Rewelacja Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Matko. Gdybym ja miala przy sobie zacalowalabym ja na smierc i miala by jeszcze wieksze klopoty ze zdrowiem :) Trzymaj sie malenka przepiekna istotko. Juz nic zlego nigdy Cie nie spotka! Quote
EVA2406 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zaglądam po nowe, oby dobre, wieści..................... Quote
Tola Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ja równiez zagladam. Nie mogę przestać mysleć o malutkiej i o tym, co ją spotkało:( Quote
gryf80 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 bedzie dobrze,trzeba w to wierzyć,jest przeciez w najlepszych rękach.w sumie teraz zależy wiele od niej samej,już przebywając w tym worku pokazała,że chce żyć Quote
tayga Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Dzwoniłam do kliniki kilka razy, jednak nie udało mi się porozmawiać z lekarzem prowadzącym. Dowiedziałam się tylko, ze malutka czuje się dobrze, je jak smok, tuli się do wszystkich. Jutro po 13.00 będzie reszta wyników, wtedy zadzwonię. Mam taką uwagę odnośnie bazarków... Ponieważ w każdym kontem do wpłat jest konto fundacji może wystąpić problem z przepływem informacji czy wpłata dotarła i z którego bazarku. Myślę, że zapłatę za przedmioty powinno się zbierać na własne konto (będzie na przesyłkę) a po zebraniu wszystkich pieniążków zrobić jeden przelew na Mini Quote
oktawia6 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 tayga napisał(a): Dzwoniłam do kliniki kilka razy, jednak nie udało mi się porozmawiać z lekarzem prowadzącym. Dowiedziałam się tylko, ze malutka czuje się dobrze, je jak smok, tuli się do wszystkich. Jutro po 13.00 będzie reszta wyników, wtedy zadzwonię. Mam taką uwagę odnośnie bazarków... Ponieważ w każdym kontem do wpłat jest konto fundacji może wystąpić problem z przepływem informacji czy wpłata dotarła i z którego bazarku. Myślę, że zapłatę za przedmioty powinno się zbierać na własne konto (będzie na przesyłkę) a po zebraniu wszystkich pieniążków zrobić jeden przelew na Mini a ona nocą jest sama w klinice? Masz rację Tayga-ja wolę po bazarku swoim na Twoje konto przelac to raz dwa Ty przelejesz do kliniki dalej, czyli jak bazarek się skończy kasa do Ciebie, tak wolę. gdzie jest aukcja allegrowa? Miała byc dziś - ktoś obiecał. Quote
lika1771 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Selenga powiedziala ze dzisiaj zrobi,wiec napewno bedzie:lol: Quote
Kama83 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ja niestety chwilo z kaska odpadam, ale w pracy przedstawilam sprawe zapalonej osobie w pomocy psiakom (poza dogo) i ona i jej mama przelaly po 50zl, moja mama rowniez, widzialam, ze kolezanka, ktora zaprosilam na fb rowniez zdeklarowala wplate, a wiec dobrze by bylo widzec te rozliczenia; zaspamowalam rowniez Polskie Radio na FB jej wydarzeniem, moze byc troche wplat... Nie mam juz sily dzisiaj pisac, co bym zrobila temu zwyrodnialcowi, bo chyba to samo, co kazda z was... trzymam paluszki za malutka Quote
Guest AnetaR Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jak można coś takiego zrobić bezbronnemu szczeniakowi?!:crazyeye::mad::angryy: Zapisuję sobie i trzymam kciuki za małą! Quote
majowa Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kochana w poniedzialek ruszy bazarek mój także dla ciebie, trzymaj sie odrobinko Quote
tayga Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Zadzwoniła do mnie Pani Ela z Fundacji. Kontaktowała się z lekarzem. Maleńka ma trzykrotnie podwyższony poziom cukru. Będzie miała robionę transfuzję. Trzymajcie kciuki! Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 trzymam bardzo!!! oby transfuzja pomogła ...:( Quote
tayga Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 oktawia6 napisał(a):a ona nocą jest sama w klinice? NIE!!! Klinika czynna jest całą dobę, a malutka otoczona szczególną opieką. Śpi przytulona do ludzia :) Quote
baszon Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Trzymaj się, Kruszyno! Oby dobra krewka popłynęła w żyłkach i dała początek dobrego, szczęśliwego i dłuuugiego żywota z własnym Ludziem u boku :) :) :) Quote
gosia2313 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Jak tylko będzie coś wiadomo o suni to piszcie !!! ;-) Quote
oktawia6 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='tayga'] Zadzwoniła do mnie Pani Ela z Fundacji. Kontaktowała się z lekarzem. Maleńka ma trzykrotnie podwyższony poziom cukru. Będzie miała robionę transfuzję. Trzymajcie kciuki! właśnie czekałam na to......wiedziałam. Quote
EVA2406 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 A czy to nie jest z wycieńczenia organizmu, z tego, że głodowała? Może jak ona się wzmocni to cukier się zacznie cofać? Quote
inga.mm Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 raczej 3-krotnie to mało prawdopodobne, ale opieram sie na pobieżnej znajomości ludzkiej cukrzycy Quote
himba Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Śpij dobrze malutka,śpij i nabieraj sił!! Potrzebne Ci będą do pokonania choroby:roll: Quote
Recommended Posts