Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

tak, tylko ze Tinka jak widzi większe pieski od siebie (zwłaszcza suczki) to jej sie agresor włącza... :roll:

juz lece zobaczyć :)

hej, Perełka się ugodzi z Tinką, a jakby co to w zapasie Atoska mamy przcież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć Edytko :buzi: Poczytałam sobie o koleżance maratonce a może maratończyczce? :evil_lol: Nie przejmuj się, po prostu następnym razem niech biega sobie sama :) A jak nie lubi Tiny to po co w ogóle szła z Wami na spacer? Swoją drogą to ja się dziwię, jak można nie lubić takiego słodkiego maleństwa :)

Posted

[quote name='Samturia']super Tinka.. bunia też :)
ale czemu ona ma takie małę poidełko :-o

a co to za różnica jak duże ? i tak wode wymieniam codziennie a całego poidełka przez cały dzień nie wypije....

[quote name='Mada&Teodor']

Alez Tinka, tu słodziutko wygląda. Sama słodycz :loveu: :loveu: :loveu:
Śliczne foteczki :multi:

Dziękujemy :multi:

[quote name='barbara.h'] hej, Perełka się ugodzi z Tinką, a jakby co to w zapasie Atoska mamy przcież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hihih Tina to taka małe zaczepa jest ale Aroska to by pokochała od razu, albo by się przeraziła jego rozmiarów :evil_lol:

[quote name='Agushka'] Cześć Edytko :buzi: Poczytałam sobie o koleżance maratonce a może maratończyczce? :evil_lol: Nie przejmuj się, po prostu następnym razem niech biega sobie sama :smile: A jak nie lubi Tiny to po co w ogóle szła z Wami na spacer? Swoją drogą to ja się dziwię, jak można nie lubić takiego słodkiego maleństwa :smile:

hehe może byc maratończyczka :evil_lol:
Ona chciała isc ze mna na spacer i chyba nie sądziła ze wezme Tine. Zreszta to oczywiste było bo pogoda piekna to grzech zostawić psa w domu... :shake: Ona w ogóle za zwierzętami nie przepada....
nie wiem jak moze byc moją przyjaciółką... zreszta od pół roku już chyba nią nie jest.... :roll:

[quote name='Marta_Ares']Hej Edytko :evil_lol: :evil_lol:

Heej :buzi:

Posted

[quote name='haska_12']
Ale słodziutka :loveu: Nie wierze, że potrafi ugryźć :evil_lol: ;)

Cześć kochana :buzi:
a wyobraź sobie że potrafi :evil_lol: bo to taki diabełek mały jest hehehe :evil_lol::evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Cześć kochana :buzi:
a wyobraź sobie że potrafi :evil_lol: bo to taki diabełek mały jest hehehe :evil_lol::evil_lol:

Moze i sie myle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale ona jest taka łojejku... :loveu: :loveu: :loveu: Nie moge uwierzyć :eviltong:

Posted

Wiolka dobre :megagrin:

a teraz dam jeszcze trszke fotek zeby Wam sie nie nudziło :)

Wiola projekt o który prosiłaś...

Mój Zychfryd :loveu::loveu:

Tabliczka na drzwiczkach do mojego biórka :evil_lol:

WIOSNA IDZIE :multi::multi::multi:

Posted

barbara.h napisał(a):
płatki? mniam ,mniam :lol:

wysłałam filmik, na poczte :loveu:

A ja odpisałam na maila....
nie moge otworzyć filmiku bo nie mam kodekow a jestem zielone w te sprawy :placz: musze poczekac aż brat wróci i mi wgra :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
A ja odpisałam na maila....
nie moge otworzyć filmiku bo nie mam kodekow a jestem zielone w te sprawy :placz: musze poczekac aż brat wróci i mi wgra :placz::placz::placz::placz::placz:

to trzeba mieć playera, ja też kiedyś nie mogłam oglądać filmików i syn mi coś tam porobił i już mogę :multi::multi::multi:, nie płacz:mad: zdążysz obejrzeć :evil_lol:

Posted

barbara.h napisał(a):
:oops::oops::oops:dwa razy mi się wysłało, przepraszam

alez nic się nie stało :p

barbara.h napisał(a):
to trzeba mieć playera, ja też kiedyś nie mogłam oglądać filmików i syn mi coś tam porobił i już mogę :multi::multi::multi:, nie płacz:mad: zdążysz obejrzeć :evil_lol:

no ja mysle, ale taka ciekawa jetem ze szok i już bym chciała :evil_lol:

justys95 napisał(a):
widziałam zdjęcia...super! śliczne! piękne! (co tam jeszcze :evil_lol:) niesamowite!

hm.. moze jeszcze nieziemskie ??:eviltong: