Beatkaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 http://img231.imageshack.us/img231/2663/obraz008km.jpg Niesamowita fotka....!!!!! ps.wieczorem uzupełnię rozliczenie :) Quote
danavas Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 obiecałam że jak ogarnę swoje obowiązki to tu wrócę do staruszka...tak mi zleciał cały miesiąc i oczywiście nic mi się nie udało ogarnąć...ehhh...podnosze chłopczyka i zasiadam do lektury wątku , bo mama braki do przeczytania... Quote
Martika&Aischa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 danavas napisał(a):obiecałam że jak ogarnę swoje obowiązki to tu wrócę do staruszka...tak mi zleciał cały miesiąc i oczywiście nic mi się nie udało ogarnąć...ehhh...podnosze chłopczyka i zasiadam do lektury wątku , bo mama braki do przeczytania... Dziękujemy za pamięć i zachęcamy do poczytania wątku :) Zapraszamy częściej ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do skrzywdzonego ONKa :( http://www.dogomania.pl/threads/211279 Quote
Funky Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jak się czuje nasz Misiek kochany? Wróciłam po urlopie i oczywiście będę zaglądać :* Quote
Martika&Aischa Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Funky napisał(a):Jak się czuje nasz Misiek kochany? Wróciłam po urlopie i oczywiście będę zaglądać :* Misiu daje sobie radę :) nie straszne mu upały ;) oby tylko tak dalej :) Quote
_Goldenek2 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/211035-****Właścicielka-trafiła-do-szpitala-2-psy-szukają-domu!**** Szukam pomocy :( Quote
Martika&Aischa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dobranoc nasz Misiorku kochany :* Quote
Czarodziejka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Misiorek dopieszczony, kłębki z doopki wyskubane, bo bardzo był pod spodem sfilcowany i jednorazowo nie dało rady go wypracować. Kiedy go zczesywałam wychodziły całe łaty wraz z zeschniętym martwym naskórkiem. Miś, mimo iż się do czesania nadstawia, to łapnął mnie kilka razy. Zaraz się wtulał przepraszająco, chociaż za młodu, to pewnie by mi jeszcze z kła dołożył ;) Apetyt Misior ma świetny, dostaje swoje witaminki, tabletki i syrop. Z pyska smrodu już nie czuć prawie wcale. Na pewno pomogły pałeczki odświeżające psi oddech i kosteczki vel rapetki, które serwujemy regularnie. Ząbki pracują i syf z nich schodzi. Misiorek kochany wtulał się dziś tak zapamiętale, że nie przeszkadzały mu już nawet inne ryjki, pyski i mordki. Pełna akceptacja, czyli wchodzi na wyższy poziom rozwoju duchowego ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Kochany staruszek .......:) kolejna partia odświeżaczy poleci z lekarstwami ;) proszę tylko o informację chwilkę wcześniej kiedy będą potrzebne .....Buziaki w mokry nosek naszego zgredzika :* Quote
Czarodziejka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Tak się obecnie zazwyczaj poruszam. Z terrorystą między nogami - kąsającym i powarkującym ostrzegawczo :D W upalne popołudnie staruszki wypoczywają, jedynie młodziutka Hercia i Misio terrorysta wciąż na pełnych obrotach ;) Zawsze czujny... Quote
Martika&Aischa Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 I jak tu go nie kochać ???? no jak ???:loveu: Quote
Lucyja Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 O widzę, że nasz Kola też się wpasował w psie towarzystwo :) Quote
Recommended Posts