Beatkaa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Czarodziejka']Też dotarła. Dziękuję.[/QUOTE] Super,cieszę się :) Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Bardzo przepraszam za offa ....cioteczki ze śląska i okolic ...Proszę o pomoc dla malutkiego szczeniaczka znalezionego dziś na schodach :-( Psiakowi grozi schron :-( http://www.dogomania.pl/threads/215608 Quote
Czarodziejka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Misio w dobrej formie, chociaż marzę, by przybrał chociaż pół kilo. Łyka wszystkie piguły i jest bardzo ruchliwy. Biega chyżo po ogrodzie i nie brata się z innymi. Nie lubi psiego towarzystwa, tylko i wyłącznie moje 8) W chłodniejszy wieczór przymknęłam Misia po kolacji na noc w psim pokoiku wraz z Reksiem i Ząbalem, ale uporczywie piszcząc wydrapał łapą kolejną dziurę w kolejnych drzwiach. Drapanie usłyszałam będąc już w szlafroku i z maseczką na twarzy. Nie wiedziałam, skąd dochodzi, dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to może być Misiek. Po wyjściu i okazaniu mi swej wdzięczności czmychnął w kąt ogrodu, gdzie pod zadaszeniem ma swój osobiście wykopany dołek. Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Zgredzik to typowy indywidualista:razz: Misiorku kochany mam nadzieję że przekonasz się w końcu że koledzy z Twojego stada są fantastycznymi psiakami :lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 A my razem ze sponsorem Misiowym wybieramy się odwiedzić cały zwierzyniec ....niestety nie wiem jeszcze kiedy bo auto wciąż nie naprawione:placz: Quote
wapiszon Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A my razem ze sponsorem Misiowym wybieramy się odwiedzić cały zwierzyniec ....niestety nie wiem jeszcze kiedy bo auto wciąż nie naprawione:placz:[/QUOTE] No to wymiziajcie całe stadko ode mnie :) Quote
Beatkaa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='wapiszon']No to wymiziajcie całe stadko ode mnie :)[/QUOTE] i ode mnie teeeeż!!! :) Quote
Czarodziejka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Misiorek najadł się jak bąk za siebie i Daszkę, która łąskawie spore conieco zostawiła. Obydwoje na kolację zamknęłam w sąsiednich pomieszczeniach, bo Misiek do kurtuazyjnych podczas spożywania nie należy, a Dasz akurat jest pod obserwacją, bo przy jedzeniu wybrzydza. Szkieletorek gdzieś jednak upchnął i swoje i cudze, a wcześniej gryzał również gnacik, bo przywiozłam wszystkim po jednym. Gryzał i czaił się zgarbiony, komu by tu z pyska strzelić ;) Quote
bela51 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Zapraszam na bazarek, z ktorego dochod przeznaczony bedzie na zakup lekow dla psiego hospicjum u Czarodziejki http://www.dogomania.pl/threads/2160...um-do-30.10.br. Quote
Beatkaa Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Czarodziejka']Misiorek najadł się jak bąk za siebie i Daszkę, która łąskawie spore conieco zostawiła. Obydwoje na kolację zamknęłam w sąsiednich pomieszczeniach, bo Misiek do kurtuazyjnych podczas spożywania nie należy, a Dasz akurat jest pod obserwacją, bo przy jedzeniu wybrzydza. Szkieletorek gdzieś jednak upchnął i swoje i cudze, a wcześniej gryzał również gnacik, bo przywiozłam wszystkim po jednym. Gryzał i czaił się zgarbiony, komu by tu z pyska strzelić ;)[/QUOTE] ale tu musiało fajnie wyglądał jak się tak czaił :D:D Nasz Misiek kochany...cwany się zrobił ! :cool3: Quote
Beatkaa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Rozliczenie na pierwszej stronie uzupełnione ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Buziaki jesienne przesyłam naszemu kochanemu Misiaczkowi :* Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Miś drepcze sobie po kolacji swoje dziadzie rundki. Bardzo ładnie dziś zjadł, bo zostawił tylko trochę makaronu, a nie sporo, ajk zazwyczaj. Rano szkieletorki dostają suchą karmę i Misio nigdy nie wzgardzi, żeby sobie pochrupać. Za to śmierdzące ścięgna wołowe, które mają być przysmakiem dla psów naszemu zgredzikowi wcale nie przypadły do gustu. Obślinił i porzucił ;) Quote
Beatkaa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dobrze,że ładnie je,zima się zbliża,niech sie dobrze odżywia ;) Quote
Mysza2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Czarodziejka napisał(a):Za to śmierdzące ścięgna wołowe, które mają być przysmakiem dla psów naszemu zgredzikowi wcale nie przypadły do gustu. Obślinił i porzucił ;) Ma rację, co będzie śmierdziele jadł :evil_lol: Quote
katarzyna09 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Aż się boję o Sokoła zapytać...:evil_lol:czy je lubi...ojej... Quote
Czarodziejka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sokół lubi wszystko 8) I wygląda jak należy. Misior wybrzydza, stąd skóra i kości, chociaż dopatrzyłam się deko więcej ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Czarodziejka napisał(a):Sokół lubi wszystko 8) I wygląda jak należy. Misior wybrzydza, stąd skóra i kości, chociaż dopatrzyłam się deko więcej ;) Dobre i deko ;) niech Misiorek nabiera ciałka na zimę ;) Quote
Beatkaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dobre i deko ;) niech Misiorek nabiera ciałka na zimę ;) Dokładnie! Dobre i to,zima się zbliża ;) Quote
Recommended Posts