Martika&Aischa Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Dzień dobry Misiaczku nasz kochany :* Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Pokazuj się kochany Zgredziku :* Quote
Beatkaa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Kocurek napisał(a):Odwiedzam Misiorka:) I ja też :):) Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Słodkich snów Misiorku :* Quote
Beatkaa Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Doszły dwie wpłaty od prywatnego sponsora i Martika@Aischa. Dziękujemy :loveu: Poszło 300zł za hotelik listopadowy dla Misiaczka.;) Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziękujemy. Misior nadal emanuje samo słodkie zło i złe rady, złe oko i zły powalający chuch ;) Na szczęście nic mu nie dolega poza smrodliwym oddechem. Apetyt ma smoczy, ale wyżera tylko samo mięso i idzie atakować cudze michy, tak więc po któtkim epizodzie z michą przy wspólnej ścianie, znów jemy osobno. Tylko on i jego gar. Wypuszczam Misia, kiedy wszyscy już zjedzą. Quote
Beatkaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 To dobrze,że u Misia wszystko "po staremu" ;) Quote
Czarodziejka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Na smrodliwy oddech nalepszy jest ryż z marchewką i zieloną pietruszką z masełkiem - to jakbyście miały kiedyś podobny problemik 8) Na starość różne rzeczy mogą nas dopaść, więc rady należy segregować już zawczasu ;) Niestety nasz Miś jadłby tylko mięso skrzętnie omijając resztę, ale po napchaniu się samym mięchem wymiotuje, bo żre jak smok - bez umiaru. Nawet jak jest najedzony, to wybiera z pozostawionych przez innych i wypluwa, ciamcia, mlaska i siorbie. Wokół mich totalny syf, Misiek niezadowolony gderając idzie dalej. Kochany terrorysta. Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Misio bez zmian. Za to Moris bardzo źle. Muszę z nim jechać do lecznicy... Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Czarodziejka napisał(a):Misio bez zmian. Za to Moris bardzo źle. Muszę z nim jechać do lecznicy... Wysłałam pigułki dla Misia ......Za Moriska trzymam kciuki z całych sił :( Nie poddawaj się chłopaku :( Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wciąż nie dostałam PW na temat braku deklaracji dla Misia od Anula42,wysyłam juz dwie wiadomości...nie ma wpłaty za październik i listopad :( Martika@Aischa napisał(a):Wysłałam pigułki dla Misia ......Za Moriska trzymam kciuki z całych sił :( Nie poddawaj się chłopaku :( Kochana mam coś zapisać w rozliczeniu na pierwszej stronie? Quote
Martika&Aischa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Beatkaa napisał(a):Wciąż nie dostałam PW na temat braku deklaracji dla Misia od Anula42,wysyłam juz dwie wiadomości...nie ma wpłaty za październik i listopad :( Kochana mam coś zapisać w rozliczeniu na pierwszej stronie? Beatko rachuneczek mam w domu ......jutro podam dokładnie jaką kwotę należy odliczyć. Mam nadzieję że brak wpłaty deklaracji się wyjaśni. Quote
Beatkaa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatko rachuneczek mam w domu ......jutro podam dokładnie jaką kwotę należy odliczyć. Mam nadzieję że brak wpłaty deklaracji się wyjaśni. Jasne,nie ma problemu.;) Też na to liczę... Quote
Kocurek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A co on tam ciekawego opowiada....? Morisku.....:( Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A cóż tam może Zgredzio opowiedzieć? Czujnym okiem bacznie wszelkie ruchy śledzi. Kochany Misiorek. Moris nie powinien umrzeć. Nie mogę się z tym pogodzić... Quote
katarzyna09 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 A tutaj jesienny Misiaczek...ach,jak mu dobrze... Quote
Martika&Aischa Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Kochany Misiorek:loveu: Wstawię zdjęcia do 1 postu .....niech cioteczki w końcu zobaczą przemianę naszego Misiorka :) Quote
Mysza2 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 kochany zgredzik, Marticzko napisż z jakiej daty zdjęcia gdyby się jakiś troll znowu przyplątał:evil_lol::evil_lol: Quote
Beatkaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ależ ten nasz Misiaczek wygląda :loveu: To nie ten sam pies! :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Mysza2 napisał(a):kochany zgredzik, Marticzko napisż z jakiej daty zdjęcia gdyby się jakiś troll znowu przyplątał:evil_lol::evil_lol: Już uzupełniam :) dopisałam z którego postu kopiuje ale dodam jeszcze datę ;) Quote
Recommended Posts