Redpit Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :candle: Isiu :( Każda śmierć straszna, ale tych najmłodszych (wszystkich gatunków)... NAJgorsza:( Oby ten Twój kat cierpiał bardziej niż Ty Kruszyno... Quote
manghhha Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 takie maleństwo... w czym ludzie sa lepsi od zwierzat ze pozwalaja sobie na takie czyny? brawo dla Ciebie tayga za walkę i tą odrobinę miłosci której mala tak potrzebowala.. [*] Quote
ŚWIAT Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ciężko po powrocie czytać takie wieści...:(:( Teraz już biega zdrowa, z roześmianą mordką... Quote
Basia1979 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Śledziłam wątek tej kruszynki i mocno trzymałam kciuki żeby wyzdrowiała i znalazła dom pełen miłości.Po cichutku liczyłam że po powrocie przeczytam same dobre wiadomości...Bardzo mi przykro :-( Niech biega szczęśliwa i zdrowiutka za Tęczowym Mostem, kto wie - może nawet z moja ukochaną sunią...Każde wyrządzone zło czy dobro wraca ze zdwojoną siłą do tego kto je czyni, jestem pewna że ten kto tak skrzywdził tego psa przekona się pewnego dnia o tym.Bo najbardziej boli mnie krzywdzenie niewinnych i bezbronnych istot. Kochana kruszynko bądż szczęśliwa w Psim Niebie. Quote
Alguien Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Byłam u Mini w klinice,odwiedzić Małą.Zabrałam ze sobą plecak pełen buziaków i uścisków od wszystkich ciotek,które ją kochają...Wspomnieniem tamtych chwil zostaną zdjęcia Mini...Śpij spokojnie Piękności Quote
tayga Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Alguien napisał(a):Byłam u Mini w klinice,odwiedzić Małą.Zabrałam ze sobą plecak pełen buziaków i uścisków od wszystkich ciotek,które ją kochają...Wspomnieniem tamtych chwil zostaną zdjęcia Mini...Śpij spokojnie Piękności Odeszła uwielbiana przez setki, a moze tysiace "fanów"... mam nadzieję, że czuła się kochana :( Quote
Wadercia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 z pewnoscią czula sie bardzo kochana bo byla kochana przez nas wszystkich... Quote
Agnieszka_K Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 na pewno tak się czuła! To wspaniałe że choć trochę swojego życia spędziła w miłości i trosce nie mogę ciągle w to uwierzyć że się nie udało:( Quote
majowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 myślę, ze zaznała tyle miłości tej realnej i tej wirtualnej, o jakiej niektóre psiaki mogą marzyć jakoś dziwnie mi jej brak.. Quote
tayga Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 W Gubinie rośnie liczba bezdomnych psiaków... krzywdzonych też http://www.dogomania.pl/threads/211980-Odrąbany-ogon-chora-łapka-głód-bezdomność...-ile-wytrzymać-może-pies Quote
handzia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Boże :-(:-(:-( dlaczego ten świat jest taki okrutny :-(:-(:-( Nigdy nie pojmę tego jak człowiek, istota rozumna potrafi wyrządzić taką krzywdę niewinnemu maleństwu. Ono miało całe życie przed sobą, to straszne, nie mogę opanować płaczu............ Quote
handzia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Isiuniu maleńka, mam nadzieję, że biegasz sobie tam za TM szczęśliwa, bo na tym wielkim świecie zabrakło miejsca dla takiej małej istotki jaką Ty byłaś...:-(:-(:-( Quote
Nadziejka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 pamietamy na wieki malenka.....:candle::candle::-( Quote
andegawenka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Isienko Edited November 1, 2012 by andegawenka Quote
handzia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ja Isieńko też pamiętam o Tobie i innych psiakach, które odeszły...:( Quote
Recommended Posts