himba Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='scorpio133']mysle ze nie doczekamy sie szybko zdjec psinki od czarodziejki[/QUOTE] Wiesz tu niektóre ciotki, żeby zagłuszyć sumienie to biją pianę, pewnie długo nie będzie ani fotek ani niczego konkretnego za to na fb jest kilkanaście nowych faktów,poczytaj, Quote
róża35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Na pewno będą dobre wieści ,cierpliwości..... Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Misiów podobno zabrany do domu..była wizytacja f.bernardyn...jeden pies zabrany już..jeden ma być zabrany na CITO.. Quote
róża35 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Misiu ,zapewne sam zadecydował,a resztę dopisało życie,na pewno będzie mu ciepło. Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) Tak rozmawiałam z Czarodziejka ....Misio zamieszkal w domu. Szczegolowa relacje z wizyty opisze osoba z fundacji. Edited February 19, 2012 by Martika@Aischa Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Tak rozmawiałam z Czarodziejka ....Misio zamieszkal w domu. Szczegolowa relacje z wizyty opisze osoba z fundacji.[/QUOTE] Super..tylko dlaczego Sako musiał umierać na mrozie i Czarodziejka się nad nim nie ulitowala...:(:(:(.. Teraz kiedy mrozy minęły..a nad głową kontrol Misio poszedł do domu...??? Naprawdę w to wierzycie ???wczoraj nawet o tym nie wspomniała... Quote
Beatkaa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 O mateńko,co niewiedza robi z ludźmi :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Dlatego niecierpliwie czekam na pelna relacje z wizyty fundacji. Bardzo sie ciesze ze sie odbyla i psiaki sa w dobrej kondycji :) Quote
Lucyja Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Gonia a jak myślisz, ile psów można przyjąc do domu ? Miałas kiedys psy na tymczasie ? Ja miałam i to w mieszkaniu w bloku. To naprawę nie jest takie proste jak się niektórym wydaje. Fundacja dr Lucy miała u Czarodziejki psa i wiemy jakie ma warunki. Nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do opieki nad psem. Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Misio podczas wizyty jak to nasz Zgredzik przykleil sie do Czarodziejki;) Towarzyski nigdy nie byl ;) Quote
Beatkaa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Misio podczas wizyty jak to nasz Zgredzik przykleil sie do Czarodziejki;) Towarzyski nigdy nie byl ;)[/QUOTE] Justynko....przebieram już nogami,żeby przeczytać relacje fundacji. Boże,nasz kochany Misiu !!!! Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Dlatego niecierpliwie czekam na pelna relacje z wizyty fundacji. Bardzo sie ciesze ze sie odbyla i psiaki sa w dobrej kondycji :)[/QUOTE] W jakiej dobrej kondycji??? Jeden zabrany natychmiast drugi do zabrania na C ITO ...Sako cudem uniknął śmierci..Lucyna..odpowietrzenie Ci..miałam..trzy i wszystkie zostały..ale zrozumiałam coś..napisz mi...zostawilabys umierającego psa w garażu przy 30 stopniach mrozu a zewnatrz???? Teraz udaje że jednak może mieć psy w domu a jak Sako konal nie mogła??? Wy naprawdę w to wierzycie ??? Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Dlatego niecierpliwie czekam na pelna relacje z wizyty fundacji. Bardzo sie ciesze ze sie odbyla i psiaki sa w dobrej kondycji :)[/QUOTE] W jakiej dobrej kondycji??? Jeden zabrany natychmiast drugi do zabrania na C ITO ...Sako cudem uniknął śmierci..Lucyna..odpowietrzenie Ci..miałam..trzy i wszystkie zostały..ale zrozumiałam coś..napisz mi...zostawilabys umierającego psa w garażu przy 30 stopniach mrozu a zewnatrz???? Teraz udaje że jednak może mieć psy w domu a jak Sako konal nie mogła??? Wy naprawdę w to wierzycie ??? Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']W jakiej dobrej kondycji??? Jeden zabrany natychmiast drugi do zabrania na C ITO ...Sako cudem uniknął śmierci..Lucyna..odpowietrzenie Ci..miałam..trzy i wszystkie zostały..ale zrozumiałam coś..napisz mi...zostawilabys umierającego psa w garażu przy 30 stopniach mrozu a zewnatrz???? Teraz udaje że jednak może mieć psy w domu a jak Sako konal nie mogła??? Wy naprawdę w to wierzycie ???[/QUOTE] No to najwidoczniej wiesz duzo wiecej niz ja .......Nic takiego NIE uslyszalam. Owszem zabrano psiaka ale nie ze wzgledu na jego zaniedbanie czy katowanie. Czy tez fatalny stan!!! Dlatego tak bardzo mi zalezy na opini Fundacji ktora kontrolowała hotel!!! I z przyjemnoscia umieszcze ja na watku Misia jesli pojawi sie tylko na watku hospicyjnym. I tylko ta prawda mnie w tej chwili interesuje!!! Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Beatkaa']O mateńko,co niewiedza robi z ludźmi :evil_lol:[/QUOTE]To co się dzieje Cię śmieszy??? Gratuluję w takim razie...Na wątku Sako też bardzo się śmiałas z każdego kto się o psa niepokoił..jakoś nie widziałam skruchy...a jesteś tak samo winna temu w jakim jest...był stanie...:(:( mnie nie jest do śmiechu więc gratuluję dobrego humoru... Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']To co się dzieje Cię śmieszy??? Gratuluję w takim razie...Na wątku Sako też bardzo się śmiałas z każdego kto się o psa niepokoił..jakoś nie widziałam skruchy...a jesteś tak samo winna temu w jakim jest...był stanie...:(:( mnie nie jest do śmiechu więc gratuluję dobrego humoru...[/QUOTE] Goniu jesli jeszcze nie zauwazylas to przypomne ....to watek Misia!!!!!! Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']No to najwidoczniej wiesz duzo wiecej niz ja .......Nic takiego NIE uslyszalam. Owszem zabrano psiaka ale nie ze wzgledu na jego zaniedbanie czy katowanie. Czy tez fatalny stan!!! Dlatego tak bardzo mi zalezy na opini Fundacji ktora kontrolowała hotel!!! I z przyjemnoscia umieszcze ja na watku Misia jesli pojawi sie tylko na watku hospicyjnym. I tylko ta prawda mnie w tej chwili interesuje!!![/QUOTE]prawda o Sako też Cię nie interesuje ??? Czy jej nie przyjmujemy bo to nie nasz pies...niech inni się martwią...Misio jest przecież w domu... Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']prawda o Sako też Cię nie interesuje ??? Czy jej nie przyjmujemy bo to nie nasz pies...niech inni się martwią...Misio jest przecież w domu...[/QUOTE] Nie Goniu!!! Nie interesuje mnie Twoja prawda tak po prostu !!! Quote
Beatkaa Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']To co się dzieje Cię śmieszy??? Gratuluję w takim razie...Na wątku Sako też bardzo się śmiałas z każdego kto się o psa niepokoił..jakoś nie widziałam skruchy...a jesteś tak samo winna temu w jakim jest...był stanie...:(:( mnie nie jest do śmiechu więc gratuluję dobrego humoru...[/QUOTE] No tak,śmieszą mnie ludzie,którzy pojawiają się na wątku a wiedzą najmniej.Wyczują zamęt i możliwość dokopania komuś i już są pierwsi. Ja skruchy nie potrzebuję okazywać przed takimi osobami jak Ty.Ja skruchę i żal to mam w sercu.A swoje błędy znam.Tyle na ten temat. Niecierpliwie czekam na relację fundacji. Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zzauważyłam...jużwszystko widzę dokładnie...tu jest wątek Misia reszta to nie nasza sprawa...super..Prawdziwą miłość do zwierząt... Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']prawda o Sako też Cię nie interesuje ??? Czy jej nie przyjmujemy bo to nie nasz pies...niech inni się martwią...Misio jest przecież w domu...[/QUOTE] Siejesz zamet wszedzie gdzie tylko sie pojawisz :) Taka widocznie Twoja natura. Coz zrobic :lol: Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='gonia66']Zzauważyłam...jużwszystko widzę dokładnie...tu jest wątek Misia reszta to nie nasza sprawa...super..Prawdziwą miłość do zwierząt...[/QUOTE] Zanim zaczniesz oceniac innych moze zacznij od siebie .....wyjdzie Ci to z pewnoscia na dobre. Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Nie Goniu!!! Nie interesuje mnie Twoja prawda tak po prostu !!![/QUOTE] Tyle że prawda o Sako to nie jest moja prawda...To po prostu prawda która jest częścią prawdy o Misiu...ale ok..czekamy na opinię Fundacji...ją sporą część znam..tymczasem poczekam na resztę... A za Misia trzymam kciuki... Quote
gonia66 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Siejesz zamet wszedzie gdzie tylko sie pojawisz :) Taka widocznie Twoja natura. Coz zrobic :lol:[/QUOTE] A to już pomówienie..wiesz o tym??? Proszę o dowód tych słów... Quote
Mysza2 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 przepraszam za offa ale naprawdę pilne sunia nie zna wcale miasta:( Łazimy cały dzień, rano ktoś ją widział, od tej pory żadnego sygnału W Dąbrowie Górniczej w sobotę w okolicach ulicy Chopina zaginęła goldenka, ma na imię Tina, może się też przemieszczać w kierunku Będzina, proszę porozglądajcie się http://zlotypies.com.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=0 kontakt el: 667 996 799 Małgorzata lub mail: malgorzata.k.kowalska@gmail.com tel: 691 437 771 Jolanta lub mail: tina777@op.pl Quote
Recommended Posts