Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ola&Kora']Świetne fotulce!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Hmmm, u którejś dogomaniaczki piesio też ma syndrom chodzenia po meblach... :eviltong:

http://i49.photobucket.com/albums/f298/migotkatbg/6-1.jpg

No i Stefcio tyż śliczny :loveu: :loveu: :loveu: (czyżby Andrzej już było nieaktualne? :eviltong: )
wow......normalnie tiuning Figi ktos zrobil:crazyeye: troszke ja wybielil i troszQ inne biorko....w szoku jestem:):eviltong:
moja mama tez:) <napoczatku myslala ze sobie z niej jaja robi i ze Fige w programie graf pzrerobilam>
sliiiiczna Tionka:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no i szkoda mi StefQ:( taki z niego sliczny chomiczek byl......

• ale teraz tez ma dobrze......:-(

• Posted

Cześć Tinuśkowa, głowa do góry, nie jesteś sama - wczorajj mi zdechł mój drugi chomiczek i mam dylemat czy sobie nowego kupić... :roll: :roll: :roll: ciężka sprawa... w ciągu jednego miesiąca straciłam 2 chomiki...:-(

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hejka kochana co tam u was?????

u nas bardzo dobrze. Lenimy sie dzisiaj od samego rana, tylko ja sie z wyra podniosłam zeby zobaczyc co sie na dogo dzieje, i jakzwykle na szarym koncu jestem, zaleglosci po 10 stron...:mad:
    ale dajemy rade :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']JA tez sie wybieram na spacerek z Ola i Luiza i tez bedzie duzoo fotek:lol:

o to ja juz sie doczekac nie moge :) prosze mnie poinformowac jak beda foteczki :D

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja tak wpadłam tylko na chwilę aby sie przywitać ;-)

i zakomunikować, że czekam na zdjęcia ;-)

postaramy sie cos z tym zrobić :D

Posted
    Posted

nio chodnika niezazdroszcze, nogi idzie polamac...

a Tinka to rzeczywiscie malenstwo:loveu: slodko wyszla proszac o ta kosteczke:loveu: super focia:loveu: i jak swietnie komponuje sie z jesiennymi liscmi:loveu:

Posted

Ja rozumiem, że ten chodnik dlatego taki że zaraz będzie piękny :)
    A Tinka jak zwykle słodziak jest. Malusia taka a jak dzielnie maszeruje:loveu::loveu: Chyba ją wymęczył spacerek bo aż se na laweczce przysiadła :lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Ale ładny bannerek ;)

A suńka Ci się w tych liściach jeszcze utopi, bo tyle ich na tych zdjęciach :evil_lol:

w jesieni jeszcze pół biedy gorzej w ziemie :D kiedys wpadła w zape i wyjsc nie mogła :oops: