Martika&Aischa Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Pokazuj się cioteczkom Zredziku ;) Quote
BERKANO Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ząbal jest wyjątkowy- bazar tz-owy wymyśliłam z myślą o Nim a w dalszej kolejności dla reszty. no co ja mogę za to, że głęboko pod żebra mi wlazła zmora pokręcona Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 BERKANO napisał(a):Ząbal jest wyjątkowy- bazar tz-owy wymyśliłam z myślą o Nim a w dalszej kolejności dla reszty. no co ja mogę za to, że głęboko pod żebra mi wlazła zmora pokręcona Oj tak Beatko Ząbalek chwyta za serce od pierwszego wejrzenia i puścić nie chce ;) niech się wiedzie staruszkowi kochanemu :* Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dziś przyszły tabletki Vetmedin Rexa i zaraz odliczę te, które Misio mu pożyczył. Quote
Mysza2 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 witaj Zgredziku Cioteczki zwłaszcza puszyste zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/213854-ciuszki-dla-puszystych-maskotki-do-11.09.2011-godz-22-00 Quote
Beatkaa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 wysłałam Czarodziejce 300zł za hotelik - wrzesień i na koncie Miśka zostało 35zł..kwota cały czas sie zmniejsza :( Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Beatko ja w przyszłym tygodniu zrobię przelew 220 zł ( deklaracja na wrzesień ). Coś mi się pochrzaniło że płacisz w połowie miesiąca! ;) Quote
Beatkaa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatko ja w przyszłym tygodniu zrobię przelew 220 zł ( deklaracja na wrzesień ). Coś mi się pochrzaniło że płacisz w połowie miesiąca! ;) dobrze kochana dobrze ;) Quote
Olga7 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Zaglądam i do Misia staruszka ,ciekawa jestem ,w jakiej jest kondycji ,bo nadchodzą chyba znow upalne dni i starsze psy nie powinny leżeć na sloncu a w zaciemnionych miejscach -pod dachem ,gdzie jest chlodniej .Sam cień drzewa na podwórku nie wystarcza takim futrzanym psom a tym bardziej tym dojrzalym i starszym. Zalegle wplaty/skromne/ na hotelik Misia uregulowalam ,za wrzesień wplacę już na bieżąco.Tak prędko ten czas leci ,że nie zauwazylam ,że to już 3 mce minely ,kiedy Misio trafil do Czarodziejki. Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Dziś TZ naszej kochanej Berkano był z wizytą u Czarodziejki :) i taką niespodziankę nam zafundował :D Nasz kochany wujek Zła Rada ;) Quote
Beatkaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 nasz Misiaczek :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Mój kochany Zgredzik :loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Beatkaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 całkiem dobrze się trzyma :cool3::cool3::cool3: Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Beatkaa napisał(a):całkiem dobrze się trzyma :cool3::cool3::cool3: Prawda ???? :D i boczki delikatnie zaokrąglone :D Kochany psiak:loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Prawda ???? :D i boczki delikatnie zaokrąglone :D Kochany psiak:loveu::loveu::loveu: dokładnie,widać,że mu dobrze :razz::razz: tak się ciesze,że już do końca życia będzie szczęśliwy u Czarodziejki:loveu: Quote
Mysza2 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Mój kochany Zgredzik :loveu::loveu::loveu::lol: No Twój, jakbyś go wtedy nie zapakowała do auta, to już by sobie nie spacerował zgredzik po zielonej trawce. Całkiem nieźle wygląda:) Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Mysza2 napisał(a):No Twój, jakbyś go wtedy nie zapakowała do auta, to już by sobie nie spacerował zgredzik po zielonej trawce. Całkiem nieźle wygląda:) Oby zawsze te smutne historie się tak kończyły :) Była bym naprawdę szczęśliwa:lol: Quote
Czarodziejka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zgredzik jest chuderlakiem, jak widać na fotkach, ale nie zjada mi ostatnio do końca, a bardzo dużo kursuje po ogrodzie. Za to sierść ma wyjątkowo błyszczącą ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Sierściucha błyszcząca :lol: oprócz siwego pyszczka to nasz Misiorek to taki pewny siebie brunet :cool3: Quote
Recommended Posts