anula42 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 przepraszam kochane- po prostu zapomniałam:oops: Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 anula42 napisał(a):przepraszam kochane- po prostu zapomniałam:oops: Aniu cieszę się że jesteś nadal z nami :) Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Beatko lekarstwa dla Misia : ( nie mam aparatu) rachuneczki mogę przeskanować dla zainteresowanych :) Novocardia : 17,95 Immunactiv 12,98 Przesyłeczka wraz z opakowaniem 4,50+1,10 = 5,60 Razem Misiowe pigułki : 36,53 Quote
Beatkaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Doszła wpłata od anula42- 100zł :loveu: dziękujemy :multi: Martika@Aischa napisał(a):Beatko lekarstwa dla Misia : ( nie mam aparatu) rachuneczki mogę przeskanować dla zainteresowanych :) Novocardia : 17,95 Immunactiv 12,98 Przesyłeczka wraz z opakowaniem 4,50+1,10 = 5,60 Razem Misiowe pigułki : 36,53 zaznaczone na pierwszej stronie ;) Quote
kasiapsiaki Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 odwiedzam Misiaczka i życzę mu dużooo zdrówka:* Quote
Czarodziejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Misiowe pigułki właśnie dotarły. Pięknie dziękujemy. Od wczoraj Misiek mnie niepokoi, bo chodzi jakiś taki przygarbiony i odczuwa ból w boku. Przy ucisku popiskuje. Szuka sobie miękkich poduszek i zacisznych kątków. Nockę przespał w psiej sypialni i nawet się nie buntował. Nie ma mrozu, ale być może dokuczają biedakowi stawy...Nie podałam mu dziś Furosemidu i Vetmedinu, bo od jutra będzie dostawał Diclac. Są to zastrzyki domięśniowe, które będzie brał na spółkę z Ząbalkiem, a które nie powinny być podawane z w/w. Apetyt Misiowi na szczęście nie spadł. Większość dnia spędza albo przymknięty w psiej sypialce, albo leżąc na wielkiej puchowej poduszce w garażu. Widać jednak, że jest obolały i że jest to ból stawowy. Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Czarodziejka napisał(a):Misiowe pigułki właśnie dotarły. Pięknie dziękujemy. Od wczoraj Misiek mnie niepokoi, bo chodzi jakiś taki przygarbiony i odczuwa ból w boku. Przy ucisku popiskuje. Szuka sobie miękkich poduszek i zacisznych kątków. Nockę przespał w psiej sypialni i nawet się nie buntował. Nie ma mrozu, ale być może dokuczają biedakowi stawy...Nie podałam mu dziś Furosemidu i Vetmedinu, bo od jutra będzie dostawał Diclac. Są to zastrzyki domięśniowe, które będzie brał na spółkę z Ząbalkiem, a które nie powinny być podawane z w/w. Apetyt Misiowi na szczęście nie spadł. Większość dnia spędza albo przymknięty w psiej sypialce, albo leżąc na wielkiej puchowej poduszce w garażu. Widać jednak, że jest obolały i że jest to ból stawowy. Smutne wiadomości :( Pogoda naprawdę brzydka więc pewnie stawy Misiaczkowi dokuczają :( Trzymam kciuki aby wszystko wróciło do normy. Quote
Beatkaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Misiaczku...nie strasz nas :( Martwię się trochę... :( Przelać coś za te zastrzyki? Quote
Czarodziejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Misio jednak dostał zastrzyk dziś, bo ostatni Furosemid i Vetmedin dostał wczoraj rano. Mimo dysfunkcji nadal jest gderliwy i zamierzał awanturować się pod drzwiami czekajac na kolację. Przymknęłam go na ten czas w kojcu i tam też dostał swoją porcję. Zjadł wszystko do końca wraz z Novocardią, Immunactivem i Arthofosem. Potem jeszcze dojadł porcję Daszki, która nieco zostawiła. Poszwędał się jeszcze po garach z suchą karmą, ale jakoś bez zainteresowania, czyli najadł się ;) Kiedy dawałam zastrzyk Daszce siedział mi pod pachą i wtulał się słodko. Podałam mu na noc Diclac w zadek i poszedł na poduszki. Ból ustaliłam w prawej tylnej łapie w okolicach stawu biodrowego. Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Czarodziejka napisał(a):Misio jednak dostał zastrzyk dziś, bo ostatni Furosemid i Vetmedin dostał wczoraj rano. Mimo dysfunkcji nadal jest gderliwy i zamierzał awanturować się pod drzwiami czekajac na kolację. Przymknęłam go na ten czas w kojcu i tam też dostał swoją porcję. Zjadł wszystko do końca wraz z Novocardią, Immunactivem i Arthofosem. Potem jeszcze dojadł porcję Daszki, która nieco zostawiła. Poszwędał się jeszcze po garach z suchą karmą, ale jakoś bez zainteresowania, czyli najadł się ;) Kiedy dawałam zastrzyk Daszce siedział mi pod pachą i wtulał się słodko. Podałam mu na noc Diclac w zadek i poszedł na poduszki. Ból ustaliłam w prawej tylnej łapie w okolicach stawu biodrowego. Nasz kochany zgredzik .....mam nadzieje ze pigulki pomoga i Mis szybciutko zapomni o bolu ..... Quote
Beatkaa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Oby ten zastrzyk coś pomógł...Dobranoc kochany.... Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Śpij spokojnie Misiaczku:sleep2: Quote
anula42 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Misiek jak stary czlowiek cos pobolewa, gdzies strzyka ale jeszcze duch silny....i oby tak dalej chłopaku Quote
bela51 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Trzymaj sie biedaku, przeciez za kilka miesiecy znowu przyjdzie wiosna i wygrzejesz swoje stare kosci w słoneczku. Quote
Czarodziejka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Misio się trzyma ;) Wrócił do formy, ale na noc zostaje przymknięty wraz z Ząbalem, Sako i ....Homerkiem ;) Jakoś się niepostrzeżenie wcisnął do środka. Dostał już 2 zastrzyki Diclac. Bólu nie sygnalizuje przy ucisku, więc chyba jakoś sytuacja opanowana. Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Czarodziejka napisał(a):Misio się trzyma ;) Wrócił do formy, ale na noc zostaje przymknięty wraz z Ząbalem, Sako i ....Homerkiem ;) Jakoś się niepostrzeżenie wcisnął do środka. Dostał już 2 zastrzyki Diclac. Bólu nie sygnalizuje przy ucisku, więc chyba jakoś sytuacja opanowana. Bardzo się cieszę że Misiaczek wraca nam do zdrowia :) Kochany, dzielny staruszek :* Quote
Beatkaa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Super Miśku....trzymaj tak dalej !!!! :):):) Quote
Recommended Posts