Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majowa napisał(a):
ostatnio na dniach otwartych w jednej fundacji pewna bardzo elegancka starsza Pani powiedziała mi, że ona ma stara się nie czytać dokładnie takich wiadomości bo ma ochotę zakupić kij baseballowy i czekać aż ktoś odpowiedni jej się nawinie

Zrobię bazarek - dochód na zakup kija!
Ja to bym nawet gołymi rękami... wrrrr...

Posted

Panią trzeba zobaczyć, garsoneczka, elegancka bluzka, sama Pani ok 70, przywiozła wnuczki a sama sie dosiadła do mnie i zaczęłyśmy gadać, od słowa do słowa opowiedziałam o Isi bo tak mi zapadła w pamięć przed weekendem i Pani elegancka tak sie patrzy na uratowane zwierzaki, zamysla się i nagle wypala ze ona to tv przelącza i w gazetach konta tylko szuka gdzie płacić bo jakby czytała toby musiała komuś takiemu p..... kijem. Troche mnie zatkało porzyznam
uwielbiam takie starsze panie

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):

Poszło 10zł dla maleńkiej, więcej nie mam :( Trzymam za nią kciuki.

i pięknie Isia dziękuje!:) gdyby każdy wpłacił po 10 zł to już by się usbierało od ziarnka do ziarnka.

Mój bazarek pojemniczkowy przekroczył moje oczekiwania-uzbierało się więcej:) 155 zł zostało przelane na konto Taygi a ona przekaże tę sumę bezpośrednio na konto kliniki w której maleńka jest leczona.
Ja z bazarku książkowego też na maleńką puściłam przelew i na drugim jestem też dla niej-ten jeszcze trwa.

http://www.dogomania.pl/threads/209578-2-lux-pojemniki-na-karmę-rc-dla-skatowanej-przypalonej-mini-ze-śmieci-do-19.06.-!!!

Guest AnetaR
Posted

Czekam na nowe info o malutkiej Isi:loveu:

Przeprasza, że tak się wyrwę, ale też potrzebujemy pomocy...
Zapraszam na BAZAR dla APACZA na specjalistyczną karmę (potrzeba około 300zł na miesiąc):placz:

Cioteczki, jeśli możecie jakoś wspomóc Apacza (zakupy na bazarku lub deklaracja - choć 5 zł) BARDZO PROSIMY o pomoc!:oops:

http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu!!-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych!

Posted

Stan główki Mini jest wynikiem zmiażdżenia, a anemia wynikała z krwotoku :(
Tylko tyle wiem.
Rozmawiałam z asystentką, Pani doktor jest nieosiągalna. Nie wiadomo jakie będzie dalsze postępowanie.
Asystentka powiedziała, że psinka jest bardzo kochana, wszyscy w klinice ją uwielbiają.

Bardzo Was przepraszam za tak mało informacji, ale wszystko muszę telefonicznie, jestem za daleko :(
A jeszcze młyn w pracy - od 8 rano do teraz :(

Guest AnetaR
Posted

Boże! Jak można w ogóle podnieść rękę ( lub nogę) na takie maleństwo?!
Isia trzymaj się!!!