Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 katarzyna09 napisał(a):Wysłałam przed chwilą moją stałą dla psiaczka. Trzymaj się Miśku... mam już na koncie,dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Zaglądam do mojego ukochanego staruszka :* Quote
Czarodziejka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Misio trzyma się tęgo mimo siarczystych mrozów. Je za trzech i tupa aktywnie. Pozazdrościć tylko formy. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Czarodziejka napisał(a):Misio trzyma się tęgo mimo siarczystych mrozów. Je za trzech i tupa aktywnie. Pozazdrościć tylko formy. Ależ się cieszę kochany Msiaczek :loveu::loveu::loveu: Życzę innym psiakom tak dobrej formy i powrotu do zdrowia. A o Daszeńce zawsze będziemy pamiętały :( Śpij spokojnie nasza kochana sunieczko Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Wspaniałe wieści !!!!!!!!! :loveu::loveu: Jest się z czego cieszyć,szczególnie w jego wieku :):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Beatkaa napisał(a):Wspaniałe wieści !!!!!!!!! :loveu::loveu: Jest się z czego cieszyć,szczególnie w jego wieku :):):) Oj tak Misiaczek to już wiekowy staruszek dlatego też tak bardzo cieszą mnie dobre wieści o jego zdrówku. Nasz kochany Zgredzik. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Jutro poleci paczuszka ( Immunactiv) na wzmocnienie. Dianko jeśli jeszcze są potrzebne jakieś pigułki dla Dziadzia Misiaczka proszę napisz to dokupię szybciutko. Quote
Beatkaa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Jutro poleci paczuszka ( Immunactiv) na wzmocnienie. Dianko jeśli jeszcze są potrzebne jakieś pigułki dla Dziadzia Misiaczka proszę napisz to dokupię szybciutko. Napisz później kochana ile zapłacisz to zaznaczę w rozliczeniu ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Beatkaa napisał(a):Napisz później kochana ile zapłacisz to zaznaczę w rozliczeniu ;) Oczywiście cioteczko ......Dobranoc Misiorku :* Quote
Martika&Aischa Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Przybiegłam przywitać się z moim kochanym Zgredzikiem :* Quote
Czarodziejka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Misio trzyma się całkiem dobrze i mimo swoich 16 latek jest całkiem ruchliwym dziadkiem ;) Quote
Martika&Aischa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Czarodziejka napisał(a):Misio trzyma się całkiem dobrze i mimo swoich 16 latek jest całkiem ruchliwym dziadkiem ;) Dianko czy oprócz Immunactivu dokupić coś jeszcze bo chciałam wysłać paczuszkę ??? A dobre wiadomości o zdrowiu Misia cieszą mnie ogromnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Cieszymy się bardzo z dobrych wieści :):):):) Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Jak się czuje nasz Misiu ??? Dianko jak znajdziesz chwilę proszę wrzuć najnowsze zdjęcia Misia. Dziekuję A Misiaczkowi przesyłamy ciepłe myśli i zdrówka życzymy :* Quote
BERKANO Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 CZeść mały, zrzędliwy karaknie ;-) Jak tam u Cię Misiek? Quote
Czarodziejka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Misio czuje się dobrze. Jest bardzo ruchliwy i wciąż gdzieś zagląda. Powyciągał ostatnio śmieci z worów, poroznosił, szukał tam czegoś. Jakiś czas temu obdrapał sobie koniuszek nosa, bo przez całe noce tarł nim w drzwi prowadzące do kuchni. Kiedy się długo trze, to klamka potrafi sama sp[aść i już można wchodzić. Drzwi są z surowego drzewa, więc nochal był obtarty. Zdjęcia obiecuję po niedzieli, bo wówczas będę już miała aparat z powrotem. Quote
Martika&Aischa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 No to czekamy na obdarty nosek ;) I oby wiosna przyszła jak najszybciej i zaświeciło słoneczko ...... Misiorek rozrabiaka ......szukał ...szukał ale czy znalazł ? Tylko on wie ;) Quote
Beatkaa Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Misiek nasz kochany :* przesyłam wirtualnie mizianko !! Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Rozmawiałam w piątek z Czarodziejką :) Misio w dobrej formie :) chodzi ...szuka ...rozrabia ....;) Na dzień dzisiejszy nic niepokojącego się nie dzieje :) gdyby było coś nie tak Czarodziejka na pewno mnie wcześniej poinformuję :) Czekamy na zdjęcia Misia Szwędaczka :) Quote
Ania II Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Razem z Szamankiem pozdrawiamy Misia i inne strauszki Onki, które są u Czarodziejki. Fajnie, że mają swoje dobre miejsce na Ziemi :-). Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Misio żyje sobie powolutku. Zdjęcia będą tak, jak obiecałam, bo aparat już odzyskałam. Nałożyły mi się poważne problemy rodzinne, więc proszę o trochę cierpliwości. Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Zatem czekamy ...zdjęcia Misia w dobrej formie na pewno ucieszą :) A dla całego zwierzyńca przesyłamy moc buziaków :* i byle by do wiosny .... Quote
Recommended Posts