Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy.
Misior nadal emanuje samo słodkie zło i złe rady, złe oko i zły powalający chuch ;) Na szczęście nic mu nie dolega poza smrodliwym oddechem. Apetyt ma smoczy, ale wyżera tylko samo mięso i idzie atakować cudze michy, tak więc po któtkim epizodzie z michą przy wspólnej ścianie, znów jemy osobno. Tylko on i jego gar. Wypuszczam Misia, kiedy wszyscy już zjedzą.

Posted

Na smrodliwy oddech nalepszy jest ryż z marchewką i zieloną pietruszką z masełkiem - to jakbyście miały kiedyś podobny problemik 8) Na starość różne rzeczy mogą nas dopaść, więc rady należy segregować już zawczasu ;) Niestety nasz Miś jadłby tylko mięso skrzętnie omijając resztę, ale po napchaniu się samym mięchem wymiotuje, bo żre jak smok - bez umiaru. Nawet jak jest najedzony, to wybiera z pozostawionych przez innych i wypluwa, ciamcia, mlaska i siorbie. Wokół mich totalny syf, Misiek niezadowolony gderając idzie dalej. Kochany terrorysta.

Posted

Wciąż nie dostałam PW na temat braku deklaracji dla Misia od Anula42,wysyłam juz dwie wiadomości...nie ma wpłaty za październik i listopad :(

Martika@Aischa napisał(a):
Wysłałam pigułki dla Misia ......Za Moriska trzymam kciuki z całych sił :( Nie poddawaj się chłopaku :(

Kochana mam coś zapisać w rozliczeniu na pierwszej stronie?

Posted

Beatkaa napisał(a):
Wciąż nie dostałam PW na temat braku deklaracji dla Misia od Anula42,wysyłam juz dwie wiadomości...nie ma wpłaty za październik i listopad :(

Kochana mam coś zapisać w rozliczeniu na pierwszej stronie?

Beatko rachuneczek mam w domu ......jutro podam dokładnie jaką kwotę należy odliczyć.
Mam nadzieję że brak wpłaty deklaracji się wyjaśni.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatko rachuneczek mam w domu ......jutro podam dokładnie jaką kwotę należy odliczyć.
Mam nadzieję że brak wpłaty deklaracji się wyjaśni.

Jasne,nie ma problemu.;)

Też na to liczę...

Posted

Mysza2 napisał(a):
kochany zgredzik, Marticzko napisż z jakiej daty zdjęcia gdyby się jakiś troll znowu przyplątał:evil_lol::evil_lol:

Już uzupełniam :) dopisałam z którego postu kopiuje ale dodam jeszcze datę ;)