Nadziejka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 strach zagladac , malunia kochana :calus::modla::modla:walczy , je , sercami z toba malenka jestesmy , w tym podllym swiecie , pelnym kreatur:-( Quote
AgusiaP Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jestem na zaproszenie ewuni gonzales. Ryczec sie chece... :-(:-(:-(Jak tak można... To sie nigdy nie skończy:-( Malutka i tak miała szczęście Niestety jestem spłukana i niemogę pomóc finansowo :shake:Bardzo mi przykro Quote
TERESA BORCZ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 jeszcze jedna ofiara człowieczeństwa jakiegoś naszego rodaka, zapisuję Quote
lika1771 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Allegro cegiełkowe by sie przydało zaraz napisze do cioteczki Quote
Agnieszka_K Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 dzień dobry maleństwo mam nadzieję, że dzisiaj już choć ociupinkę lepiej z Tobą? Quote
terra Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jestem na zaproszenie quatro. Włos się jeży na głowie, do czego jeszcze jest zdolny człowiek. Maleńka, walcz, teraz będzie juz tylko lepiej. Quote
tayga Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 lika1771 napisał(a):Allegro cegiełkowe by sie przydało zaraz napisze do cioteczki Masz rację... przyda się. Jest ktoś kto potrafi zrobić? Agnieszka_K napisał(a):dzień dobry maleństwo mam nadzieję, że dzisiaj już choć ociupinkę lepiej z Tobą? Po godzinie 15 mam zadzwonić do kliniki. Quote
siwuniaa84 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Trzymam kciuki i czekam na informacje o Twoim zdrówku mała iskiereczko Quote
oktawia6 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='tayga'] Masz rację... przyda się. Jest ktoś kto potrafi zrobić? Po godzinie 15 mam zadzwonić do kliniki. Isadora robi świetne aukcje cegiełkowe. To ona jest w klinice? Jeszcze jedno: ktoś kto ją tam wywalił półzywą doskonale wiedział gdzie są śmieci i opdady szpitalne do spalania, to nie był ktoś z zewnątrz, analizowałam sobie to wczoraj (niewiele czasu mi to zajęło bo kalkulowałam z punktu widzenia mordercy) mało tego śmieci są palone często-ze względu na upały nie mogą tam kisnąc więc to świeżyzna, mógł to byc ktoś z personelu szpitalnego a nawet ten sam który ją znalazł...może coś ew. wiedziec... Zaś urazy głowy są najgorsze, lepiej by pies nawet nogę stracił ale to jest najgorsze (nie wspominam o nowotworach i chorobach nerek oczywiście) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Biedna mała ociupinka.Będę zaglądać z nadzieją,że lepiej choć uraz główki-marnie to widzę,ale najszczerzej życzę powrotu do formy.. E/W Quote
anka_szklanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kochana my tu wszyscy czekamy na DOBRE wieści od Ciebie, trzymaj się... Quote
tayga Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 oktawia6 napisał(a):To ona jest w klinice? Tak, w ciągu doby trafiła pod opiekę najlepszych lekarzy, ponad 200 km ode mnie. W Gubinie nie ma nawet mozliwości zrobienia badań :( oktawia6 napisał(a):ktoś kto ją tam wywalił półzywą doskonale wiedział gdzie są śmieci i opdady szpitalne do spalania, to nie był ktoś z zewnątrz To mógł być każdy... Spalarnia jest na uboczu, kawałek od budynków szpitala, przy parkingu. Brama zawsze otwarta, wejść może każdy. A śmieci są gromadzone za takim niskim murkiem i dwa razy dziennie zabierane do spalenia. Trudno to opisać. Zaraz za tą bramą, są kamienice - niemal slamsy. Mieszka tam głównie "margines". Chcesz to podjadę zrobić fotki tego miejsca. Quote
Eden Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No i zatkalo mnie, jak mozna tak postapic......walcz maleńka. Quote
Agnieszka103 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Będę zaglądać i trzymać kciuki... Pamiętam pobitą szczeniaczke, która do nas trafiła. Największe obrażenia były w obrębie głowy. Walczyliśmy o nią długo. Opieką otoczyła ją również Pani Tereska Borcz i... Oby tej małej się udało. Quote
tayga Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Malutka ma złe wyniki. Anemia wyszła taka, ze pani doktor postanowiła powtórzyć badania w zewnętrznym laboratorium. Mam dzwonić po południu. Quote
Nadziejka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 :thumbs::iloveyou:Malenstwo , oby wiesci byly dobre kochaniutenka mala istotko, ten , kto uczynil - jemu tez zostanie uczynione postokroc , predzej czy pozniej Quote
agusiazet Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Postaram się choć 50 zł przesłać dla malutkiej, tylko gdzieś pod koniec miesiąca! I maleńka zdrowiej! A tego ludzkiego padalca, co tak skrzywdził kruszynkę, niech trafi jasny szlak!!! Quote
baszon Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kruszynko słodka.... chcę mocno wierzyć, że w moim rodzinnym mieście znajdziesz pomoc i odzyskasz zdrowie... Wpłacę grosik dzisiaj, najpóźniej jutro, niewiele mogę, ale choć 20 zł... Przytulam maleństwo... Quote
tayga Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Dziękuję w imieniu malutkiej za każdą wpłatę, jesteście kochane :loveu: Mini spędziła u mnie dobę... Cały czas o niej myślę. I jestem niezmiernie wdzięczna Pani Eli z fundacji Mrunio, że bez chwili namysłu i deklaracji finansowych zgodziła się pomóc suni. Wiedziałam, że pomoc od Was nadejdzie :loveu: Quote
feliksik Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 to czekamy niecierpliwie na popołudniowe wieść. przepraszam, ale chciałam zaprosić na bazarek dla Paluszka - mało osób zagląda, a piesek potrącony, połamany i z chorobą Perthesa - może ktoś zaglądnie na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/209399-Baśnie-wielkiego-ekranu-na-DVD-–-dla-Paluszka.-Bazarek-do-dnia-17.06.2011 Quote
Niuni&Pupi Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nerwy siadaja jak się czyta takie wątki:( To tylko dziecko, psie maleństwo, jaką trzeba być bestią, żeby skrzywdzic taką kruszynkę? Nie ogarniam rzeczywistości jaka pojawia się w psich dramatach :( Postaram się wyskrobac jakiś grosik dla małej. Trzymam kciuki za jej zdrowie! Quote
Agnieszka_K Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 tayga napisał(a):Malutka ma złe wyniki. Anemia wyszła taka, ze pani doktor postanowiła powtórzyć badania w zewnętrznym laboratorium. Mam dzwonić po południu. skarbeńku malutki, oby te popołudniowe wyniki były lepsze... Quote
Recommended Posts