zaba14 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tinka jest sliczna :loveu: i jak piatki ładnie przybija :) niezapomnij ze zdjecia musze byc maxymalnie 500x500 pikseli... Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 zaba14 napisał(a):Tinka jest sliczna :loveu: i jak piatki ładnie przybija :) niezapomnij ze zdjecia musze byc maxymalnie 500x500 pikseli... będe pamiętać :):) Quote
Alynkaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 hej:) ale swietne foty szczegolnie ta:) http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/7-3.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no poprostu wymiekam.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Tina.Sara podążam Twoimi śladami :evil_lol: Witam :) Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dzindoberek cio tam slychac u malutkiej slicznotki :) Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 heloooooooooooooo.......a gdzie Tinka siem podziala?????? Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dzieńdoberek!!! Ale śliczne fotki :loveu: Chodnik to normalnie wymiata :D:D:D Współczucia, jak idziesz na wieczorny spacerek :eviltong: :eviltong: :eviltong: A Tinka przybijająca piątkę jest niesamowita :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Witam cioteczki :*:* u Tinki super, właśnie wróciłysmy ze spacerku ona teraz śpi a ja zrobiłam sobie przerwe w edukacji zeby rzucić okiem co sie na dogo dzieje... no i weszłam i nabyłam nowiutki avatarek :loveu: leemonca jeszcze raz dziekuje :) :buzi: Quote
Agushka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Cześć :) Avatarek śliczniutki, nie sądzisz, że i do mnie pasuje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Witam cioteczki :*:* u Tinki super, właśnie wróciłysmy ze spacerku ona teraz śpi a ja zrobiłam sobie przerwe w edukacji zeby rzucić okiem co sie na dogo dzieje... no i weszłam i nabyłam nowiutki avatarek :loveu: leemonca jeszcze raz dziekuje :) :buzi: sliczny vatarek:) no i baneerek tez sliczny znow intencja brata??czy juz sama opanowalas sztuke banerkow??? no i fotki daj mi fotkiiii:):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Agushka napisał(a):Cześć :) Avatarek śliczniutki, nie sądzisz, że i do mnie pasuje? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tak tak pasuje :D hehe :evil_lol: i to bardzo :D:D:D Quote
Alynkaaa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']oj tak tak pasuje :D hehe :evil_lol: i to bardzo :D:D:D Czikita Ty nie zmeniaj tematu tylko odpowiadaj keidy fotki:):eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Alynkaaa'] Czikita Ty nie zmeniaj tematu tylko odpowiadaj keidy fotki:):eviltong: :eviltong: ojejq naprawde nie wiem kiedy dodam foteczki, wyczerpalam zapas, i musze popstrykać nowe. Moze jakies łóżkowe ale to chyba nie dzisiaj bo zastaz musze wracać do edukacji, i jeszcze isc na spacerek z Tinką i aż mi sie niechce... na jesień źle na mnie działa... :oops: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 to moze uda ci sie jakies spacerowe fotki pstryknac?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 furciaczek napisał(a):to moze uda ci sie jakies spacerowe fotki pstryknac?? chyba mi sie nie uda ... :( nie mam flesza w telefonie... :oops: i musze robic zdjecia tylko jak jest dobre światło... :angryy: a teraz spadam cos zjeść i Tina też juz sie domaga, wiec bede za jakies 2 godz. bo jeszcze edkukacja :angryy: to paaa :* Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Hehhh jaki śliczny avatar... sama robiłaś\?????????? Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Cerber']Hehhh jaki śliczny avatar... sama robiłaś\?????????? Nie :P poprosiłam leemonke i mam :multi: Anylkaaa banerek zrobiła mi eria :) ja jestem za tępa :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 DOBRANOC wszystkim cioteczkom ja uciekam spać.... :*:*:*:* Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [LEFT]dobranoc edytko :) a jutro mam nadzieje wkleisz jakies fotecki cio:cool3: [/LEFT] Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dziendobry wszystkim :) a cio tu tak pusto? pewnie wszyscy w szkole:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 ja tez wróciłam niedawno, ale juz musze spadać nawet po waszych galeriach sobie nie pochodze bo historia mnie czeka... musze sie wykuc na jutro :-( bo sie wkurzyla na nas babka i nam zadala chyba z 20 stron na jutro i sprawdzian zrobi.... :angryy: :angryy: i jesczez dodatkowo 4 str na pamiec kazala :angryy: :angryy: :angryy: no nie ja nie wytrzymam w tej budzie !! ale juz nie przynudzam... mam nadziej ze jeszcze dzisiaj bede ale wątpie... :-( buziaczki :*:*:* Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Eh, Edytko doskonale cię rozumiem... Szkoła wykańcza... :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 heh skad ja to znam, ja jeszcze mam tylko 20 minut na kompie i też spadam na histe :/ :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts