Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to takie niesprawiedliwe :-( nigdy nie będę wstanie sie pogodzić z tego typu odejściami za TM:-( To maleństwo miało całe życie przed sobą, dlaczego musiało odejść:-( nigdy Cie nie zapomnimy malutka ISIU:-(

Posted

Popłakałam się drugi raz, pierwszy kiedy czytałam jej historię od początku a teraz... Mam nadzieję że potwór, który ją tak zmaltretował zapłaci za to... Biedna Maleńka, dobrze że ostatnie chwile swojego krótkiego życia była szczęśliwa i odeszła wśród kochających ją ludzi ;(;(;(;(;(

Posted

I ten bydlak dopiął swego...ale nie poszło mu tak łatwo!!! Nie odeszła w samotności tylko wśród kochających ją ludzi - w tym wszystkim to jest zwycięstwo. Walczyłaś Kruszynko i wszyscy dzielnie o Ciebie walczyli.

Posted

Iskra14 napisał(a):
Popłakałam się drugi raz

To dołożę powodów do kolejnego... :placz:

Wiadomość z ostatniej chwili z kliniki. Sekcja zwłok wykazała, że Isia była za życia pod wpływem jakiegoś bardzo toksycznego środka - możliwe, że ktoś próbował najpierw ją otruć, dopiero potem uszkodził jej głowę a finalnie włożył do worka....

Posted

:angel: już nikt Ci nie zagrozi... będziesz biegać wesoło po zielonej trawce! Choć tyle że zaznała ciepła człowieka w ostatnich dniach i chwilach od Pani Wetki!

Isiu słodka - :placz::placz::placz: