Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko. Gdybym ja miala przy sobie zacalowalabym ja na smierc i miala by jeszcze wieksze klopoty ze zdrowiem :)
Trzymaj sie malenka przepiekna istotko. Juz nic zlego nigdy Cie nie spotka!

Posted

bedzie dobrze,trzeba w to wierzyć,jest przeciez w najlepszych rękach.w sumie teraz zależy wiele od niej samej,już przebywając w tym worku pokazała,że chce żyć

Posted

Dzwoniłam do kliniki kilka razy, jednak nie udało mi się porozmawiać z lekarzem prowadzącym.
Dowiedziałam się tylko, ze malutka czuje się dobrze, je jak smok, tuli się do wszystkich.
Jutro po 13.00 będzie reszta wyników, wtedy zadzwonię.

Mam taką uwagę odnośnie bazarków...
Ponieważ w każdym kontem do wpłat jest konto fundacji może wystąpić problem z przepływem informacji czy wpłata dotarła i z którego bazarku.
Myślę, że zapłatę za przedmioty powinno się zbierać na własne konto (będzie na przesyłkę) a po zebraniu wszystkich pieniążków zrobić jeden przelew na Mini

Posted

tayga napisał(a):

Dzwoniłam do kliniki kilka razy, jednak nie udało mi się porozmawiać z lekarzem prowadzącym.
Dowiedziałam się tylko, ze malutka czuje się dobrze, je jak smok, tuli się do wszystkich.
Jutro po 13.00 będzie reszta wyników, wtedy zadzwonię.

Mam taką uwagę odnośnie bazarków...
Ponieważ w każdym kontem do wpłat jest konto fundacji może wystąpić problem z przepływem informacji czy wpłata dotarła i z którego bazarku.
Myślę, że zapłatę za przedmioty powinno się zbierać na własne konto (będzie na przesyłkę) a po zebraniu wszystkich pieniążków zrobić jeden przelew na Mini

a ona nocą jest sama w klinice?

Masz rację Tayga-ja wolę po bazarku swoim na Twoje konto przelac to raz dwa Ty przelejesz do kliniki dalej, czyli jak bazarek się skończy kasa do Ciebie, tak wolę.

gdzie jest aukcja allegrowa? Miała byc dziś - ktoś obiecał.

Posted

ja niestety chwilo z kaska odpadam, ale w pracy przedstawilam sprawe zapalonej osobie w pomocy psiakom (poza dogo) i ona i jej mama przelaly po 50zl, moja mama rowniez, widzialam, ze kolezanka, ktora zaprosilam na fb rowniez zdeklarowala wplate, a wiec dobrze by bylo widzec te rozliczenia; zaspamowalam rowniez Polskie Radio na FB jej wydarzeniem, moze byc troche wplat... Nie mam juz sily dzisiaj pisac, co bym zrobila temu zwyrodnialcowi, bo chyba to samo, co kazda z was... trzymam paluszki za malutka

Guest AnetaR
Posted

Jak można coś takiego zrobić bezbronnemu szczeniakowi?!:crazyeye::mad::angryy:
Zapisuję sobie i trzymam kciuki za małą!

Posted

Zadzwoniła do mnie Pani Ela z Fundacji. Kontaktowała się z lekarzem.
Maleńka ma trzykrotnie podwyższony poziom cukru.
Będzie miała robionę transfuzję.
Trzymajcie kciuki!

Posted

oktawia6 napisał(a):
a ona nocą jest sama w klinice?

NIE!!! Klinika czynna jest całą dobę, a malutka otoczona szczególną opieką.
Śpi przytulona do ludzia :)

Posted

Trzymaj się, Kruszyno! Oby dobra krewka popłynęła w żyłkach i dała początek dobrego, szczęśliwego i dłuuugiego żywota z własnym Ludziem u boku :) :) :)

Posted

[quote name='tayga']
Zadzwoniła do mnie Pani Ela z Fundacji. Kontaktowała się z lekarzem.
Maleńka ma trzykrotnie podwyższony poziom cukru.
Będzie miała robionę transfuzję.
Trzymajcie kciuki!

właśnie czekałam na to......wiedziałam.