arabiansaneta Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dobrze, że ma taką Panią - zresztą to maleństwo aż się prosi o miłość. Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 tayga napisał(a):Mini czuje się trochę lepiej, zagrożenie minęło. Jej stan określany jest jako stabilny. Całą noc spędziła w objęciach Pani technik. trzymam kciuki!!!! Quote
majowa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 żeby noc przyniosła zdrówko, moje futrzaki mocno przytulaja Quote
Iljova Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Od kilku dni tak bardzo bałam się wejść na wątek i zajrzałam dzisiaj. Czyżby moje obawy to przeczucie ? Słoneczko żeby Ci się udało tak bardzo tego pragnę ... Quote
sillann Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Misia ISia musi dac rade, za duzo tego wszystkiego juz przezyla... Quote
tayga Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='otita']Isiu nie daj się!!! Za późno :placz: Isia doznała wczoraj wieczorem kolejnego ataku :placz: Ratowano ją intensywnie, nie udało się... W klinice żałoba. Nie byłam w stanie napisać tego od razu. Przy każdej próbie zamazywał mi się obraz. Przeryczałam pół nocy, jeszcze mi nie przeszło :placz: "Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba, to przepraszam Cię, Panie Boże, mnie tam także iść nie potrzeba. Ja proszę na inny przystanek - tam gdzie merda stado ogonów; zrezygnuje z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści, nosy, łapy, ogony i kły; w moim niebie będę znowu głaskać moje wszystkie pożegnane psy..." autor - B. Borzymowska Do zobaczenia kruszynko Quote
terierfanka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 :placz::placz::placz::placz::placz: Isiu [*] Quote
andegawenka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Spokojnej wiecznej nocy maleńka....['] ten ordynarny świat nie był wart Ciebie.... Quote
ogonia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 :placz::placz::placz::placz::placz: brykaj za TM Aniołku [*] [*] i do zobaczenia, a juz teraz moja Kama napewno sie Tobą opiekuje Quote
Nadziejka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 andegawenka napisał(a):Spokojnej wiecznej nocy maleńka....['] ten ordynarny świat nie był wart Ciebie.... :shake::-(slowa grzezna w gardle ... tak jak cioteczka napisala ...zegnaj kochana Quote
feliksik Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 oby szlak trafił tego człowieka, który jej to wszystko zrobił, że przyczynił się do jej śmierci Quote
Tola Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 tak mi przykro:( Po cichutku śledziłam losy kruszynki... Spij spokojnie maleńka:( Quote
lika1771 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Malenka tak Ci kibicowałam tak sie cieszyłam....... Suczynko słow mi brak. Quote
Energy Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Bardzo mi przykro:-(:-(:-( Biegaj Isiulka zdrowa i szczęśliwa po tęczowych łąkach... Quote
Natka72 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Och nieee,dlaczego Isia?Taka maleńka i słodka,tyle wycierpiała...Strasznie mi przykro :( [*] Quote
majowa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Żegnaj Odrobinko [*] dziękuje że byłaś, że pokazywałaś ile można mieć radości i chęci do życia i jak można kochać mimo wszystko cały świat Zerkaj na nas łaskawie zza TM Quote
Niuni&Pupi Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Tak mi przykro :( Mam nadzięję, że spotka za TM moja Niunię, która zaopiekuje się kazdym psim dzieckiem. ['] Biegaj maleńka, szczęsliwa po łąkach za TM, bez bólu i cierpienia :( Quote
Iljova Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Isiu ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Quote
Recommended Posts