Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isia ma się dobrze... wychodzi na spacerki, została wykąpana.
Osoba, która ja odwiedziła zrobiła fotki. Jest na wakacjach, przyśle mi wieczorem. Nie będzie mnie jednak w domu, więc proszę o cierpliwość do jutra.

Posted

to kamień z serca:) przepraszam za niecierpliwość ale bałam się że coś poszło nie tak skoro nie było żadnych wieści. Trzymam kciuki w takim razie dalej i cierpliwie czekam:)

Posted

U psinki yła jedna osoba.
Wiadomość od Asi: " Przesyłam 3 zdjęcia Miniuchny. Była po kąpieli, więc jest na nich trochę nastroszona ;) Przepraszam za opóźnienie, ale internet na wakacjach, to dalej duży problem. Postaram się psinkę odwiedzić jeszcze po powrocie, czyli za 2-3 tygodnie.
Pozdrawiam serdecznie"
Mini czuje się dobrze :) coraz lepiej :)

Posted

Śliczne maleństwo :) a co do mojego bazarku..to miałam już dzisiaj przelew zrobić na kruszynkę ale jeszcze jeszcze zapłata za jedną książkę ma mi przyjść to przeleję to później hurtowo. Trzymam kciuki za maleństwo, oby było już tylko lepiej

Posted

:iloveyou::modla::iloveyou:cudowna kruszynia:loveu:malenki skarbeczku , niechaj ci zdrowenko dopisuje pomilionkroc , ale cudenkosci:loveu::thumbs:caluje w lapenki i sciskiniam sercem kochaniutku:multi:

Posted

Mała musi znaleźć odpowiedziałnych właścicieli, którzy będą przygotowani, że może ona wymagać w przyszłości szczególnej opieki. Bardzo często po takich urazach ujawnia sie po jakimś czasie padaczka. Na szczęście można temu przeciwdziałać ale... trzeba chcieć. To ważne.