Martika&Aischa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Cantadorra']Zgredziku, dzisiaj miziaki, bulgotania już na materacyku od Martiki będziesz uskuteczniał :) Miło spędźcie czas z Misiorem :)[/QUOTE] Oj tak cioteczko :) wygłaskamy ...wymiziamy naszego Zgredzika od wszystkich kibicujących mu cioteczek :) To się Misiorek nabulgota ;) Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A niech sobie bulgota ile wlezie :-) skoro lubi ;-) nie zapomnieć o wygłaskaniu go także ode mnie ;-) Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Iljova']A niech sobie bulgota ile wlezie :-) skoro lubi ;-) nie zapomnieć o wygłaskaniu go także ode mnie ;-)[/QUOTE] Zaraz wyjeżdżamy :) Głaskom nie będzie zatem końca ;) Na miejscu będzie rehabilitantka więc ustalimy szczegóły zabiegów. Miś zacznie zabiegi od jutra bo są mu naprawdę bardzo potrzebne. Łapinki słabe niestety :( Ale wierzę że ta kuracja naszemu Zgredzikowi pomoże i ulży w bólu. Trzymajcie kciuki cioteczki za naszego staruszka kochanego. Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Misiorek wygłaskany ...wymiziany i o dziwo dziś nie burczący a wręcz przeciwnie:crazyeye: Misiorek na głaski reagował machającym nieśmiało ogonkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol: Ładnie chodził ....ładnie zjadł ... i ani grama bulgotu :multi::multi::multi: Oj dobry dzień miał dzisiaj nasz Miś :) chyba dobra energia cioteczek to spowodowała ;) Rozmawiałyśmy z rehabilitantką jutro Misiorek zaczyna pierwszy zabieg i tak przez 10 dni na ile serducho pozwoli :) Trzymajcie kciuki cioteczki mocno za naszego Zgredzika a on miejmy nadzieję podziękuje nam swoim merdającym ogonkiem ;) I oby merdał nim jak najdłużej bo to taki charakterny i sympatyczny dziadeczek :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Misiaczek oczywiście otrzymał materacyk. Przyjmuje także Artrofos :) Quote
Iljova Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No widocznie to miejsce mu służy że miał taki dobry dzień :-) Trzymam kciuki za Misiaka Quote
Cantadorra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Miejsce mu służy i Martika mu służy :) No w końcu odwiedzinki, smaczki i głaski. To miśki/bulgotki lubią najbardziej, jak widać :) Quote
Mysza2 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Cantadorra']Miejsce mu służy i Martika mu służy :) No w końcu odwiedzinki, smaczki i głaski. To miśki/bulgotki lubią najbardziej, jak widać :)[/QUOTE] Wcale nie był bulgotem dzisiaj, ani razu nas nie zburczał:) Quote
epe Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Mysza2']Wcale nie był bulgotem dzisiaj, ani razu nas nie zburczał:)[/QUOTE] Pewnie się za Wami stęsknił, to i obyczaje mu złagodniały;) Z Misiem to chyba jak z TZ - wystarczy trochę rozłąki i zaraz milusi:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='epe']Pewnie się za Wami stęsknił, to i obyczaje mu złagodniały;) Z Misiem to chyba jak z TZ - wystarczy trochę rozłąki i zaraz milusi:evil_lol:[/QUOTE] święte słowa ciocia:cool3: jeszcze ogony by im się przydały co by merdali z zachwytu na widok żon :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No patrzcie patrzcie na Misia :loveu: kto by pomyślał :loveu: Quote
BERKANO Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Martika@Aischa napisał(a):święte słowa ciocia:cool3: jeszcze ogony by im się przydały co by merdali z zachwytu na widok żon :evil_lol: Justyno no nie wstrzymałam i mam przez Ciebie kawę z mlekiem na monitorze ;-) Ale przecież oni MAJĄ te szczątkowe wyrostki okazujące czasem radość na nasz widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hhhmmm a może... albo raczej merdające z radości na własny widok... ;-) Iglakowi też kupiliśmy materacyk gorczycowy- śpi już na nim 2 nocki i jest wystarczająco ciężki, żeby nie mógł rozkopać całego posłania tj kocyki lekkie, koce ciężkie, po całym pokoju. Teraz jak się budzę to Igorowe łóżko już posłane ;-) Wydaje mi się, że po jakiś 2 tygodniach powinien już lepiej łazić dzięki materacykowi. Później porównamy wyniki rehabilitacji Miśka z Iglakiem :) Quote
Martika&Aischa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Buziaki ogormne przesyłamy słodkiemu Igorkowi:loveu::loveu::loveu: i dużo dużo zdrówka dla chłopaka :*:*:* Quote
róża35 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Materacyk Misio ma, Gorczycowy,który da, Lepsze zdrówko,cieple życie, Aby czuł się znakomicie. Quote
Martika&Aischa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 róża35 napisał(a):Materacyk Misio ma, Gorczycowy,który da, Lepsze zdrówko,cieple życie, Aby czuł się znakomicie. Cioci Róży jak zwykle pięknie dziękujemy za wierszyk:loveu: Oj gdyby Misiaczek wiedział ile cioteczek go wspiera :) Dziękuję Wam kochane że jesteście z naszym Zgredzikiem :* Quote
bela51 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Misiek ma ode mnie drapanie za uszkiem. Psom to dobrze !!! W tak podeszłym wieku mozna jeszcze znaleźć sponsora... Rozmarzyłam sie... Quote
Martika&Aischa Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 bela51 napisał(a):Misiek ma ode mnie drapanie za uszkiem. Psom to dobrze !!! W tak podeszłym wieku mozna jeszcze znaleźć sponsora... Rozmarzyłam sie... Przekażemy przy następnej wizycie ;) Quote
epe Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='bela51']Misiek ma ode mnie drapanie za uszkiem. Psom to dobrze !!! W tak podeszłym wieku mozna jeszcze znaleźć sponsora... Rozmarzyłam sie... O to,to! Dobrze piszesz ciociu:evil_lol: Quote
Lucyja Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No widzisz Misiu, ciotki nawet Twój wątek wykorzystają w celach niemalże matrymonialnych :evil_lol: Mizianki dla zgredzika Misia :) Quote
Iljova Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Martika a może prześlesz mi zdjęcia tego Miśka Zgredzika wszystkie które masz :) I jeszcze jedno za każdym razem jak będą odwiedziny u Miśka to proszę wymiziać go ode mnie :-) Quote
Martika&Aischa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Iljova napisał(a):Martika a może prześlesz mi zdjęcia tego Miśka Zgredzika wszystkie które masz :) I jeszcze jedno za każdym razem jak będą odwiedziny u Miśka to proszę wymiziać go ode mnie :-) Zdjęcia są na wątku :) Jak dostanę nowe to również wstawię :) A niech cioteczki cieszy widok naszego Zgredzika ;) Quote
Martika&Aischa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Jest mi tak strasznie przykro i tak bardzo źle że jedyną rzeczą którą w tej chwili chciałabym zrobić to wyjść na ulice i KRZYCZEĆ !!!!!!! KRZYCZEĆ z bezradności!!! Wyrzucić z siebie całą bezradność i złość !!!!!!!!!!! Żegnaj mój KOCHANY STARUSZKU :(:(:(:(:( Żegnaj mój KOCHANY PSIAKU :(:(:(:( Quote
Recommended Posts