Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wapiszon']A jak stoi z finansami Misiu? Pytanie poważne. I jak z utrzymaniem czystości i chodzeniem na smyczy.

kopiuję z pierwszej strony:

[FONT=Palatino Linotype]DEKLARACJE STAŁE :
olga7 - 5zł(VI,VII,VIII)
anula42 -50zł(VI,VII,VIII,IX,X,XI,XII | I 2012 )
katarzyna09 - 20zł(VII,VIII,IX,X,XI,XII | I 2012,II)
Martika@Aischa - 20zł(VII,VIII,IX,X,XI,XII | I 2012,II)
Felka Z Bagien - 10zł(VI)
prywatny sponspor - 200zł(VIII,IX,X,XI,XII | I 2012,II)
___________________ 305zł[/FONT]

pewnych deklaracji ma Misiu : 290zł.....trzeba bedzie dozbierać resztę...:-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dostałam telefon .......decyzją lekarza weterynarii Misiu musi zostać przeniesiony do domu. Jest jak to określili "stary" Nie może zostać u Czarodziejki. Diana ma w domu płytki i Misio sobie na nich nie radzi.
Albo pojedzie do domu albo zostanie uśpiony :( " Bo usypianie starych psów jest humanitarne":shake:
Dostałam kontakt od Charly do hotelu Kasi Przystał zaraz tam napiszę.
Przychodzi mi jeszcze na myśl w tej chwili hotel dla staruszków u Anji w Tomaszowie Mazowieckim.[/QUOTE]
Mój Boże:(
U Anji nie ma miejsca, pytałam już wczoraj
Dobrze, że w hoteliku Terier. Tam podobno bardzo dobre warunki.
Myślę jednak, ze warto zrobić wydarzenie na FB.
Może ktoś zechce dać dom Misiowi na stare lata?

Posted

to w końcu pewne osoby dopięły swego- zniszczyły Dianę i mniejsza o psiaki no nie!!!
A jak jakieś psy "przy okazji" zostaną uspane to co tam- BO CEL UŚWIĘCA ŚRODKI...
Rzygać mi się tym chce a i o ludziach mam najgorsze zdanie.

Posted

[quote name='BERKANO']to w końcu pewne osoby dopięły swego- zniszczyły Dianę i mniejsza o psiaki no nie!!!
A jak jakieś psy "przy okazji" zostaną uspane to co tam- BO CEL UŚWIĘCA ŚRODKI...
Rzygać mi się tym chce a i o ludziach mam najgorsze zdanie.
O co Ci chodzi?
O jaka Dianę?
Kto tu zajmuje sie Dianą a nie psem?
Nie widzisz, że Misiek nie może zostać u Diany?
Nie może mieszkac w jej domu?
Nie widzisz, że tu chcą pomóc Misiowi, bo to własnie on jest najwazniejszy na tym wątku?
Diana zostanie za chwilę męczennicą dogomanii, jak widze.

Posted

Malizna ja z Tobą psychicznie nie wytrzymuje. Wszędzie gdzie wchodzę robisz jakieś awantury, prowokujesz. Zajmij Ty się tymi eventami na FB, działaj, a nie Ludzi denerwujesz.
Jak Sama piszesz- zajmij Ty się tymi Psami - tylko czas Ci się kończy z Miśkiem więc życzę powodzenia. Gdyby nie ta cała afera Psu nie groziłoby uśpienie i o to BERKANO chodzi, ale wiem, że niektórym to ciężko zrozumieć.

Posted (edited)

[quote name='sonek666']Malizna ja z Tobą psychicznie nie wytrzymuje. Wszędzie gdzie wchodzę robisz jakieś awantury, prowokujesz. Zajmij Ty się tymi eventami na FB, działaj, a nie Ludzi denerwujesz.
Jak Sama piszesz- zajmij Ty się tymi Psami - tylko czas Ci się kończy z Miśkiem więc życzę powodzenia. Gdyby nie ta cała afera Psu nie groziłoby uśpienie i o to BERKANO chodzi, ale wiem, że niektórym to ciężko zrozumieć.[/QUOTE]
Bo malizna niewiele rozumie , bądź co bądź nick zobowiązuje ;)

Edited by wapiszon

Malizna ty "geniuszu"- to JA na własny koszt zawoziłam Miśka do hospicjum i widziałam w jakim stanie był WTEDY i teraz. a ty i twoje mądre psiapsiółki od plotkarstwa, które wolą rozsiewać dookoła informacje, o rzeczach, KTÓRYCH NA WŁASNE OCZY NIE WIDZIAŁY I NIE MYŚLĄC O KONSEKWENCJACH SWOICH CZYNÓW I MIESZANIA wolą niszczyć niż kierować się ROZUMEM I FAKTAMI. A FAKTEM JEST COŚ, CO INTELIGENTNY CZŁOWIEK SAMODZIELNIE POZNA!!!! Uznaj to za definicję faktu!!!!!!!!!!!
I nikt z was nie zdaje sobie sprawy z tego (bo i skąd miałybyście to wiedzieć, bo gooowno was to obchodzi), że wraz ze zmianą miejsca pobytu Misiek zacznie gasnąć i po prostu umrze...
Ja Go znam i mogę z ręką na sercu tą opinię wydać!

Ale cieszcie się, bo dopięłyście swego.

Posted

[quote name='Beatkaa']Misiek ma miejsce zaklepane w hoteliku Terier...szukamy transportu....[/QUOTE]

Nie zauważyłam. Jedna dobra wiadomość:multi::multi:. To ile Misiowi pieniążków brakuje ??

Posted

Widze, ze "obroncy zwierząt" wydali wyrok na Miska aby zemscic sie na Czarodziejce ?
. Gratuluję postawy, bo cóz znaczy jeden stary pies, gdy smak zemsty jest tak słodki.

Posted

[quote name='sonek666']Nie zauważyłam. Jedna dobra wiadomość:multi::multi:. To ile Misiowi pieniążków brakuje ??[/QUOTE]
Nie wiem zależy jako koszt w tym hoteliku :shake::shake:
Wylewanie dziecka z kąpielą :(

Posted

[quote name='sonek666']Nie zauważyłam. Jedna dobra wiadomość:multi::multi:. To ile Misiowi pieniążków brakuje ??[/QUOTE]
W Terierze 15 zł/dziennie + karma. Miejsce czeka, tylko kto za Misia zapłaci ?

Posted (edited)

Cioteczki dziękuję,że jesteście..

Co do tego czy Misiek będzie w domu to wywnioskowałam z rozmowy z Martiką,że tak.
Tu stronka hoteliku:
http://hotelterier.pl/galeria03.htm

Opłata hoteliku z tego co podejrzałam na wątku Szarika to 17zł za dzień z wyżywieniem....

BRAKUJE NAM 237ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI.:(

Edited by Beatkaa
Posted

Nie chcę tu już na nikogo naskakiwać. I napisać kto powinien kwotę założyć.

Ja nie bardzo mogę sobie pozwolić na deklarację stałą, bo nie mogę.
ale skromne 5 zł. jeśli przyjmiecie to dołożę.
Mnie tylko trzeba pilnować i mi bardzo przypominać.

Posted

[quote name='ocelot']Nie chcę tu już na nikogo naskakiwać. I napisać kto powinien kwotę założyć.

Ja nie bardzo mogę sobie pozwolić na deklarację stałą, bo nie mogę.
ale skromne 5 zł. jeśli przyjmiecie to dołożę.
Mnie tylko trzeba pilnować i mi bardzo przypominać.[/QUOTE]

dziękujemy Kochana!!! 5zł to w tej sytuacji dla Misia bardzo dużo !!! :loveu:

Posted

Ja chcę dołozyc się do wszystkich wyciągnietych od czarodziejki psów.
Nie wiem ilu się uda.
dlatego na razie równiez deklaruję 5 zł miesiecznie.
jak sytuacja się wyklaruje, napisze czy kwota jest aktualna, czy wyższa.

Posted

[quote name='malizna78']Ja chcę dołozyc się do wszystkich wyciągnietych od czarodziejki psów.
Nie wiem ilu się uda.
dlatego na razie równiez deklaruję 5 zł miesiecznie.
jak sytuacja się wyklaruje, napisze czy kwota jest aktualna, czy wyższa.[/QUOTE]

Dobrze,dziękuję pięknie :):):)

Posted

Napisała Charly:
Mogę w tym momencie zadeklarować 10 zł miesięcznie na misia. z tym, że po tym co, mu zafundowano w hospicjum, on będzie potrzebował więcej. Chociażby na badania. Misiu posikuje- może ze starości, ale trzeba też przyjąć, ze psiak ma chory pęcherz, być moze nerki, wątrobę. Siadają mu też stawy.
bardzo proszę dopisać Charly do deklaracji.
Jak Miso pojedzie, poprosze o nr konta. Ja Charly wyślę

Posted

[quote name='malizna78']Napisała Charly:
Mogę w tym momencie zadeklarować 10 zł miesięcznie na misia. z tym, że po tym co, mu zafundowano w hospicjum, on będzie potrzebował więcej. Chociażby na badania. Misiu posikuje- może ze starości, ale trzeba też przyjąć, ze psiak ma chory pęcherz, być moze nerki, wątrobę. Siadają mu też stawy.
bardzo proszę dopisać Charly do deklaracji.
Jak Miso pojedzie, poprosze o nr konta. Ja Charly wyślę[/QUOTE]

zapisane,dziękujemy!