Martika&Aischa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol: Z całego serduszka DZIĘKUJEMY w imieniu naszego Misiaczka :loveu: Misiaczku kochany masz anioła stróża :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Owieczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol: Z całego serduszka DZIĘKUJEMY w imieniu naszego Misiaczka :loveu: Misiaczku kochany masz anioła stróża :multi::loveu::multi::loveu: Dołączam się do podziękowań !!!!! :) Sa jeszcze wrażliwi i kochani ludzie na tym nędznym padole :p Quote
Syla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Każdemu psiakowi przydałby się taki Anioł Stróż :loveu:Hojny, a zarazem skromny, bo anonimowy.Dajcie receptę na znalezienie takowego :lol::evil_lol: Quote
Mysza2 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Kochany anonimowy sponsorze :buzi::buzi::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: bardzo dziękujemy. A ponieważ dobro i zło zawsze powracają do Ciebie niech dobro wróci 10 x O naszym staruszku sobie jego anioł stróż przypomniał i trzyma nad nim pieczę. Cuda na dogo się naprawdę zdarzają Quote
AgusiaP Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Cioteczki kochane właśnie rozmawiałam z Anonimowym Sponsorem naszego Misia który opłacił nam lecznicę:lol::loveu: Misiu oprócz stałej deklaracji w kwocie 200 zł w miesiącu lipcu otrzyma dodatkowo 500 zł na leczenie i lekarstwa :-o:-o:-o!!! :lol: Z całego serduszka DZIĘKUJEMY w imieniu naszego Misiaczka :loveu: Misiaczku kochany masz anioła stróża :multi::loveu::multi::loveu: O matko Martunia ta babeczka to prawdziwy anioł naszego Misiunia :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Takie informacje moglabym czytać codziennie :multi::multi: Dziękujemy z całego serca :iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 O tak Misiowy sponsor to prawdziwy psi anioł :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Syla']Każdemu psiakowi przydałby się taki Anioł Stróż :loveu:Hojny, a zarazem skromny, bo anonimowy.Dajcie receptę na znalezienie takowego :lol::evil_lol:[/QUOTE] Cioteczko kochana tacy ludzie po prostu zjawiają się na naszej drodze jak anioły:angel: Quote
BERKANO Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 wspaniała wiadomość!!!!!! Martika uściskaj tą osobę od każdej z nas. A czy nasz anonimowy sponsor nie zastanawia się może nad adopcją Miśka??? Quote
Martika&Aischa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='BERKANO']wspaniała wiadomość!!!!!! Martika uściskaj tą osobę od każdej z nas. A czy nasz anonimowy sponsor nie zastanawia się może nad adopcją Miśka???[/QUOTE] Niestety na razie nie ma takiej możliwości :( Uściskam kochana oj uściskam jak się tylko spotkamy :loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ja też się dołączam do uścisków!!! :calus::calus:Koniecznie !!! Misiaczek może być już teraz spokojny zawsze :multi: Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dziękujemy sponsorowi :) Misio nieświadom burz finansowych żyje sobie po swojemu będąc starym wygą i grzybem 8) Chodzi sobie tu i tam najeżony i macha swoim sztywnym ogonkiem. Wreszcie może być macho :D Nie było mnie 6 dni. Wracam, a on taki właśnie zgrzybiały, usmiechnięty i machający idzie jak czołg i warcząc tuli się pierwszy. Zapuścił paskudne śpiochy w oczach, zresztą reszta też, bo nikt tu osobiście oczek psom nie czyścił. Kochany jest i już stabilny. Dobrze się czuje, ale żadnej delikatności w sobie nie ma ;) Opatrywałam dziś Daszeńkę, a on podszedł z tyłu i wsadził mi łeb pod pachę. Żadna siła go nie była w stanie oderwać. Stał tak trąc pyskiem mój bok i podwarkując na Daszkę, która wdzięcznie oblizywła mu nochal ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Dziękujemy sponsorowi :) Misio nieświadom burz finansowych żyje sobie po swojemu będąc starym wygą i grzybem 8) Chodzi sobie tu i tam najeżony i macha swoim sztywnym ogonkiem. Wreszcie może być macho :D Nie było mnie 6 dni. Wracam, a on taki właśnie zgrzybiały, usmiechnięty i machający idzie jak czołg i warcząc tuli się pierwszy. Zapuścił paskudne śpiochy w oczach, zresztą reszta też, bo nikt tu osobiście oczek psom nie czyścił. Kochany jest i już stabilny. Dobrze się czuje, ale żadnej delikatności w sobie nie ma ;) Opatrywałam dziś Daszeńkę, a on podszedł z tyłu i wsadził mi łeb pod pachę. Żadna siła go nie była w stanie oderwać. Stał tak trąc pyskiem mój bok i podwarkując na Daszkę, która wdzięcznie oblizywła mu nochal ;)[/QUOTE] Ach jak lubię czytać tak dobre wiadomości o naszym kochanym Misiorku :) Czarodziejko kiedy mamy przesłać pieniążki na lekarstwa ??? Quote
Mysza2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 kochany zgredzik:) A ciekawe jak przyjmie Moriska zrzęda jeden:) Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Lekarstwa jeszcze mamy, ale kończy się Heparenol, Furosemid i Canidryl. Możecie kupić i wysłać do mnie pocztą. Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Czarodziejka']Lekarstwa jeszcze mamy, ale kończy się Heparenol, Furosemid i Canidryl. Możecie kupić i wysłać do mnie pocztą.[/QUOTE] W takim razie pobiegnę w poniedziałek do leczynicy i zakupię ....proszę o adres do wysyłeczki na PW :) Quote
katarzyna09 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zaglądam i wszystko w porządeczku...:smile: Quote
Beatkaa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Misiu ma siłę przebicia wśród psiaków,wie jak zawalczyć o swoje :) :) Quote
bela51 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Misiek wygrał prawdziwy los na loterii ! Trzymaj sie dziadeczku, chociaz na starosc ci sie trafił dobrobyt. Quote
Felka z Bagien Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Czarodziejka']Lekarstwa jeszcze mamy, ale kończy się Heparenol, Furosemid i Canidryl. Możecie kupić i wysłać do mnie pocztą.[/QUOTE] A może spróbować w aptece internetowej,niekiedy są prawdziwe okazje! Quote
Mysza2 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 I Misiek zachował się dzisiaj przyzwoicie bo nie zjadł Moriska który dzisiaj dojechał do Czarodziejki:) Quote
Czarodziejka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Za to kolację zapakował jak atleta. Nagotowałam dziś od serca i bez rozumu, bo jakoś tak...chciałam im dogodzić. Quote
Recommended Posts