Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol:
Z całego serduszka DZIĘKUJEMY w imieniu naszego Misiaczka :loveu: Misiaczku kochany masz anioła stróża :multi::loveu::multi::loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol:
Z całego serduszka DZIĘKUJEMY w imieniu naszego Misiaczka :loveu: Misiaczku kochany masz anioła stróża :multi::loveu::multi::loveu:

Dołączam się do podziękowań !!!!! :) Sa jeszcze wrażliwi i kochani ludzie na tym nędznym padole :p

Posted

Każdemu psiakowi przydałby się taki Anioł Stróż :loveu:Hojny, a zarazem skromny, bo anonimowy.Dajcie receptę na znalezienie takowego :lol::evil_lol:

Posted

Kochany anonimowy sponsorze :buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: bardzo dziękujemy.
A ponieważ dobro i zło zawsze powracają do Ciebie niech dobro wróci 10 x
O naszym staruszku sobie jego anioł stróż przypomniał i trzyma nad nim pieczę.
Cuda na dogo się naprawdę zdarzają

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol:

O matko Martunia ta babeczka to prawdziwy anioł naszego Misiunia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Syla']Każdemu psiakowi przydałby się taki Anioł Stróż :loveu:Hojny, a zarazem skromny, bo anonimowy.Dajcie receptę na znalezienie takowego :lol::evil_lol:[/QUOTE]

Cioteczko kochana tacy ludzie po prostu zjawiają się na naszej drodze jak anioły:angel:

Posted

[quote name='BERKANO']wspaniała wiadomość!!!!!!
Martika uściskaj tą osobę od każdej z nas.
A czy nasz anonimowy sponsor nie zastanawia się może nad adopcją Miśka???[/QUOTE]
Niestety na razie nie ma takiej możliwości :(
Uściskam kochana oj uściskam jak się tylko spotkamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy sponsorowi :) Misio nieświadom burz finansowych żyje sobie po swojemu będąc starym wygą i grzybem 8) Chodzi sobie tu i tam najeżony i macha swoim sztywnym ogonkiem. Wreszcie może być macho :D Nie było mnie 6 dni. Wracam, a on taki właśnie zgrzybiały, usmiechnięty i machający idzie jak czołg i warcząc tuli się pierwszy. Zapuścił paskudne śpiochy w oczach, zresztą reszta też, bo nikt tu osobiście oczek psom nie czyścił. Kochany jest i już stabilny. Dobrze się czuje, ale żadnej delikatności w sobie nie ma ;) Opatrywałam dziś Daszeńkę, a on podszedł z tyłu i wsadził mi łeb pod pachę. Żadna siła go nie była w stanie oderwać. Stał tak trąc pyskiem mój bok i podwarkując na Daszkę, która wdzięcznie oblizywła mu nochal ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Dziękujemy sponsorowi :) Misio nieświadom burz finansowych żyje sobie po swojemu będąc starym wygą i grzybem 8) Chodzi sobie tu i tam najeżony i macha swoim sztywnym ogonkiem. Wreszcie może być macho :D Nie było mnie 6 dni. Wracam, a on taki właśnie zgrzybiały, usmiechnięty i machający idzie jak czołg i warcząc tuli się pierwszy. Zapuścił paskudne śpiochy w oczach, zresztą reszta też, bo nikt tu osobiście oczek psom nie czyścił. Kochany jest i już stabilny. Dobrze się czuje, ale żadnej delikatności w sobie nie ma ;) Opatrywałam dziś Daszeńkę, a on podszedł z tyłu i wsadził mi łeb pod pachę. Żadna siła go nie była w stanie oderwać. Stał tak trąc pyskiem mój bok i podwarkując na Daszkę, która wdzięcznie oblizywła mu nochal ;)[/QUOTE]

Ach jak lubię czytać tak dobre wiadomości o naszym kochanym Misiorku :) Czarodziejko kiedy mamy przesłać pieniążki na lekarstwa ???

Posted

[quote name='Czarodziejka']Lekarstwa jeszcze mamy, ale kończy się Heparenol, Furosemid i Canidryl. Możecie kupić i wysłać do mnie pocztą.[/QUOTE]

W takim razie pobiegnę w poniedziałek do leczynicy i zakupię ....proszę o adres do wysyłeczki na PW :)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Lekarstwa jeszcze mamy, ale kończy się Heparenol, Furosemid i Canidryl. Możecie kupić i wysłać do mnie pocztą.[/QUOTE]
A może spróbować w aptece internetowej,niekiedy są prawdziwe okazje!