bela51 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Ada-jeje']Lordowi weci dawali kilka miesiecy w styczniu 2009 roku a zyje do dzis, i jest na DT od tamtej pory w Stowarzyszeniu katowickim. http://proanimals.org/nasz******/102-lord Jolu, czy poznajesz jeszcze ten portal ?:-( Quote
Ada-jeje Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='bela51']Jolu, czy poznajesz jeszcze ten portal ?:-( Zdecydowanie sie od niego odcinam, co nie znaczy ze przestaje dzialac na rzecz problemu bezdomnosci psow w Polsce. Klikaj w wolnej chwili i czytaj, jest wiele do zrobienia ale krok po kroczku. Patologie trzeba tepic odgornie. http://www.obrona-zwierzat.pl/wojtyszki.html Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Właśnie otrzymałam telefon Misiaczek ma załatwioną rehabilitantkę :) Zabiegi będą wykonywane w domu :) Także Misio nie będzie się stresował podróżą :) Zgredzik dostanie na początek 10 zabiegów. A potem w miarę potrzeby. Mam nadzieję że postawi go to troszeczkę na łapki i ulży. :) Quote
Cantadorra Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Właśnie otrzymałam telefon Misiaczek ma załatwioną rehabilitantkę :) Zabiegi będą wykonywane w domu :) Także Misio nie będzie się stresował podróżą :) Zgredzik dostanie na początek 10 zabiegów. A potem w miarę potrzeby. Mam nadzieję że postawi go to troszeczkę na łapki i ulży. :)[/QUOTE] To się nawarkocze ten Zgredzik kochany, to nawarkocze, że coś przy łapkach robią :) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Cantadorra']To się nawarkocze ten Zgredzik kochany, to nawarkocze, że coś przy łapkach robią :)[/QUOTE] Oj tak ciocia ;) bulgotaniu nie będzie końca ;) Ale jak już się dłużej przy Misiorku posiedzi i się pogada to i dziadzia łagodnieje ;) Quote
Beatkaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ah Miśku Miśku,patrz jak cioteczki dbają o Ciebie :):):) Quote
Lucyja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 No pięknie ! :) Rehabilitacja, psie spa i co jeszcze ? Się Misiorkowi w głowie przewróci od dobrobytu :) Quote
Beatkaa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Lucyja']No pięknie ! :) Rehabilitacja, psie spa i co jeszcze ? Się Misiorkowi w głowie przewróci od dobrobytu :)[/QUOTE] Też tak myślę,jemu to dobrze,wiele psiaków mu na pewno tego zazdrości :) Ale tak sie ciesze,że Misiowi sie poszczęściło :loveu: Quote
Mysza2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Beatkaa']Też tak myślę,jemu to dobrze,wiele psiaków mu na pewno tego zazdrości :) Ale tak sie ciesze,że Misiowi sie poszczęściło :loveu:[/QUOTE] No nie wiem czy on będzie taki zachwycony jak przy nim ktoś będzie coś majstrował:evil_lol: będzie burczał jak to on :) Lekkiego życia nie miał, niech chociaż na stare lata ma trochę opieki dzięki "prywatnemu sponsorowi". Dziwny z niego psiak, niby burczy, ale jak już się upewni, że nic się od niego nie chce to przybliża tą swoją łepetynę pozwala się głaskać. Ale na pomerdanie ogonem to raczej nie ma co liczyć :) Quote
Beatkaa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ciocie,proszę szczególnie Martusię żeby jak będzie miała jakieś wieści o Misiu to dawała mi znać.Na pewno będę odwiedzać Misia na wątku,ale przez najbliższy czas będę na dogo z doskoku i tylko na na niektórych wątkach,więc w razie co proszę jak będzie jakiś pilny wątek/sprawa to pisać do mnie na PW. Prawie 2 lata na dogomanii,a ostatni miesiąc mnie wykończył i muszę mieć przerwę. Mam nadzieję,że Misia niedługo zobaczę realnie i spotkam się z kochanymi ciociami,którym wiele zawdzięcza Miś !!!! Misiu ściskam serdecznie,trzymaj się kochany :loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Iljova']Kurcze ja też tak chcę jak Misiek ;-)[/QUOTE] Burczeć, czy nie merdać ogonem ;) ? Szczęściarz Misio, oby jak najdłużej sobie dreptał :):) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Beatkaa']Ciocie,proszę szczególnie Martusię żeby jak będzie miała jakieś wieści o Misiu to dawała mi znać.Na pewno będę odwiedzać Misia na wątku,ale przez najbliższy czas będę na dogo z doskoku i tylko na na niektórych wątkach,więc w razie co proszę jak będzie jakiś pilny wątek/sprawa to pisać do mnie na PW. Prawie 2 lata na dogomanii,a ostatni miesiąc mnie wykończył i muszę mieć przerwę. Mam nadzieję,że Misia niedługo zobaczę realnie i spotkam się z kochanymi ciociami,którym wiele zawdzięcza Miś !!!! Misiu ściskam serdecznie,trzymaj się kochany :loveu::loveu:[/QUOTE] Beatko kochana myślę że wiele z nas chciałoby aby dogo było takie jak kiedyś .....skupiło się na pomocy ....ogłoszeniach ...i szukaniu domów dla tych wszystkich bied. W tej formie nie ma ono po prostu sensu. Jutro będę u Misiaczka z materacykiem i wyściskam naszego Zgredzika :) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Maruda666']Burczeć, czy nie merdać ogonem ;) ? Szczęściarz Misio, oby jak najdłużej sobie dreptał :):) :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
wapiszon Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Beatko kochana myślę że wiele z nas chciałoby aby dogo było takie jak kiedyś .....skupiło się na pomocy ....ogłoszeniach ...i szukaniu domów dla tych wszystkich bied. W tej formie nie ma ono po prostu sensu. Jutro będę u Misiaczka z materacykiem i wyściskam naszego Zgredzika :)[/QUOTE] Oj chciało, oj chciało ..... :) Quote
Iljova Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Witam Miśka kochanego burczącego i ślę mizianka dla niego Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='wapiszon']Oj chciało, oj chciało ..... :)[/QUOTE] Miejmy nadzieję ciocia że tak właśnie się stanie i znów wszyscy skupimy się na pomocy. Jutro wyściskam Misia bo on nawet nie wie ile cioteczek trzyma za niego kciuki :) Quote
Cantadorra Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ja też mam nadzieję, że po burzy przyjdzie słońce, ale niesmak zostaje. Ja na razie nie widzę nawet możliwości robienia bazarków, szukania kupców, w ogóle nieprzyjemnie. Quote
Mysza2 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Oj zostaje, zostaje, ale nic to, trzeba robić swoje. Mało że niesmak, ale zapał człowiek traci. Quote
ocelot Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Beatko kochana myślę że wiele z nas chciałoby aby dogo było takie jak kiedyś .....skupiło się na pomocy ....ogłoszeniach ...i szukaniu domów dla tych wszystkich bied. W tej formie nie ma ono po prostu sensu. Jutro będę u Misiaczka z materacykiem i wyściskam naszego Zgredzika :)[/QUOTE] oj tak..., ja 5 rok jestem na dogo i mam wrażenie, że wszystko się obróciło o 180 stopni:( Quote
Iljova Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 No cóż żądza pieniądza dla niektórych :-(, żądza intrygi jeszcze dla innych :-( .... część tych którym naprawdę zależy na zwierzętach i z myślą o ich dobru działają :iloveyou: i oto mamy dogomanie :shake::-o Quote
Mysza2 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 wkleję Wam tu linka na poprawę nastroju - tym wszystkim którzy po cichutku, bez rozgłosu i bez afer pomagają psiakom. Pisała ten post na ,metamorfozach osobo nowa na dogo (dobrze że trafiła na metamorfozy a nie inny wątek, bo uciekłaby w te pędy z dogo. Post nr 8001 pierwszy na tej stronie. Podesłała mi Andegawenka też na poprawę nastroju:) http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page321 to wszystko jest o Was, których jest mocno w to wierzę najwięcej na dogo. Więc róbmy swoje. Zgredzie widzimy się jutro:) i materacyk wieziemy:) Quote
Martika&Aischa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Mysza2']wkleję Wam tu linka na poprawę nastroju - tym wszystkim którzy po cichutku, bez rozgłosu i bez afer pomagają psiakom. Pisała ten post na ,metamorfozach osobo nowa na dogo (dobrze że trafiła na metamorfozy a nie inny wątek, bo uciekłaby w te pędy z dogo. Post nr 8001 pierwszy na tej stronie. Podesłała mi Andegawenka też na poprawę nastroju:) http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy/page321 to wszystko jest o Was, których jest mocno w to wierzę najwięcej na dogo. Więc róbmy swoje. Zgredzie widzimy się jutro:) i materacyk wieziemy:) Aż się cieplej na serduchu robi :) Quote
Cantadorra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Zgredziku, dzisiaj miziaki, bulgotania już na materacyku od Martiki będziesz uskuteczniał :) Miło spędźcie czas z Misiorem :) Quote
Recommended Posts