anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :) hmm... ja nie przepadam za the jet set ale np wole ich niz ich troje :evil_lol::evil_lol: napewno slyszalyscie "bog jest miloscia ma" czy cos takiego :evil_lol::evil_lol: okropnosc ... ja tyz trzymam kciuki :p Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pisze w imieniu Edytki że pojechała do cioci i jak na razie jej nie będzie:cool3: Edytko tak chodzi o Gosie od g_o_n_i...:multi: Quote
Samturia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Molęda mieli fajną piosenkę ale nie na Eurowizje... P.S. Maciek Molęda wygląda jak pomieszanie mojej babki z polaka z moim kolegą :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Witam cioteczki :) No ale żeście nagadały łohoho :D Troszke sie wczoraj zasiedziałam, ale po pizzy poszliśmy jeszcze do koleżanki na piwko :D Posiedziałsmy do 22 i poszłam do domQ a jak wróciłam to już mi się na Dogo nie chciało wchodzić, więc poszlam spać :D Cześć Ewuś :) Jak miło ze Tinka to Twoja ulubienica :) napewno będzie z nią wszystko ok :) moja siostra powiedziala mi ze ona ta "kulke" na brzuszku ma juz od dawna, ale do weta i tak sie wybiore. Odrazu dowiem sie o steylke. No czesc. Mam nadzieję, że kacyk za bardzo Ci nie dokuczał... :evil_lol: :knajpa: Pewnie, że Tinka ukradła mi serce. Dbaj o nią, bo jak nie to wiesz... :mad: :mad: :mad: się przejadę do Ciebie i pogadamy :olympic: Ja na chwilkę dziś bo jakoś doba jest dla mnie ostatnio za krótka. Mizianko i targanko dla małej śnieżki. Pa pa Quote
Tina.Sara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc Edyta :cool3: gibonku :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']No czesc. Mam nadzieję, że kacyk za bardzo Ci nie dokuczał... :evil_lol: :knajpa: Pewnie, że Tinka ukradła mi serce. Dbaj o nią, bo jak nie to wiesz... :mad: :mad: :mad: się przejadę do Ciebie i pogadamy :olympic: Ja na chwilkę dziś bo jakoś doba jest dla mnie ostatnio za krótka. Mizianko i targanko dla małej śnieżki. Pa pa Ewuś no oczywiste że dbam o moją niunie :cool3: nie masz sie co martwic :lol: Karolcia ja Ci dam gibonka :x Gargamelu :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ciotki fotek nie mam, bo Tinucha ze mną nie była... no moglam sobie sesje zrobić ale to w koncu nie moja galeria :D jutro postaram sie coś wrzucić :) Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ciotki fotek nie mam, bo Tinucha ze mną nie była... no moglam sobie sesje zrobić ale to w koncu nie moja galeria :D jutro postaram sie coś wrzucić :) Jednak mogłaś sobie zrobić ;) :evil_lol: A tak musimy czekać do jutra :) (Poza tym, to przeciez WASZA galeria ;)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja nic nie chcę sugerować, ale to jest Wasza galeria :roll: :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No tak nasza... :D ale ja nie jestem fotogeniczna :D Wpałam na chwile powiedzieć DOBRANOC :buzi: Quote
Dalmatynkaa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No ale żeście nagadały łohoho :-D Troszke sie wczoraj zasiedziałam, ale po pizzy poszliśmy jeszcze do koleżanki na piwko :-D Posiedziałsmy do 22 i poszłam do domQ a jak wróciłam to już mi się na Dogo nie chciało wchodzić, więc poszlam spać :-D To się tak tylko mówi, pewnie byłaś tak pijana, ze nie wiedziałaś gdzie jest komputer :evil_lol: Quote
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dalmatynkaa napisał(a):To się tak tylko mówi, pewnie byłaś tak pijana, ze nie wiedziałaś gdzie jest komputer :evil_lol: Albo nie mogłaś trafić w przycisk, żeby go włączyć :evil_lol: No, przyznaj się :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hey:buzi: widziałaś te psiaki z strony która podałam na moim wątQ...:placz: zobacz... jak tak można...:angryy: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziendoberek ;-) myslałąm ze foteczki zobacze a tu co ???? gadu gadu ze 3 strony a zdjec ni ma ;-) Buziaczki Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Witam kochane :) Odrazu mówie ze nie mam fotek :( wiem wiem obiecałam, ale niedawno ze szkoły wróciłam, i jestem padnieta, wpadłam sie przywitać i Was poodwiedzać a fotki może już niedługo jakieś się znajdą... Dzisiaj miałam spr. z biologi no i wszystko napisałam:D zobaczymy co dostane:D [quote name='dalmatynkaa'] To się tak tylko mówi, pewnie byłaś tak pijana, ze nie wiedziałaś gdzie jest komputer :evil_lol: [quote name='Xiara'] Albo nie mogłaś trafić w przycisk, żeby go włączyć :evil_lol: No, przyznaj się :cool3: taaaa.... no pewnie :eviltong: [quote name='anka11']czesc :smile: ja tez czekam na nowe focie :p Czeeeść :D a na fotki trzeba sobie zasłużyć:D [quote name='Paulina_mickey']hey:buzi: widziałaś te psiaki z strony która podałam na moim wątQ...:placz: zobacz... jak tak można...:angryy: tak, widziałam.... mogę pozostawić to bez komentarza.... :-(:placz: [quote name='barbara.h']Dzień dobry :multi: Czeeeść Basiu :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek ;-) myslałąm ze foteczki zobacze a tu co ???? gadu gadu ze 3 strony a zdjec ni ma ;-) Buziaczki Witam witam :) no tak foteczek nie ma bo nie mm czasu zeby je robić, a łózkowe fotki chyba sie wszystkim znudziły... no ale może jak poszukam to jakąs foteczke znajde z jedną:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Tina.Sara napisał(a):CZZZZEEEEEEEŚŚŚŚĆĆĆĆĆĆĆĆCc sssssssiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa :cool3: Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a my nie zasluzylysmy na focie ?? buuu bede plakac :placz::placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 anka11 napisał(a):a my nie zasluzylysmy na focie ?? buuu bede plakac :placz::placz: nie pochlap klawiatury hie hie hie :evil_lol::diabloti: Quote
Monika_tbg Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jestem z tbg :) jestem siostrą Pauliny:cool3: Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no wlasnie za pozno mi o tym powiedzialas teraz mi nie dziala :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Monika_tbg napisał(a):jestem z tbg :) jestem siostrą Pauliny:cool3: Hihi no to super :) Witamy u nas :multi::multi: anka11 napisał(a):no wlasnie za pozno mi o tym powiedzialas teraz mi nie dziala :diabloti: noo to mamy kłopociki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts