Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio w dobrej formie, chociaż marzę, by przybrał chociaż pół kilo. Łyka wszystkie piguły i jest bardzo ruchliwy. Biega chyżo po ogrodzie i nie brata się z innymi. Nie lubi psiego towarzystwa, tylko i wyłącznie moje 8) W chłodniejszy wieczór przymknęłam Misia po kolacji na noc w psim pokoiku wraz z Reksiem i Ząbalem, ale uporczywie piszcząc wydrapał łapą kolejną dziurę w kolejnych drzwiach. Drapanie usłyszałam będąc już w szlafroku i z maseczką na twarzy. Nie wiedziałam, skąd dochodzi, dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że to może być Misiek. Po wyjściu i okazaniu mi swej wdzięczności czmychnął w kąt ogrodu, gdzie pod zadaszeniem ma swój osobiście wykopany dołek.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']A my razem ze sponsorem Misiowym wybieramy się odwiedzić cały zwierzyniec ....niestety nie wiem jeszcze kiedy bo auto wciąż nie naprawione:placz:[/QUOTE]

No to wymiziajcie całe stadko ode mnie :)

Posted

Misiorek najadł się jak bąk za siebie i Daszkę, która łąskawie spore conieco zostawiła. Obydwoje na kolację zamknęłam w sąsiednich pomieszczeniach, bo Misiek do kurtuazyjnych podczas spożywania nie należy, a Dasz akurat jest pod obserwacją, bo przy jedzeniu wybrzydza. Szkieletorek gdzieś jednak upchnął i swoje i cudze, a wcześniej gryzał również gnacik, bo przywiozłam wszystkim po jednym. Gryzał i czaił się zgarbiony, komu by tu z pyska strzelić ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Misiorek najadł się jak bąk za siebie i Daszkę, która łąskawie spore conieco zostawiła. Obydwoje na kolację zamknęłam w sąsiednich pomieszczeniach, bo Misiek do kurtuazyjnych podczas spożywania nie należy, a Dasz akurat jest pod obserwacją, bo przy jedzeniu wybrzydza. Szkieletorek gdzieś jednak upchnął i swoje i cudze, a wcześniej gryzał również gnacik, bo przywiozłam wszystkim po jednym. Gryzał i czaił się zgarbiony, komu by tu z pyska strzelić ;)[/QUOTE]

ale tu musiało fajnie wyglądał jak się tak czaił :D:D Nasz Misiek kochany...cwany się zrobił ! :cool3:

Posted

Miś drepcze sobie po kolacji swoje dziadzie rundki. Bardzo ładnie dziś zjadł, bo zostawił tylko trochę makaronu, a nie sporo, ajk zazwyczaj. Rano szkieletorki dostają suchą karmę i Misio nigdy nie wzgardzi, żeby sobie pochrupać. Za to śmierdzące ścięgna wołowe, które mają być przysmakiem dla psów naszemu zgredzikowi wcale nie przypadły do gustu. Obślinił i porzucił ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Za to śmierdzące ścięgna wołowe, które mają być przysmakiem dla psów naszemu zgredzikowi wcale nie przypadły do gustu. Obślinił i porzucił ;)

Ma rację, co będzie śmierdziele jadł :evil_lol:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Sokół lubi wszystko 8) I wygląda jak należy. Misior wybrzydza, stąd skóra i kości, chociaż dopatrzyłam się deko więcej ;)

Dobre i deko ;) niech Misiorek nabiera ciałka na zimę ;)