Beatkaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Odwiedzam Misiaczka :loveu: 19.09 wyjeżdzam na 3 dni,więc gdyby coś się działo to Martika ma mój numer telefonu ;) bede poza dostępem do internetu,więc wszelkie rozliczenia uzupełnię po 21.09 :):) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Beatkaa napisał(a):Odwiedzam Misiaczka :loveu: 19.09 wyjeżdzam na 3 dni,więc gdyby coś się działo to Martika ma mój numer telefonu ;) bede poza dostępem do internetu,więc wszelkie rozliczenia uzupełnię po 21.09 :):) Jasne Beatko :) Dzień dobry Zgredziku:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 A ja jeszcze raz zapytam ....czy dotarła paczuszka z lekarstwami Misiowymi ??? Słodkich snów Zgredziku :* Quote
Lucyja Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Kolejny staruszek wyrzucony do rzeki. :( Nawet temat wątku podobny jak ten o Misiu. Proszę zajrzyjcie do niego. http://www.dogomania.pl/threads/214846-Roki-owczarek-collie-wyrzucony-na-starość-jak-zbędny-przedmiot Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Martiko, dotarł Canidryl i już jest łykany. Skończył się Furosemid, ale podaję mu Donia, któremu Misio pożyczał ;) Zresztą powoli kończą mu się wszystkie leki. Vetmedin mogę też pożyczyć od Donia. Misio grymasi przy jedzeniu. Wyjada raczej tylko mięso, a resztę wycmoknie, obliże i zostawi. Nawet Ząbal zaczął zjadać całe porcje, a Misior nadal zostawia. Martwię się, że nie obrośnie w tłuszcze na zimę, chociaż cudów się raczej nie spodziewam. Daję szkieletorom więcej mięsa i wciąż czekam na dodatkowe dekagramy ;) Miś poza tym już nie człapie, a truchta. Szybkim truchtem dobiega do bramy, obiega ogrody i zaczepia Arona. Ostatnią ciepłą noc przespał w szklarni pod winoroślą wśród pomidorów. Mam z tyłu kolejny ogrodzony ogród i tam Misiek samotnie dostaje jeść, bo właśnie nie dojada. I jeśli nie zje i zostawi, to już potem tego nie ruszy. Gar stoi nietknięty do rana, a i wtedy nawet na niego nie spojrzy ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Zgredzik jest wybredny :) Myślę że je porcyjkę taką jaką potrzebuje :) Pewnie nigdy nie miał pełnego brzuszka :( Czarodziejko proszę napisz mi jakie leki dokładnie i ile sztuk zakupić to zamówię i jak zwykle paczucha pooooooooleci ;) Wtedy Zgredzik odda pożyczone tableteczki Doniowi ;) Quote
Czarodziejka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Martiko - Furosemid, Vetmedin, Immunactiv i Novocardia. Zgredzik łyka tu jeszcze bonusową Spirulinę i Dolfos Senior. Quote
Martika&Aischa Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Czarodziejka napisał(a):Martiko - Furosemid, Vetmedin, Immunactiv i Novocardia. Zgredzik łyka tu jeszcze bonusową Spirulinę i Dolfos Senior. No to wszystko jasne :) jutro polecę i zamówię :) Immunactiv i Novocardię kupię w aptece :) Quote
Czarodziejka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Misio chadzał na spacerki z Julką pięknie podpięty do smyczy. Bardzo był zadowolony, obsikał różne nowe kępki traw, powęszył sobie tu i tam. Nie pozwoliłam go spuszczać, bo jest głuchy i jeśliby gdzieś się zapuścił, to nie dowołałybyśmy się go, a nie wiem, jak z jego orientacją. Głucha Daszka zna teren i chodzi zawsze tą samą drogą. Misio potrafi zapedałować łapami jak młodzian, dlatego musi być pod kontrolą. Chociaż on uwielbia być monitorowany, dostrzeżony, przytulony i pod ręką. Smyczka wcale go nie frustrowała. Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Misiowe opowieści ;) Zawsze uniżenie podklejony. Za tłusto nie wygląda, ale taka widać jego natura. Tylko tyle tę bitą w przeszłości łepetynę unosi i żebrze o przytulenie. Zawsze pod moją pachą ;) Asystent. Quote
Mysza2 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Wujek "zła rada" namolny jest:):) Cioteczki plizzz dorzućcie choć parę grosików na sterylkę aborcyjną tej suni. Co pół roku rodzi a szczeniaki rozdają :( http://www.dogomania.pl/threads/214520-SOSNOWIEC-1-suka-w-cieczce-lt-8-ps%C3%B3w!!!-POM%C3%93%C5%BB-J%C4%84-WYSTERYLIZOWA%C4%86! Quote
Martika&Aischa Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Mój uśmiechnięty pychol:loveu::loveu::loveu: No i masz ryczę jak bóbr :placz: Misiaczku kochany Zgredziku :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 http://img716.imageshack.us/img716/4070/obraz048aa.jpg ale super :) Jaki pomocnik:cool3::cool3::cool3: Quote
Martika&Aischa Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Rachunek za pigułki Misiowe :) Immunactiv 12,19 Furosemid 3,79 + 5 zł recepta ( niestety znowu nas policzono za wypisanie recepty) :( Novocardia 17,95 Vetmedin 30 tabletek x 1,50 = 45 zł Przesyłeczka 5,70 + koperta 1,10 = 6,80 Razem : 90,73 Beatko proszę odlicz 90 zł 73 gr. z Misiowych pigułek :) Quote
Beatkaa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Uzupełniłam już kochana w rozliczeniu :) Quote
Martika&Aischa Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Czy Misiowe Pigułki już na miejscu ??? Quote
Czarodziejka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tak, już wczoraj dotarły i Misio łyka. Dziękujemy! :) Quote
Beatkaa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Czarodziejka']Tak, już wczoraj dotarły i Misio łyka. Dziękujemy! :)[/QUOTE] A wpłata za hotelik dotarła ? :) Quote
Recommended Posts