Samturia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 super Tinka.. bunia też :) ale czemu ona ma takie małę poidełko :-o Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Alez Tinka, tu słodziutko wygląda. Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne foteczki :multi: Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): tak, tylko ze Tinka jak widzi większe pieski od siebie (zwłaszcza suczki) to jej sie agresor włącza... :roll: juz lece zobaczyć :) hej, Perełka się ugodzi z Tinką, a jakby co to w zapasie Atoska mamy przcież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agushka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Edytko :buzi: Poczytałam sobie o koleżance maratonce a może maratończyczce? :evil_lol: Nie przejmuj się, po prostu następnym razem niech biega sobie sama :) A jak nie lubi Tiny to po co w ogóle szła z Wami na spacer? Swoją drogą to ja się dziwię, jak można nie lubić takiego słodkiego maleństwa :) Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale słodziutka :loveu: Nie wierze, że potrafi ugryźć :evil_lol: ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Samturia']super Tinka.. bunia też :) ale czemu ona ma takie małę poidełko :-o a co to za różnica jak duże ? i tak wode wymieniam codziennie a całego poidełka przez cały dzień nie wypije.... [quote name='Mada&Teodor'] Alez Tinka, tu słodziutko wygląda. Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne foteczki :multi: Dziękujemy :multi: [quote name='barbara.h'] hej, Perełka się ugodzi z Tinką, a jakby co to w zapasie Atoska mamy przcież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihih Tina to taka małe zaczepa jest ale Aroska to by pokochała od razu, albo by się przeraziła jego rozmiarów :evil_lol: [quote name='Agushka'] Cześć Edytko :buzi: Poczytałam sobie o koleżance maratonce a może maratończyczce? :evil_lol: Nie przejmuj się, po prostu następnym razem niech biega sobie sama :smile: A jak nie lubi Tiny to po co w ogóle szła z Wami na spacer? Swoją drogą to ja się dziwię, jak można nie lubić takiego słodkiego maleństwa :smile: hehe może byc maratończyczka :evil_lol: Ona chciała isc ze mna na spacer i chyba nie sądziła ze wezme Tine. Zreszta to oczywiste było bo pogoda piekna to grzech zostawić psa w domu... :shake: Ona w ogóle za zwierzętami nie przepada.... nie wiem jak moze byc moją przyjaciółką... zreszta od pół roku już chyba nią nie jest.... :roll: [quote name='Marta_Ares']Hej Edytko :evil_lol: :evil_lol: Heej :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='haska_12'] Ale słodziutka :loveu: Nie wierze, że potrafi ugryźć :evil_lol: ;) Cześć kochana :buzi: a wyobraź sobie że potrafi :evil_lol: bo to taki diabełek mały jest hehehe :evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Cześć kochana :buzi: a wyobraź sobie że potrafi :evil_lol: bo to taki diabełek mały jest hehehe :evil_lol::evil_lol: Moze i sie myle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale ona jest taka łojejku... :loveu: :loveu: :loveu: Nie moge uwierzyć :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Hihihi pozory mylą :D zobacz jaki to diabeł :D ludziom zjeść w spokoju nawet nie da :D Sylwia jęzorek :diabloti: :diabloti::diabloti::loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Co ty chcesz od tego aniołka Edytko :mad:? Jak dają to bierze! :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Taaak tylko że wcześniej sie prosiła :D ja tam nic od niej nie chce ciesze sie że nie daje sobie w kasze dmuchać :diabloti: Karolina oglądam :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 hehehe moja ciotka nadała jej rasę "olbrzym kaukazki" :diabloti: Quote
haska_12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):hehehe moja ciotka nadała jej rasę "olbrzym kaukazki" :diabloti: A ja bym dała.. "mega chihuahua" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):hehehe moja ciotka nadała jej rasę "olbrzym kaukazki" :diabloti: :roflt: hahahaha Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 płatki? mniam ,mniam :lol: prosiła i uprosiła :evil_lol::evil_lol: wysłałam filmik, na poczte :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wiolka dobre :megagrin: a teraz dam jeszcze trszke fotek zeby Wam sie nie nudziło :) Wiola projekt o który prosiłaś... Mój Zychfryd :loveu::loveu: Tabliczka na drzwiczkach do mojego biórka :evil_lol: WIOSNA IDZIE :multi::multi::multi: Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :oops::oops::oops:dwa razy mi się wysłało, przepraszam Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 barbara.h napisał(a):płatki? mniam ,mniam :lol: wysłałam filmik, na poczte :loveu: A ja odpisałam na maila.... nie moge otworzyć filmiku bo nie mam kodekow a jestem zielone w te sprawy :placz: musze poczekac aż brat wróci i mi wgra :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A ja odpisałam na maila.... nie moge otworzyć filmiku bo nie mam kodekow a jestem zielone w te sprawy :placz: musze poczekac aż brat wróci i mi wgra :placz::placz::placz::placz::placz: to trzeba mieć playera, ja też kiedyś nie mogłam oglądać filmików i syn mi coś tam porobił i już mogę :multi::multi::multi:, nie płacz:mad: zdążysz obejrzeć :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 widziałam zdjęcia...super! śliczne! piękne! (co tam jeszcze :evil_lol:) niesamowite! Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 barbara.h napisał(a)::oops::oops::oops:dwa razy mi się wysłało, przepraszam alez nic się nie stało :p barbara.h napisał(a):to trzeba mieć playera, ja też kiedyś nie mogłam oglądać filmików i syn mi coś tam porobił i już mogę :multi::multi::multi:, nie płacz:mad: zdążysz obejrzeć :evil_lol: no ja mysle, ale taka ciekawa jetem ze szok i już bym chciała :evil_lol: justys95 napisał(a): widziałam zdjęcia...super! śliczne! piękne! (co tam jeszcze :evil_lol:) niesamowite! hm.. moze jeszcze nieziemskie ??:eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 faaajne zdjęcia....ehh nie moge sie juz tej wiosny doczekać:cool1: Quote
Recommended Posts