tayga Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Isia ma się dobrze... wychodzi na spacerki, została wykąpana. Osoba, która ja odwiedziła zrobiła fotki. Jest na wakacjach, przyśle mi wieczorem. Nie będzie mnie jednak w domu, więc proszę o cierpliwość do jutra. Quote
sillann Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 to kamień z serca:) przepraszam za niecierpliwość ale bałam się że coś poszło nie tak skoro nie było żadnych wieści. Trzymam kciuki w takim razie dalej i cierpliwie czekam:) Quote
mysza 1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Trzymam kciuki za maleństwo, musi być dobrze, po tym wszystkim :( Quote
Agnieszka_K Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 jak miło czytać że z Isią coraz lepiej :) Quote
sillann Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Isia Misia nasza kochana:) ściskamy Cie mocno:) Quote
tayga Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 U psinki yła jedna osoba. Wiadomość od Asi: " Przesyłam 3 zdjęcia Miniuchny. Była po kąpieli, więc jest na nich trochę nastroszona ;) Przepraszam za opóźnienie, ale internet na wakacjach, to dalej duży problem. Postaram się psinkę odwiedzić jeszcze po powrocie, czyli za 2-3 tygodnie. Pozdrawiam serdecznie" Mini czuje się dobrze :) coraz lepiej :) Quote
himba Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Śliczności,malutka kruszynka kto ją tuli do snu? tak bym chciała ją zobaczyć, wycałować,przytulić:) Quote
Iljova Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jaka ona słodka, kruszynka kochana, śliczna jest. :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 dziękujemy za foty!:loveu: jaka ona śliczna, utulic tylko Mini Isię taki cukiereczek z niej:loveu: Quote
arabiansaneta Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Faktycznie trochę inaczej patrzy jednym oczkiem, ale to nawet dodaje uroku. Quote
Poker Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Fajna małą.Niepokoi mnie prawe oczko. Czy wiadomo dlaczego ono jest takie wypukłe? Oby nie jaskra. Quote
merrickmayfair Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Śliczne maleństwo :) a co do mojego bazarku..to miałam już dzisiaj przelew zrobić na kruszynkę ale jeszcze jeszcze zapłata za jedną książkę ma mi przyjść to przeleję to później hurtowo. Trzymam kciuki za maleństwo, oby było już tylko lepiej Quote
Nadziejka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :iloveyou::modla::iloveyou:cudowna kruszynia:loveu:malenki skarbeczku , niechaj ci zdrowenko dopisuje pomilionkroc , ale cudenkosci:loveu::thumbs:caluje w lapenki i sciskiniam sercem kochaniutku:multi: Quote
Iljova Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witaj maleństwo kochane :-) Początek Twojego nowego i coraz lepszego życia ... :-) Quote
sybillas Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mała musi znaleźć odpowiedziałnych właścicieli, którzy będą przygotowani, że może ona wymagać w przyszłości szczególnej opieki. Bardzo często po takich urazach ujawnia sie po jakimś czasie padaczka. Na szczęście można temu przeciwdziałać ale... trzeba chcieć. To ważne. Quote
Recommended Posts