdjęciu:cool3: chyba że mi sie wydaje:hmmmm: Mickey też wcina te ciasteczka:multi: i tylko te:roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Oj coś widze że nie bardzo lubicie przebywać w Tinkowej galeri.... :( nikogo nie ma jedyna Wiq przyszła... to ja już sobie pujde.... :( pappa : Nie smutaj się kochana :loveu: Ja zawsze wpadałam ... wpadam ... i będę wpadać do waszej galeri Edytko :loveu: Quote
Carolcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 slicznosci :loveu: :loveu: :iloveyou: :eating: :evil_lol: dawno ode mnie nie byl wymiziany ,wiec wymiziaj go dzisiaj ode mnie:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 O.K Carolcia wymiziam go dzisiaj :diabloti: Quote
Carolcia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']O.K Carolcia wymiziam go dzisiaj :diabloti: to znaczy ja:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: __________________ sorki ale klawiatura mi szwankuje i nie umie polskimi znakami pisac Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Edytko pamiętam że ty kiedyś licytowałaś pocztówki u mnie na aukcji na DG .... może teraz też chcesz coś :grins: . http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38628 Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Carolcia hehehe :megagrin: Kamcia_14 teraz nie biore udziału w żadnych aukcjach.... Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Kamcia_14 teraz nie biore udziału w żadnych aukcjach.... :obrazic: :obrazic: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 nie obrażaj sie kochana napisałam Ci na gg dlaczego.. .. Quote
Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 heja!!!A ja przyleciałam ni z gruchy ni z pietruchy na DGM choć miałam się kąpać :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):nie obrażaj sie kochana napisałam Ci na gg dlaczego.. .. dlaczego?:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 aaa Paulina ciekawość to 1 stopień do piekła nie wiesz o tym :P coś dzisiaj marny mam dzień... nic nie jest takie jak ma byc... ide chyba jutro na wagary.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 coś takiego sobie dzisiaj wymodziłam... Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']coś takiego sobie dzisiaj wymodziłam... haha Tina:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dobra ciotki dosyć tego dobrego... lece spać... ale pewnie i tak wagary sobie zrobie... :diabloti: no to dobranoc :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra ciotki dosyć tego dobrego... lece spać... ale pewnie i tak wagary sobie zrobie... :diabloti: no to dobranoc :buzi: Dobranoc:buzi: Quote
Marta_Ares Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']coś dzisiaj marny mam dzień... nic nie jest takie jak ma byc... ide chyba jutro na wagary.... Hej Edytko oj nie ladnie nie ladnie tak na wagary chodzic:mad: Powiem mamie:eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts