Ewa i flatki Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja też poproszę numer konta i błagam - skupmy się na psach, każdy ma swój rozum, umie czytać ...ja nie powiem, że świeci słońce, kiedy widzę, że deszcz i wichura ... Quote
kasiek. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 zapisuje pisze prosbę w sprawie eventu na fb dla Miśka ,zbieranie deklaracji na fb moze byc tylko na konto fundacji ,wiec szukajcie takiej ,która uzyczy tego konta ,ja w razie czego moge poprosić moja znajomą ,ale w ostatecznosci mozecie sie wiecej nie wypowiadac o tym co sie stało ,bo i tak nie mam czasu tego czytac..... Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='kasiek.']zapisuje pisze prosbę w sprawie eventu na fb dla Miśka ,zbieranie deklaracji na fb moze byc tylko na konto fundacji ,wiec szukajcie takiej ,która uzyczy tego konta ,ja w razie czego moge poprosić moja znajomą ,ale w ostatecznosci mozecie sie wiecej nie wypowiadac o tym co sie stało ,bo i tak nie mam czasu tego czytac.....[/QUOTE] Czekajmy na założycielke wątku odnośnie decyzji w sprawie eventu. A ja spytam z czystej ciekawości...naprawdę...czemu zbieranie deklaracji na fb moze byc tylko na konto fundacji? :oops: Quote
malizna78 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Beatkaa']Czekajmy na założycielke wątku odnośnie decyzji w sprawie eventu. A ja spytam z czystej ciekawości...naprawdę...czemu zbieranie deklaracji na fb moze byc tylko na konto fundacji? :oops:[/QUOTE]Ponieważ na fb ludzie sie nie znają jak na dogomanii. Są często przypadkowi ludzie, ktorzy chcą wesprzeć, ale nie wysyłając na prywatne konto. Fundacji łatwiej zaufać, bo musi sie rozliczyć. Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='malizna78']Ponieważ na fb ludzie sie nie znają jak na dogomanii. Są często przypadkowi ludzie, ktorzy chcą wesprzeć, ale nie wysyłając na prywatne konto. Fundacji łatwiej zaufać, bo musi sie rozliczyć.[/QUOTE] Ok,dzięki za odpowiedź :) Quote
malizna78 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 To czekamy na odp odnośnie eventu na fb. Tzn czekają ludzie, ktorzy sa gotowi zrobić ten event. Potrzeba jednak osoby koordynującej wydarzenie na fb z wątkiem na dogomanii. Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Misiu ma zarezerwowane miejsce w hoteliku Terier - Belcia bardzo bardzo Ci dziękuję. Cioteczki bardzo Wam dziękuję że jesteście i chcecie pomóc. Za wydarzenie na FB Podziękuję - NIE!!! Teraz najważniejsze abyśmy znalazły transport i deklaracje. Mam nadzieję że uda się połączyć wyjazd Misia z Szarikiem. Koszty podróży weźmiemy na pół. Zaraz skontaktuje się z osobami odpowiedzialnymi za Szarika kiedy planowany jest wyjazd. Misio ma tylko 7 dni jeśli do tego czasu NIE wyjedzie zostanie uśpiony! A na to NIE mogę pozwolić. Beatko dziękuję za apel na wątku transportowym. Quote
BUDRYSEK Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Misiu ma ode mnie 20 zł/mies...prosze o nr konta jak bedzie juz w drodze do nowego m-ca Quote
Mysza2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Beatko, zapisz ode mnie 10 zł stałej. Bardzo to przykre zwłaszcza że idzie wiosna. Nie chce mi się niczego komentować:( Quote
margoth137 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jestem:) podaruje fanty na bazar:) jest ktoś chętny do wystawienia??3maj się Misiu najdroższy:( Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Otrzymaliśmy propozycję od Pani Ewy z Fundacji Bernardynów. Misio może trafić do domu Pani Ewy i zamieszkać z Lutkiem psiakiem który wyjechał od Czarodziejki. Koszt taki sam jak płaciliśmy u Diany. Nie musimy szukać transportu bo Pani Ewa przyjedzie po Misia osobiście. Myślę że w tej sytuacji jest to dla nas i dla Misia najlepsze z możliwych rozwiązań. Z Panią Ewą oczywiście uzgodnie wszelkie szczegóły i podpiszę stosowne dokumenty. Quote
malizna78 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Otrzymaliśmy propozycję od Pani Ewy z Fundacji Bernardynów. Misio może trafić do domu Pani Ewy i zamieszkać z Lutkiem psiakiem który wyjechał od Czarodziejki. Koszt taki sam jak płaciliśmy u Diany. Nie musimy szukać transportu bo Pani Ewa przyjedzie po Misia osobiście. Myślę że w tej sytuacji jest to dla nas i dla Misia najlepsze z możliwych rozwiązań. Z Panią Ewą oczywiście uzgodnie wszelkie szczegóły i podpiszę stosowne dokumenty. Cudowna wiadomość! Edited February 22, 2012 by malizna78 Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Myślę,że w tej sytuacji to pani Ewa spada nam z niebios!!! Ja jestem ZA. Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Beatkaa']Myślę,że w tej sytuacji to pani Ewa spada nam z niebios!!! Ja jestem ZA. Beatko ile nam w sumie brakuje deklaracji ??? Wiem że 2 chyba się wykruszyły. Quote
Mysza2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Na pewno to lepsze rozwiązanie niż za 527 zł których nie ma i prędko nie będzie. Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Beatko ile nam w sumie brakuje deklaracji ??? Wiem że 2 chyba się wykruszyły.[/QUOTE] Justynko na obecną chwilę mamy 335zł stałych deklaracji.Jeszcze nie zapisalam deklaracji Mysza2 i BUDRYSEK. Quote
sonek666 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='margoth137']jestem:) podaruje fanty na bazar:) jest ktoś chętny do wystawienia??3maj się Misiu najdroższy:( Oooo a ja się piszę do tworzenia bazarku jakby co zdjęcia z opisami na myszoskoczek0@op.pl poproszę :evil_lol::evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Beatkaa']Justynko na obecną chwilę mamy 335zł stałych deklaracji.Jeszcze nie zapisalam deklaracji Mysza2 i BUDRYSEK.[/QUOTE] Beatko to może na razie wypiszmy te które mamy od początku. Ile brakuje tyle spróbujemy dozbierać. Będzie tego niedużo. Jeśli nam się nie uda wspomożemy się bazarkami. Przyznam że trochę mi ulżyło ........ Jutro uzgodnię wszystko z Panią Ewą. Quote
margoth137 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='sonek666']Oooo a ja się piszę do tworzenia bazarku jakby co zdjęcia z opisami na myszoskoczek0@op.pl poproszę :evil_lol::evil_lol: zaraz powysyłam:) Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Beatko to może na razie wypiszmy te które mamy od początku. Ile brakuje tyle spróbujemy dozbierać. Będzie tego niedużo. Jeśli nam się nie uda wspomożemy się bazarkami. Przyznam że trochę mi ulżyło ........ Jutro uzgodnię wszystko z Panią Ewą.[/QUOTE] Kochana a ile potrzebujemy dla Pani Ewy,to płatne DT tak? Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Beatkaa']Kochana a ile potrzebujemy dla Pani Ewy,to płatne DT tak?[/QUOTE] 300 zł ale muszę jeszcze ustalić kwestię ewentualnych kosztów leczenia naszego Zgredzika. Quote
Beatkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']300 zł ale muszę jeszcze ustalić kwestię ewentualnych kosztów leczenia naszego Zgredzika.[/QUOTE] Dobrze,w takim razie dopiszę deklaracje od cioteczek co teraz napisały i jak już wszystko będzie ustalone to roześlę konto. Czyli na obecną chwilę mamy : 365zł stałych deklaracji. Quote
zuzlikowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Otrzymaliśmy propozycję od Pani Ewy z Fundacji Bernardynów. Misio może trafić do domu Pani Ewy i zamieszkać z Lutkiem psiakiem który wyjechał od Czarodziejki. Koszt taki sam jak płaciliśmy u Diany. Nie musimy szukać transportu bo Pani Ewa przyjedzie po Misia osobiście. Myślę że w tej sytuacji jest to dla nas i dla Misia najlepsze z możliwych rozwiązań. Z Panią Ewą oczywiście uzgodnie wszelkie szczegóły i podpiszę stosowne dokumenty. W jakich warunkach będzie mieszkał Misio? Jak będzie wyglądała opieka nad nim? Czego on teraz potrzebuje? Quote
Martika&Aischa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='zuzlikowa']W jakich warunkach będzie mieszkał Misio? Jak będzie wyglądała opieka nad nim? Czego on teraz potrzebuje?[/QUOTE] Ma zamieszkać u Pani Ewy w domu tyle wiem! Jutro będę uzgadniała szczegóły! Dziś padła propozycja ze strony Pani Ewy z Fundacji którą przekazała mi telefonicznie Diana. Quote
Recommended Posts