Mi. Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ślczności!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: O kurcze jakie piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej Edysia... Fotki z pisineczkami piękne, ale wiesz co? TINKA TINKA TINKA poproszę. P. S. Ładny banerek zrobiłaś. Ja wiem, że Tinka jest w awatarze, ale czym jej więcej tym przyjemniej... :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej Edytko! :cool3: A gdzie Ty sie podziewasz? A u nas tak wieczorkiem bedzie mozna ogladac fotki z dzisiejszego sapcerku Figowo - Azulkowego, wiec zapraszam. ;-) Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Jutro dam Tinkowe fotki z podróży :) a teraz DOBRANOC :buzi: to jest już jutro? czy to ma być dopiero jutro?? :hmmmm: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Samturia napisał(a):hej... HOOP HOOOP!!! Cisza...... Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Cisza...... jak makiem zasiał.... Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Paulina_mickey napisał(a):jak makiem zasiał.... siała baba mak, nie wiedziałą jak, dziadek wiedział nie powiedział a to było tak :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :razz: :evil_lol: :razz: :cool3: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: ;) :evil_lol: ;) :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Naobiecywała Tinkowych fotek i zwiała :mad: Ale dalmaśki cudne :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ciotki ja tylko na chwile powiedzieć że żyjemy. Dzisiaj dam fotki obiecuje (tzn. jak dopcham się do kompa) buziaczki :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Cześć Cziłałko :buzi: Ciotki coś ostatnio Was zaniedbuje i nie mam czasu na dogo, a to wszystko przez te ferie bo teraz tyle wolnego czasu a ostatnio taka ładna pogoda ze aż w domu sie nie chce siedzieć. :D No ale wiem wiem o co wam chodzi o fotki a ja tu o sobie nawijam :D No to lecimy :D W sobotkę pojechałyśmy do babci na wieś :D nie mam zbyt wielu fotek ze wsi ale mam z samochodu :D moge jedynie wam powiedzieć jak wspaniale było na spacerku do lasu... ale Edytka gapa nie wzieła do lasu aparatu no i nie mam fotek :( jadymy do babci :D Tinuch leży u mnie na kolanach i łapie kurz kuku :D Tina czai sie na kurz:D C.D.N Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Lezy jak krówka :diabloti: drzewka :) Tak było ciepło :diabloti: (szkoda ze w samochodzie a nie na zewnątrz :-([SIZE=2]) C.D.N Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Tina na łonie natury :D a obok Dawid :) (4 lata) oj troche sie rozmazalo :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ale superaśne te zdjęcie:multi: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dobrze było ale sie skończyło, wstawiłam fotki wiec juz nie narzekać :diabloti: A teraz sie musze już pożegnać papap :buzi::buzi::buzi: Quote
barbara.h Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 śliczności! Tinka jeździ do babci na obiadek?? :lol::lol: Quote
Agushka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Cześć Edysia :) Śliczne foteczki, śliczna Tinka, ale gdzie pańcia do kompletu?? Dawaj swoją bo nie uwierzę, ze tez byłaś u babci, skąd mam wiedziec, ze te kolana to Twoje :) Quote
Mada&Teodor Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Rany, jaka ona cudowna :loveu: :loveu: :loveu: A na tym zdjęciu wyszła jak pluszowa przytulanka :loveu: Super foteczki :multi: Quote
Recommended Posts