Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio najedzony jak bąk. Nawet się krągłość pojawiła między żebrami. Pazerny jest tak samo, jak chudy, ale z czasem widzę, że robi się spokojniejszy. Zawsze swoje dostanie i zawsze dużo ;)

Posted

Piguły Misiowe przed chwilą dotarły. Bardzo dziękujemy. Pałeczki do czyszczenia ząbków wybornie smakowały. Musiałam podzielić pomiędzy Misia, Ząbalka i Sako, bo pierwszej Miś nie złapał, a wpadła w pysk Sako, drugą owszem, a do trzeciej modlił się Ząbal....Reszta próżno wyczekiwała na otwarcie drugiej paczuszki. Ta będzie tylko dla Misia ;) Przywiozłam dziś na przekąskę kurze rapetki. Poszło 5 kg w 5 min ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Piguły Misiowe przed chwilą dotarły. Bardzo dziękujemy. Pałeczki do czyszczenia ząbków wybornie smakowały. Musiałam podzielić pomiędzy Misia, Ząbalka i Sako, bo pierwszej Miś nie złapał, a wpadła w pysk Sako, drugą owszem, a do trzeciej modlił się Ząbal....Reszta próżno wyczekiwała na otwarcie drugiej paczuszki. Ta będzie tylko dla Misia ;) Przywiozłam dziś na przekąskę kurze rapetki. Poszło 5 kg w 5 min ;)[/QUOTE]
Super :) bardzo się cieszę że dotarły:) Psiakom życzymy smacznego :)

Posted

Misiowy chcuch to jest ewenement. Takiego zakiszonego smrodu dawno nie wdychałam. Zawsze wiem, z której strony nadjedzie Misiowy łepek do głaskania ;) Dzisiaj bardzo chętnie dał sobie zrobić prysznic. Sam się podstawiał, prychał, trzepał, a ogonek merdał z prędkością światła ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Misiowy chcuch to jest ewenement. Takiego zakiszonego smrodu dawno nie wdychałam. Zawsze wiem, z której strony nadjedzie Misiowy łepek do głaskania ;) Dzisiaj bardzo chętnie dał sobie zrobić prysznic. Sam się podstawiał, prychał, trzepał, a ogonek merdał z prędkością światła ;)[/QUOTE]

Wyobrażam sobie :cool3: Następnym razem dołożę troszkę więcej przysmaków ;) Czarodziejko ile psiaków jest pod Twoją opieką?

Posted

Cioteczki proszę zajrzyjcie do Alfy :( ona już nie ma nadzieii i o nic już nie prosi :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209874-Niewidzialna...-Alfa-prosi-o-godniejsze-życie-niż-to-w-kącie-budy...-pomożesz-jej[/URL]-...

Posted

Biedna Alfa...:(

Misior pomagał dziś Julce w zrywaniu kwiatków na wianek. Chodził za nią i wpychał łepetynę pod pachę. Gdzie się ruszyła, on za nią i buch pysk wychodzi pod pachą i chucha :D

Posted

Z tego wynika ,ze Misia trzeba zaangazowac do jakiejs reklamy plynow odswiezajacych oddech:)Na pewno ma chucha o zapachu frezji,a Czarodziejka nam takie psikusy plata:)

Posted

Dziś bardzo parno i burzowo. Misiuchna nam się snuje jakiś taki niemrawy. Dostał tableteczkę, kanapeczkę, kostkę odświeżającą oddech. Z kanapki zjadł tylko ser, resztę miłosiernie oddał żebrzącym.

Posted

Pewnie zgredzikowi gorąco ......upały wykańczają także nas .....A co do oddechu ....Misiek ma dużo kamienia nazębnego ...nawet zastanawialiśmy się z wetami czy go nie usunąć jednak Misior narkozy mógł by nie przeżyć dlatego z tego zrezygnowano .....Mam nadzieję że odświeżacze choć troszkę pomogą ;) Kolejna porcia poleci z tableteczkami w przyszłym miesiącu ...dla reszty zwierzyńca też się znajdzie żeby nie czuli się pominięci ;)