Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek!!!
Ale śliczne fotki :loveu:
Chodnik to normalnie wymiata :D:D:D Współczucia, jak idziesz na wieczorny spacerek :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A Tinka przybijająca piątkę jest niesamowita :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam cioteczki :*:*
u Tinki super, właśnie wróciłysmy ze spacerku ona teraz śpi a ja zrobiłam sobie przerwe w edukacji zeby rzucić okiem co sie na dogo dzieje... no i weszłam i nabyłam nowiutki avatarek :loveu:
leemonca jeszcze raz dziekuje :) :buzi:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Witam cioteczki :*:*
u Tinki super, właśnie wróciłysmy ze spacerku ona teraz śpi a ja zrobiłam sobie przerwe w edukacji zeby rzucić okiem co sie na dogo dzieje... no i weszłam i nabyłam nowiutki avatarek :loveu:
leemonca jeszcze raz dziekuje :) :buzi:

sliczny vatarek:)
no i baneerek tez sliczny znow intencja brata??czy juz sama opanowalas sztuke banerkow???

no i fotki daj mi fotkiiii:):):)

Posted

[quote name='Alynkaaa'] Czikita Ty nie zmeniaj tematu tylko odpowiadaj keidy fotki:):eviltong: :eviltong:

ojejq naprawde nie wiem kiedy dodam foteczki, wyczerpalam zapas, i musze popstrykać nowe. Moze jakies łóżkowe ale to chyba nie dzisiaj bo zastaz musze wracać do edukacji, i jeszcze isc na spacerek z Tinką i aż mi sie niechce...
na jesień źle na mnie działa... :oops:

Posted

furciaczek napisał(a):
to moze uda ci sie jakies spacerowe fotki pstryknac??

chyba mi sie nie uda ... :( nie mam flesza w telefonie... :oops: i musze robic zdjecia tylko jak jest dobre światło... :angryy:

a teraz spadam cos zjeść i Tina też juz sie domaga, wiec bede za jakies 2 godz. bo jeszcze edkukacja :angryy:

to paaa :*

Posted

ja tez wróciłam niedawno, ale juz musze spadać nawet po waszych galeriach sobie nie pochodze bo historia mnie czeka... musze sie wykuc na jutro :-( bo sie wkurzyla na nas babka i nam zadala chyba z 20 stron na jutro i sprawdzian zrobi.... :angryy: :angryy: i jesczez dodatkowo 4 str na pamiec kazala :angryy: :angryy: :angryy: no nie ja nie wytrzymam w tej budzie !!

ale juz nie przynudzam... mam nadziej ze jeszcze dzisiaj bede ale wątpie... :-(

buziaczki :*:*:*