_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Piękne :loveu: :loveu: Gosia nie prosze nie wyłączać galerii to jeszcze nie koniec :):):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 aaa wczoraj tj. dzień kobiet poszłysmy na spacerek z moją panienką... tak było pięknie... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Cześć dziewuszki :buzi: za chwile reszta tylko sie ładują :) Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ej....ty przestań,,,bo ja się nigdy stąd nie uwolnie :evil_lol: Quote
Pianka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Co ty jej robisz? Jak możesz zniekształcać takie sliczności?:mad: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='justys95']ej....ty przestań,,,bo ja się nigdy stąd nie uwolnie :evil_lol: źle Ci ??:D:evil_lol: [quote name='Pianka']Co ty jej robisz? Jak możesz zniekształcać takie sliczności?:mad: :evil_lol: zrobiłam zająca :diabloti::diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Klasztor O.O. Dominikanów Ptoooszki :loveu: Tin :loveu: Biegnę do Ciebie :) Co Ty tam ględzisz ?:D:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 kolejne :diabloti: niebooo :loveu: Wisła i maleństwo :loveu: z Tiną bawi sie moja sis :) Quote
Pianka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Kobieto ile ty tego masz?:crazyeye: Ja w porównaniu do ciebie.... aż mi wstyd:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Pianka napisał(a):Kobieto ile ty tego masz?:crazyeye: Ja w porównaniu do ciebie.... aż mi wstyd:oops: hihih :D troszke sie rozpedziłam :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 A tu musiałam wziąść Tine na ręce bo by pożarła psa.... :shake: dla wszystkich niedowiarkow ta mała słodka psinka tak reaguje na inne psy... :shake: oczywiście nie wszystkie ale przeważnie suki, boksery i duze ciemne psy... aż sie zjezyła cała :shake::shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Pianka'] Jakie oczeta:loveu: Te oczy mają w sobie "coś" bo zawsze ulegam jak sie we mnie nimi wpatrzy :loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Tina na wyżynach :loveu: No to my lecimy cioteczki papapa :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale suuuper:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jeee ile fooot :):):) moja Tinychna.. cioteczka zaszalałaś :) Quote
Pianka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :crazyeye: :crazyeye: Chyba głowa mnie rozbolała:eviltong: Quote
Recommended Posts