Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Misio trzyma się tęgo mimo siarczystych mrozów. Je za trzech i tupa aktywnie. Pozazdrościć tylko formy.

Ależ się cieszę kochany Msiaczek :loveu::loveu::loveu: Życzę innym psiakom tak dobrej formy i powrotu do zdrowia. A o Daszeńce zawsze będziemy pamiętały :( Śpij spokojnie nasza kochana sunieczko
  • Posted

Beatkaa napisał(a):
    Wspaniałe wieści !!!!!!!!! :loveu::loveu: Jest się z czego cieszyć,szczególnie w jego wieku :):):)

Oj tak Misiaczek to już wiekowy staruszek dlatego też tak bardzo cieszą mnie dobre wieści o jego zdrówku. Nasz kochany Zgredzik.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
    Jutro poleci paczuszka ( Immunactiv) na wzmocnienie. Dianko jeśli jeszcze są potrzebne jakieś pigułki dla Dziadzia Misiaczka proszę napisz to dokupię szybciutko.

Napisz później kochana ile zapłacisz to zaznaczę w rozliczeniu ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
    Misio trzyma się całkiem dobrze i mimo swoich 16 latek jest całkiem ruchliwym dziadkiem ;)

Dianko czy oprócz Immunactivu dokupić coś jeszcze bo chciałam wysłać paczuszkę ???
    A dobre wiadomości o zdrowiu Misia cieszą mnie ogromnie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Misio czuje się dobrze. Jest bardzo ruchliwy i wciąż gdzieś zagląda. Powyciągał ostatnio śmieci z worów, poroznosił, szukał tam czegoś. Jakiś czas temu obdrapał sobie koniuszek nosa, bo przez całe noce tarł nim w drzwi prowadzące do kuchni. Kiedy się długo trze, to klamka potrafi sama sp[aść i już można wchodzić. Drzwi są z surowego drzewa, więc nochal był obtarty.
    Zdjęcia obiecuję po niedzieli, bo wówczas będę już miała aparat z powrotem.

Posted

Rozmawiałam w piątek z Czarodziejką :) Misio w dobrej formie :) chodzi ...szuka ...rozrabia ....;)
    Na dzień dzisiejszy nic niepokojącego się nie dzieje :) gdyby było coś nie tak Czarodziejka na pewno mnie wcześniej poinformuję :)
    Czekamy na zdjęcia Misia Szwędaczka :)