Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ząbal jest wyjątkowy- bazar tz-owy wymyśliłam z myślą o Nim a w dalszej kolejności dla reszty. no co ja mogę za to, że głęboko pod żebra mi wlazła zmora pokręcona

Posted

BERKANO napisał(a):
Ząbal jest wyjątkowy- bazar tz-owy wymyśliłam z myślą o Nim a w dalszej kolejności dla reszty. no co ja mogę za to, że głęboko pod żebra mi wlazła zmora pokręcona

Oj tak Beatko Ząbalek chwyta za serce od pierwszego wejrzenia i puścić nie chce ;) niech się wiedzie staruszkowi kochanemu :*

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Beatko ja w przyszłym tygodniu zrobię przelew 220 zł ( deklaracja na wrzesień ). Coś mi się pochrzaniło że płacisz w połowie miesiąca! ;)

dobrze kochana dobrze ;)

Posted

Zaglądam i do Misia staruszka ,ciekawa jestem ,w jakiej jest kondycji ,bo nadchodzą chyba znow upalne dni i starsze psy nie powinny leżeć na sloncu a w zaciemnionych miejscach -pod dachem ,gdzie jest chlodniej .Sam cień drzewa na podwórku nie wystarcza takim futrzanym psom a tym bardziej tym dojrzalym i starszym. Zalegle wplaty/skromne/ na hotelik Misia uregulowalam ,za wrzesień wplacę już na bieżąco.Tak prędko ten czas leci ,że nie zauwazylam ,że to już 3 mce minely ,kiedy Misio trafil do Czarodziejki.

Posted

Prawda ???? :D i boczki delikatnie zaokrąglone :D Kochany psiak:loveu::loveu::loveu:

dokładnie,widać,że mu dobrze :razz::razz:

tak się ciesze,że już do końca życia będzie szczęśliwy u Czarodziejki:loveu:

Posted

Mój kochany Zgredzik :loveu::loveu::loveu::lol:

No Twój, jakbyś go wtedy nie zapakowała do auta, to już by sobie nie spacerował zgredzik po zielonej trawce.
Całkiem nieźle wygląda:)

Posted

Mysza2 napisał(a):
No Twój, jakbyś go wtedy nie zapakowała do auta, to już by sobie nie spacerował zgredzik po zielonej trawce.
Całkiem nieźle wygląda:)

Oby zawsze te smutne historie się tak kończyły :) Była bym naprawdę szczęśliwa:lol: