Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehe to widzę obeznana jesteś tak samo jak ja :D To jak sie kiedyś w życiu zobaczymy na dzień dobry dostaniesz (z) liścia :D:diabloti: oh, nie moge sie doczekac:evil_lol: [quote name='ß@$!@']No... chyba jedyną osobą, która ma ognika jest Alicjarydzewska :roll: Ahh Witaj Edytka! :multi: Fotki śliczneeee:loveu::loveu::loveu: a ja?:multi: a ja?:multi: podziwiajcie moje ogniki:cool3: Quote
Bewarka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):No... chyba jedyną osobą, która ma ognika jest Alicjarydzewska :roll: Ahh Witaj Edytka! :multi: Fotki śliczneeee:loveu::loveu::loveu: Behemot też ma ognika ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 520 postow mam!!! Wooow kocham Cie forum! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hej, hej! :multi: Mi tez plomyczek jeden zostal. Lol, ciekawe co poszlo z dymem - pewnie posty na PWP. ;) _ChiQuiTa_ napisał(a):Kochana jakże ja bym mogła zapomnieć o Tobie. Jasne ze pamiętam i odwiedzam Was tylko nie zawsze coś pisze, ale wiedz że jestem obecna :D Niedługo postaram sie wpadać częściej do moich kochanych ciotek a za tą Mielonke to ja Wam krzywde zrobie :mad::eviltong: Edytko, Azulkowa liczy na poprawę :evil_lol: A co Ci sie nie podoba w... MIELONCE? :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Patrzcie wszystkie mamy łapki.... łeee mamy po dwie łapki:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='*luthien*']Jeszcze Patka ma ognika;) A ja mam 2 ogniki i 3 łapki... taka jestem bogtata :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ale poruszenie wokół tych łapek :lol: Nic nie poszło z dymem - po prostu posty w OT i FB nie sa naliczane, ale na forum są cały czas :diabloti: W takim razie mój licznik będzie stał w miejscu bo głównie udzielam się na PWP i FB - na PWP hopki usuwam, a na FB nie są posty liczone, bosssko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mi sie tam łapki podobają, o :loveu: Quote
Samturia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Figa-sama nie jesteś, ja też wolę łapki! kurde, a tylko 47 postów brakowało mi do 2 ognia :P Quote
g_o_n_i_a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Czuje sie taka samotna wsrod Was z tym płomyczkiem :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Czuje sie taka samotna wsrod Was z tym płomyczkiem :placz: Sie odezwała mądra... :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Sie odezwała mądra... :eviltong: No co :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Mi się tam podobały moje płomyczki a tu nimo... ale łapki też są wyypas... chociaż te rangi były ok bo można było określić kto ma jaki staż na dogo a tak to co. Quote
Mi. Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 przyszlam obejrzec inwazje zdjec:eviltong: :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='*luthien*']przyszlam obejrzec inwazje zdjec:eviltong: :cool1: Aż się odpędzić od zdjęć nie można :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dobra dobra nie nabijać sie :P inwazja była na 352 a teraz nie ma :P Ale może niegługo bedzie tylko no... jakby to powiedzieć... nie mamy weny twórczej :P Quote
Paulina_mickey Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Mi się tam podobały moje płomyczki a tu nimo... ale łapki też są wyypas... chociaż te rangi były ok bo można było określić kto ma jaki staż na dogo a tak to co.[/quote] zgadzam sie w 100%:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra dobra nie nabijać sie :P inwazja była na 352 a teraz nie ma :P Ale może niegługo bedzie tylko no... jakby to powiedzieć... nie mamy weny twórczej :P[/quote] Każda wymówka jest dobra :cool1: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Goniastej wena tez gdzies zwiała, może razem wybrały się na wagary :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Goniastej wena tez gdzies zwiała, może razem wybrały się na wagary :mad:[/quote] Wszedzie mnie obgaduje no!! :placz: Edytko, nie widzialas tam gdzies mojej weny w TGB? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Paulina_mickey']zgadzam sie w 100%:cool3:[/quote] Chociaż jedna :multi: [quote name='Pinczerka_i_Gizmo'] Każda wymówka jest dobra :cool1: [/quote] No a jak :D [quote name=':: FiGa ::'] Goniastej wena tez gdzies zwiała, może razem wybrały się na wagary :mad:[/quote] Heheh zapewne... u mnie to ostatnio wszystko poszło na wagary tylko nie dobry humor :D:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dobry humor? I lenistwo... przynajmniej u mnie :diabloti: Quote
furciaczek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 hej tinkowa :p ja w biegu wpadam sie przywitac i lece dalej bo czasu praktycznie zero:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dobry humor? I lenistwo... przynajmniej u mnie :diabloti:[/quote] Tiaaa... lenistwo u mnie też sie ostatnio ujawnia:D aż sie sobie dziwie.. ale to przez te wakacje:D [quote name='furciaczek'] hej tinkowa :p ja w biegu wpadam sie przywitac i lece dalej bo czasu praktycznie zero:shake: [/quote] GOOOOSIA :multi::multi::multi::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Jakże miło Cię u nas widzieć !!! :D kope lat :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts