:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie poznajesz? Toż to Ty we wlasnej osobie. Jeszcze sie tak łądnie uśmiechasz... :evil_lol:To nie jestem ja :placz: Gosiu czyje ty fotki nam tu pokazujesz? Mam się czuć zazdrosna?? :placz::placz: To jest fotka z jakiejś imprezy, widzisz ilu tam ich jest? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):To nie jestem ja :placz: Gosiu czyje ty fotki nam tu pokazujesz? Mam się czuć zazdrosna?? :placz::placz: To jest fotka z jakiejś imprezy, widzisz ilu tam ich jest? :placz: Cała Familia :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Właśnie dotarło do mnie co jest w prawym dolnym rogu na zdjęciu... :mdleje: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Właśnie dotarło do mnie co jest w prawym dolnym rogu na zdjęciu... :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt:A ty co się cieszysz z cudzego nieszczęscia :placz::placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Sie tylko zastanawiam któż to... :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Sie tylko zastanawiam któż to... :cool3:Ty... babka..?? :crazyeye: To świętujemy..!! :BIG::laola::BIG: :laola: :pepsi::pepsi::pepsi: :cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A, moze i babka... :pepsi:A miałaś nadzieje że kto :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A miałaś nadzieje że kto :mad: A nie wiem, wszyscy jestescie do siebie tacy podobni. :p Niech bedzie ta babka i tyle. :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A nie wiem, wszyscy jestescie do siebie tacy podobni. :p Niech bedzie ta babka i tyle. :eviltong:Dobra dobra, ja juz swoje wiem :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dobra dobra, ja juz swoje wiem :placz: Tak? A co tam wykombinowalas? :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Wiecie co jesteście niemożliwe ale sie uśmialam hahaha :D:D:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Edytka! Mama Cie jednak kijem nie przegonila? :multi: Witaj, jak dawno Cie nie bylo!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Tak? A co tam wykombinowalas? :-oMisia pokrajali :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Misia pokrajali :placz: Ja bym im dała... :mad: :mad: :mad: Nie oddam Misia za zadne skarby! :mad: :mad: :mad: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Wiecie co jesteście niemożliwe ale sie uśmialam hahaha :D:D:DJEsteś... :multi::multi: g_o_n_i_a napisał(a):Edytka! Mama Cie jednak kijem nie przegonila? :multi: Witaj, jak dawno Cie nie bylo!!Nie, mama Edyty nie zachowuje sie tak jak ty względem mnie żeby od razu kijem przeganiać :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Nie, mama Edyty nie zachowuje sie tak jak ty względem mnie żeby od razu kijem przeganiać :shake: A Ty skad to wiesz?! :placz: Znowu jakies tajemnice!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ja bym im dała... :mad: :mad: :mad: Nie oddam Misia za zadne skarby! :mad: :mad: :mad::loveu::loveu::loveu: A tamta mielonka to co to miało być... jakaś aluzja?? :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sprobowalby ktoś pokrajac Misia. :shake: :: FiGa :: napisał(a): A tamta mielonka to co to miało być... jakaś aluzja?? :eviltong: Mielonka to Edyta, nie wiesz? :razz: :-o Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A Ty skad to wiesz?! :placz: Znowu jakies tajemnice!!Nieee :siara: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Sprobowalby ktoś pokrajac Misia. :shake: Mielonka to Edyta, nie wiesz? :razz: :-oI kto tu ma tejemnice? :razz: No teraz już wiem :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nie mamusia nie przegoniła mnie jeszcze kijem :D Zaraz przyjdzie z bejzbolem hahaha :D:D:D A co do mielonki .... nie musiałaś wszystkim mowić noo... a Gosia... Gosia to jest... to jest ZASPA !! O! a masz :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nieee :siara: Amen, juz nie chce na to wszystko patrzec... :placz: :mad: Zaspa zmyka stad :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A dlaczego zaspa?? :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts