Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:candle: Isiu :(
Każda śmierć straszna, ale tych najmłodszych (wszystkich gatunków)... NAJgorsza:(

Oby ten Twój kat cierpiał bardziej niż Ty Kruszyno...

Posted

takie maleństwo... w czym ludzie sa lepsi od zwierzat ze pozwalaja sobie na takie czyny?

brawo dla Ciebie tayga za walkę i tą odrobinę miłosci której mala tak potrzebowala..

[*]

Posted

Śledziłam wątek tej kruszynki i mocno trzymałam kciuki żeby wyzdrowiała i znalazła dom pełen miłości.Po cichutku liczyłam że po powrocie przeczytam same dobre wiadomości...Bardzo mi przykro :-( Niech biega szczęśliwa i zdrowiutka za Tęczowym Mostem, kto wie - może nawet z moja ukochaną sunią...Każde wyrządzone zło czy dobro wraca ze zdwojoną siłą do tego kto je czyni, jestem pewna że ten kto tak skrzywdził tego psa przekona się pewnego dnia o tym.Bo najbardziej boli mnie krzywdzenie niewinnych i bezbronnych istot.
Kochana kruszynko bądż szczęśliwa w Psim Niebie.

Posted

Byłam u Mini w klinice,odwiedzić Małą.Zabrałam ze sobą plecak pełen buziaków i uścisków od wszystkich ciotek,które ją kochają...Wspomnieniem tamtych chwil zostaną zdjęcia Mini...Śpij spokojnie Piękności

Posted

Alguien napisał(a):
Byłam u Mini w klinice,odwiedzić Małą.Zabrałam ze sobą plecak pełen buziaków i uścisków od wszystkich ciotek,które ją kochają...Wspomnieniem tamtych chwil zostaną zdjęcia Mini...Śpij spokojnie Piękności

Odeszła uwielbiana przez setki, a moze tysiace "fanów"... mam nadzieję, że czuła się kochana :(

• 2 weeks later...
Posted

Boże :-(:-(:-( dlaczego ten świat jest taki okrutny :-(:-(:-( Nigdy nie pojmę tego jak człowiek, istota rozumna potrafi wyrządzić taką krzywdę niewinnemu maleństwu. Ono miało całe życie przed sobą, to straszne, nie mogę opanować płaczu............

• 2 months later...
Posted

Isiuniu maleńka, mam nadzieję, że biegasz sobie tam za TM szczęśliwa, bo na tym wielkim świecie zabrakło miejsca dla takiej małej istotki jaką Ty byłaś...:-(:-(:-(

• 11 months later...
  • 4 weeks later...