Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

strach zagladac , malunia kochana :calus::modla::modla:walczy , je , sercami z toba malenka jestesmy , w tym podllym swiecie , pelnym kreatur:-(

Posted

Jestem na zaproszenie ewuni gonzales. Ryczec sie chece... :-(:-(:-(Jak tak można... To sie nigdy nie skończy:-(
Malutka i tak miała szczęście
Niestety jestem spłukana i niemogę pomóc finansowo :shake:Bardzo mi przykro

Posted

Jestem na zaproszenie quatro.
Włos się jeży na głowie, do czego jeszcze jest zdolny człowiek.
Maleńka, walcz, teraz będzie juz tylko lepiej.

Posted

lika1771 napisał(a):
Allegro cegiełkowe by sie przydało zaraz napisze do cioteczki

Masz rację... przyda się. Jest ktoś kto potrafi zrobić?

Agnieszka_K napisał(a):
dzień dobry maleństwo mam nadzieję, że dzisiaj już choć ociupinkę lepiej z Tobą?

Po godzinie 15 mam zadzwonić do kliniki.

Posted

[quote name='tayga']
Masz rację... przyda się. Jest ktoś kto potrafi zrobić?
Po godzinie 15 mam zadzwonić do kliniki.

Isadora robi świetne aukcje cegiełkowe.

To ona jest w klinice?

Jeszcze jedno: ktoś kto ją tam wywalił półzywą doskonale wiedział gdzie są śmieci i opdady szpitalne do spalania, to nie był ktoś z zewnątrz, analizowałam sobie to wczoraj (niewiele czasu mi to zajęło bo kalkulowałam z punktu widzenia mordercy) mało tego śmieci są palone często-ze względu na upały nie mogą tam kisnąc więc to świeżyzna, mógł to byc ktoś z personelu szpitalnego a nawet ten sam który ją znalazł...może coś ew. wiedziec...

Zaś urazy głowy są najgorsze, lepiej by pies nawet nogę stracił ale to jest najgorsze (nie wspominam o nowotworach i chorobach nerek oczywiście)

Guest Elżbieta481
Posted

Biedna mała ociupinka.Będę zaglądać z nadzieją,że lepiej choć uraz główki-marnie to widzę,ale najszczerzej życzę powrotu do formy..
E/W

Posted

oktawia6 napisał(a):
To ona jest w klinice?

Tak, w ciągu doby trafiła pod opiekę najlepszych lekarzy, ponad 200 km ode mnie. W Gubinie nie ma nawet mozliwości zrobienia badań :(

oktawia6 napisał(a):
ktoś kto ją tam wywalił półzywą doskonale wiedział gdzie są śmieci i opdady szpitalne do spalania, to nie był ktoś z zewnątrz

To mógł być każdy...
Spalarnia jest na uboczu, kawałek od budynków szpitala, przy parkingu. Brama zawsze otwarta, wejść może każdy.
A śmieci są gromadzone za takim niskim murkiem i dwa razy dziennie zabierane do spalenia. Trudno to opisać.
Zaraz za tą bramą, są kamienice - niemal slamsy. Mieszka tam głównie "margines".
Chcesz to podjadę zrobić fotki tego miejsca.

Posted

Będę zaglądać i trzymać kciuki... Pamiętam pobitą szczeniaczke, która do nas trafiła. Największe obrażenia były w obrębie głowy. Walczyliśmy o nią długo. Opieką otoczyła ją również Pani Tereska Borcz i... Oby tej małej się udało.

Posted

Malutka ma złe wyniki. Anemia wyszła taka, ze pani doktor postanowiła powtórzyć badania w zewnętrznym laboratorium.
Mam dzwonić po południu.

Posted

:thumbs::iloveyou:Malenstwo , oby wiesci byly dobre kochaniutenka mala istotko, ten , kto uczynil - jemu tez zostanie uczynione postokroc , predzej czy pozniej

Posted

Postaram się choć 50 zł przesłać dla malutkiej, tylko gdzieś pod koniec miesiąca! I maleńka zdrowiej! A tego ludzkiego padalca, co tak skrzywdził kruszynkę, niech trafi jasny szlak!!!

Posted

Kruszynko słodka.... chcę mocno wierzyć, że w moim rodzinnym mieście znajdziesz pomoc i odzyskasz zdrowie... Wpłacę grosik dzisiaj, najpóźniej jutro, niewiele mogę, ale choć 20 zł... Przytulam maleństwo...

Posted

Dziękuję w imieniu malutkiej za każdą wpłatę, jesteście kochane :loveu:
Mini spędziła u mnie dobę... Cały czas o niej myślę.
I jestem niezmiernie wdzięczna Pani Eli z fundacji Mrunio, że bez chwili namysłu i deklaracji finansowych zgodziła się pomóc suni.
Wiedziałam, że pomoc od Was nadejdzie :loveu:

Posted

Nerwy siadaja jak się czyta takie wątki:( To tylko dziecko, psie maleństwo, jaką trzeba być bestią, żeby skrzywdzic taką kruszynkę? Nie ogarniam rzeczywistości jaka pojawia się w psich dramatach :( Postaram się wyskrobac jakiś grosik dla małej. Trzymam kciuki za jej zdrowie!

Posted

tayga napisał(a):
Malutka ma złe wyniki. Anemia wyszła taka, ze pani doktor postanowiła powtórzyć badania w zewnętrznym laboratorium.
Mam dzwonić po południu.

skarbeńku malutki, oby te popołudniowe wyniki były lepsze...