Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cioteczki na FB Mariola P. i Roman W. proszą o podanie numeru konta. Wyślijcie proszę

Jak się pojawi Beatkaa to z pewnością prześle :) a ja zaraz biegnę do lecznicy odwiedzić naszego staruszka :) a zaraz potem zakupić smyczkę i obróżkę ;)

Posted

dziewczyny koniecznie dopiszcie do wydarzenia więcej informacji
- link do dogomanii
- informacje gdzie jest pies i dokąd jedzie
- kontakt

zacytuję wam jednego posta z FB,
"spam. Do .... są te akcje. Biedny pies, ale po cholerę tworzycie opis sytuacji w której nie można w żaden sposób pomóc? Numer konta? Fundacja? Kontakt do opiekuna lub domu tymczasowego? Kontakt do lecznicy? nic tu nie ma.Mała podpowiedź: psy nie korzystają (jeszcze) z facebooka i wasze współczucie ani to że będziecie tutaj bezmyślnie klikać niebieskie guziki nie nakarmi go ani nie wyleczy."

Posted

Mysza2 napisał(a):
dziewczyny koniecznie dopiszcie do wydarzenia więcej informacji
- link do dogomanii
- informacje gdzie jest pies i dokąd jedzie
- kontakt

zacytuję wam jednego posta z FB,
"spam. Do .... są te akcje. Biedny pies, ale po cholerę tworzycie opis sytuacji w której nie można w żaden sposób pomóc? Numer konta? Fundacja? Kontakt do opiekuna lub domu tymczasowego? Kontakt do lecznicy? nic tu nie ma.Mała podpowiedź: psy nie korzystają (jeszcze) z facebooka i wasze współczucie ani to że będziecie tutaj bezmyślnie klikać niebieskie guziki nie nakarmi go ani nie wyleczy."

Już dopisałam kochana ........dziękuję że trzymasz rękę na pulsie .......

Posted

Byłam u naszego Misia .......jest takim fajnym psiakiem :) wet Misia twierdzi że po jego obserwacji stwierdza że psiak może mieć nawet 14-15 lat ...trudno dokładnie stwierdzić ...ale jego stan jest dobry ...mimo iż tyle biedak przeszedł ...oczka już dziś zupełnie inne ...nie zaropiałe ...sierść dużo ładniejsza ...no i ogonek non stop w ruchu...kochany psiak z niego ....rachuneczek zostanie wystawiony na ok 400 zł :( wszystko Pan Wojciech dokładnie rozpisze ...dostanie na pierwsze dni pobytu w hoteliku również lekarstwa na zapas ...na serduszko i stawy oraz leki osłaniające wątrobę ....

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Już dopisałam .

Beatka musi to dopisać w tekście wydarzenia edytując. Jako kolejny post to ja też dopisałam ale to nic nie daje bo za chwilę zniknie na końcu strony, nikt nie czyta wszystkich postów jak wchodzi na wydarzenie. Sorki że taka upierdliwa jestem ale ruch na FB jest tylko na początku.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Beatka musi to dopisać w tekście wydarzenia edytując. Jako kolejny post to ja też dopisałam ale to nic nie daje bo za chwilę zniknie na końcu strony, nikt nie czyta wszystkich postów jak wchodzi na wydarzenie. Sorki że taka upierdliwa jestem ale ruch na FB jest tylko na początku.

Jasne kochana ....jak Beatka się zjawi na pewno wszystko uzupełni ........

Posted

To ten staruszek tez ma jechac do czarodziejki? Rozmyslam czy nie zabrac go z Sako, tylko żeby nie było wybuchow zadnych, ale mogę pozyczyc kennelowke i jakos by się pojechało, ma samochod kombi więc jest duzo miejsca..

Posted

olalolaa napisał(a):
To ten staruszek tez ma jechac do czarodziejki? Rozmyslam czy nie zabrac go z Sako, tylko żeby nie było wybuchow zadnych, ale mogę pozyczyc kennelowke i jakos by się pojechało, ma samochod kombi więc jest duzo miejsca..

Tak, tak kochana Misiu ma jechać jutro do Czarodziejki i Sakuś również ......czekamy aż cioteczka Berkano da znać czy może jutro na pewno jechać ....kochana ewentualnie jeśli nie będzie mogła naprawdę możesz go zabrać ?????? Wiesz Misio to jednak duży psiak i Sako również .......martwię się czy się zmieszczą:roll:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Tak, tak kochana Misiu ma jechać jutro do Czarodziejki i Sakuś również ......czekamy aż cioteczka Berkano da znać czy może jutro na pewno jechać ....kochana ewentualnie jeśli nie będzie mogła naprawdę możesz go zabrać ??????

Zabieram Sako z kliniki jutro i jedziemy do hotelu, jaka jest odległośc z zabrza do dabrowy?

Posted

melduje się i poproszę na pw szczegóły akcji- opiekunka znaleziona i jutro jedziemy :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
tz wraca z pracy po 16 i ok 17 wyruszamy :lol:

Posted

BERKANO napisał(a):
melduje się i poproszę na pw szczegóły akcji- opiekunka znaleziona i jutro jedziemy :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
tz wraca z pracy po 16 i ok 17 wyruszamy :lol:

No to super ......kochani w takim razie mamy aż 2 transporty do dyspozycji:multi: boże Miśku Ty mój kochany jakie Ty miałeś szczęście psiaku to Ty nawet sobie nie wobrażasz :loveu: no i jak to ja rycze jak bóbr ze szczęścia :placz:

Posted

Właśnie zaupiłam dla naszego staruszka jego osobiste akcesoria :
czerwoną smyczkę :) obróżkę w psiaki i kosteczki oraz miseczkę na wodę aby mógł się napić w podróży ;)
wieczorkiem wstawię rachuneczek i zdjęcia wyposażenia naszego chłopaka ;)

Posted

I jeszcze jedna wspaniała wiadomość ......Agusia P skontaktowała mnie z osobą która wspomoże naszego staruszka i pomoże spłacić dług w lecznicy :multi: ale mam dzwonić do niej dopiero wieczorkiem więc tfu ...tfu nie zapeszam nawet ;)
Dziewczyny tak bardzo Wam za wszystko dziękuję :* Jesteście wspaniałe że nie przeszłyście obojętnie koło staruszka i nie zostawiłyście mnie z tym samą :* DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::calus::calus::Rose::Rose: