Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Kocurek']Kolorowych snow Misiulku-zgredziku:)[/QUOTE] I ja również ;) Słodkich snów Misiorku :* Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Nie chciałabyś, aby cię Misiowy chuch z rana zbudził 8) Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Misio najedzony jak bąk. Nawet się krągłość pojawiła między żebrami. Pazerny jest tak samo, jak chudy, ale z czasem widzę, że robi się spokojniejszy. Zawsze swoje dostanie i zawsze dużo ;) Quote
Czarodziejka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Piguły Misiowe przed chwilą dotarły. Bardzo dziękujemy. Pałeczki do czyszczenia ząbków wybornie smakowały. Musiałam podzielić pomiędzy Misia, Ząbalka i Sako, bo pierwszej Miś nie złapał, a wpadła w pysk Sako, drugą owszem, a do trzeciej modlił się Ząbal....Reszta próżno wyczekiwała na otwarcie drugiej paczuszki. Ta będzie tylko dla Misia ;) Przywiozłam dziś na przekąskę kurze rapetki. Poszło 5 kg w 5 min ;) Quote
Mysza2 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 to misiowi może chuch się uprzyjemni po czyszczeniu zębali :) Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Czarodziejka']Piguły Misiowe przed chwilą dotarły. Bardzo dziękujemy. Pałeczki do czyszczenia ząbków wybornie smakowały. Musiałam podzielić pomiędzy Misia, Ząbalka i Sako, bo pierwszej Miś nie złapał, a wpadła w pysk Sako, drugą owszem, a do trzeciej modlił się Ząbal....Reszta próżno wyczekiwała na otwarcie drugiej paczuszki. Ta będzie tylko dla Misia ;) Przywiozłam dziś na przekąskę kurze rapetki. Poszło 5 kg w 5 min ;)[/QUOTE] Super :) bardzo się cieszę że dotarły:) Psiakom życzymy smacznego :) Quote
Czarodziejka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Misiowy chcuch to jest ewenement. Takiego zakiszonego smrodu dawno nie wdychałam. Zawsze wiem, z której strony nadjedzie Misiowy łepek do głaskania ;) Dzisiaj bardzo chętnie dał sobie zrobić prysznic. Sam się podstawiał, prychał, trzepał, a ogonek merdał z prędkością światła ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='Czarodziejka']Misiowy chcuch to jest ewenement. Takiego zakiszonego smrodu dawno nie wdychałam. Zawsze wiem, z której strony nadjedzie Misiowy łepek do głaskania ;) Dzisiaj bardzo chętnie dał sobie zrobić prysznic. Sam się podstawiał, prychał, trzepał, a ogonek merdał z prędkością światła ;)[/QUOTE] Wyobrażam sobie :cool3: Następnym razem dołożę troszkę więcej przysmaków ;) Czarodziejko ile psiaków jest pod Twoją opieką? Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do Alfy :( ona już nie ma nadzieii i o nic już nie prosi :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/209874-Niewidzialna...-Alfa-prosi-o-godniejsze-życie-niż-to-w-kącie-budy...-pomożesz-jej[/URL]-... Quote
Czarodziejka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Biedna Alfa...:( Misior pomagał dziś Julce w zrywaniu kwiatków na wianek. Chodził za nią i wpychał łepetynę pod pachę. Gdzie się ruszyła, on za nią i buch pysk wychodzi pod pachą i chucha :D Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Julcia musiała być pod wrażeniem ;) Cieszę się że Misio przekonał się do Juleczki :) Quote
Czarodziejka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 A na początku takie to było zdziczałe, zgredliwe, podejrzliwe, podstępne i zgarbione ;) Quote
Kocurek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Z tego wynika ,ze Misia trzeba zaangazowac do jakiejs reklamy plynow odswiezajacych oddech:)Na pewno ma chucha o zapachu frezji,a Czarodziejka nam takie psikusy plata:) Quote
AgusiaP Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Misiaczku nie chuchaj na Czarodziejke bo nam dziewczyna padnie :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Dziś bardzo parno i burzowo. Misiuchna nam się snuje jakiś taki niemrawy. Dostał tableteczkę, kanapeczkę, kostkę odświeżającą oddech. Z kanapki zjadł tylko ser, resztę miłosiernie oddał żebrzącym. Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Pewnie zgredzikowi gorąco ......upały wykańczają także nas .....A co do oddechu ....Misiek ma dużo kamienia nazębnego ...nawet zastanawialiśmy się z wetami czy go nie usunąć jednak Misior narkozy mógł by nie przeżyć dlatego z tego zrezygnowano .....Mam nadzieję że odświeżacze choć troszkę pomogą ;) Kolejna porcia poleci z tableteczkami w przyszłym miesiącu ...dla reszty zwierzyńca też się znajdzie żeby nie czuli się pominięci ;) Quote
Czarodziejka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Smród z pyska faktycznie powala, ale reszta jest kochana. Po burzy znów stał się zgarbionym złośliwym zgredem, który kocha tylko mnie ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Miejmy nadzieję że odświeżacze choć troszeczkę pomogą ;) Dobranoc Misiorku :* Quote
Beatkaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Odwiedzam Misiaczka kochanego :) Dziś taki upał,że pewnie siedzi gdzieś w cieniu ;) Quote
Czarodziejka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 A pudło 8) Jest wszędzie i wszystko go interesuje. Quote
Recommended Posts