tayga Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 majowa napisał(a):ostatnio na dniach otwartych w jednej fundacji pewna bardzo elegancka starsza Pani powiedziała mi, że ona ma stara się nie czytać dokładnie takich wiadomości bo ma ochotę zakupić kij baseballowy i czekać aż ktoś odpowiedni jej się nawinie Zrobię bazarek - dochód na zakup kija! Ja to bym nawet gołymi rękami... wrrrr... Quote
majowa Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Panią trzeba zobaczyć, garsoneczka, elegancka bluzka, sama Pani ok 70, przywiozła wnuczki a sama sie dosiadła do mnie i zaczęłyśmy gadać, od słowa do słowa opowiedziałam o Isi bo tak mi zapadła w pamięć przed weekendem i Pani elegancka tak sie patrzy na uratowane zwierzaki, zamysla się i nagle wypala ze ona to tv przelącza i w gazetach konta tylko szuka gdzie płacić bo jakby czytała toby musiała komuś takiemu p..... kijem. Troche mnie zatkało porzyznam uwielbiam takie starsze panie Quote
Iljova Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Maleńswo kochane masz siłe i uda Ci się pokaż całemu światu jak bardzo chcesz żyć :-) Quote
baszon Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Minióweczko słodka, tak bardzo czekamy na Twoje zdrowienie :) Quote
Agnieszka_K Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 tayga napisał(a):Zrobię bazarek - dochód na zakup kija! Ja to bym nawet gołymi rękami... wrrrr... jak coś to kija nawet zasponsoruję!:angryy: jak się Isia miewa? Quote
dorota3005_1976 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kij, ręce czy co tam innego. Na takich s... to powinni pijani kierowcy wpadac, były by dwioe pieczenie na jednym ogniu trzymam kciuki za małą i czekam na jakies info. Quote
baszon Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Wszyscy bardzo czekamy na wyniki rtg główki i konsultacje... Quote
inga.mm Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 przepraszam za offa, ale nie moge wysłac wiadomości do dorota3005_1976, więc prosze ją tą drogą o oczyszczenie skrzynki Quote
Niuni&Pupi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Poszło 10zł dla maleńkiej, więcej nie mam :( Trzymam za nią kciuki. Quote
oktawia6 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Niuni&Pupi napisał(a): Poszło 10zł dla maleńkiej, więcej nie mam :( Trzymam za nią kciuki. i pięknie Isia dziękuje!:) gdyby każdy wpłacił po 10 zł to już by się usbierało od ziarnka do ziarnka. Mój bazarek pojemniczkowy przekroczył moje oczekiwania-uzbierało się więcej:) 155 zł zostało przelane na konto Taygi a ona przekaże tę sumę bezpośrednio na konto kliniki w której maleńka jest leczona. Ja z bazarku książkowego też na maleńką puściłam przelew i na drugim jestem też dla niej-ten jeszcze trwa. http://www.dogomania.pl/threads/209578-2-lux-pojemniki-na-karmę-rc-dla-skatowanej-przypalonej-mini-ze-śmieci-do-19.06.-!!! Quote
Iskra14 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kupiłam dwie cegiełki na allegro. Oby się tę parę groszy przydało. W lipcu mogę zrobić bazarek, na razie sesja i nie wiem jak żyję. Quote
majowa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 mój bazarek tez fajnie sie rozwija, zapraszam cioteczki Co prawda tam do podziału ale myślę, że uzbiera się niezła suma Quote
gryf80 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 gdyby ktos mógł to niech napisze co u dzieciaka i co z czaszką psiny. Quote
Guest AnetaR Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Czekam na nowe info o malutkiej Isi:loveu: Przeprasza, że tak się wyrwę, ale też potrzebujemy pomocy... Zapraszam na BAZAR dla APACZA na specjalistyczną karmę (potrzeba około 300zł na miesiąc):placz: Cioteczki, jeśli możecie jakoś wspomóc Apacza (zakupy na bazarku lub deklaracja - choć 5 zł) BARDZO PROSIMY o pomoc!:oops: http://www.dogomania.pl/threads/209735-MEGA-Bazar-na-psy-ze-schronu-w-Sosnowcu!!-Ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-i-wieel-innych! Quote
tayga Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 Stan główki Mini jest wynikiem zmiażdżenia, a anemia wynikała z krwotoku :( Tylko tyle wiem. Rozmawiałam z asystentką, Pani doktor jest nieosiągalna. Nie wiadomo jakie będzie dalsze postępowanie. Asystentka powiedziała, że psinka jest bardzo kochana, wszyscy w klinice ją uwielbiają. Bardzo Was przepraszam za tak mało informacji, ale wszystko muszę telefonicznie, jestem za daleko :( A jeszcze młyn w pracy - od 8 rano do teraz :( Quote
Guest AnetaR Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Boże! Jak można w ogóle podnieść rękę ( lub nogę) na takie maleństwo?! Isia trzymaj się!!! Quote
azalia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Biedna kruszynka,oby z tego wyszła,a do tego zwyrodnialca niech to zło wróci ze zwiększoną siłą. Quote
Recommended Posts