Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakoś ostatnio nie zajrzalam do Misia faktycznie ,dziękuję Beatko za przypomnienie o wplatach ,w poniedz. robię przelew.
Baetko -masz chyba pelna skrzynkę ..Chcę prosić o ponowne przeslanie konta na Misia .

Posted

[quote name='olga7']Jakoś ostatnio nie zajrzalam do Misia faktycznie ,dziękuję Beatko za przypomnienie o wplatach ,w poniedz. robię przelew.
Baetko -masz chyba pelna skrzynkę ..Chcę prosić o ponowne przeslanie konta na Misia .[/QUOTE]

Wysłane :)

Posted

Wujek Zła Rada ma się całkiem do rzeczy, z tym wyjątkiem, że jest bezapelacyjnie niefajny podczas wyczekiwania na gary z kolacją. Musi być pierwszy pod drzwiami i pierwszy musi gar dostać. A kiedy już je, to nie wolno nawet oddychać koło niego ;) A kiedy się nafutruje na amen, a w garze coś jeszcze jest to szczeka rozpaczliwie, że dalej nie może, a przecież jadłby wciąż gdyby mógł. Taka kochana gderliwa, złośliwa pierdoła, która jednak jest już bardziej wyrozumiała podczas przytulania. Pozwala innym trzymać łeb blisko swojego podczas tarmoszenia ;)

Posted

Misio i Ząbal musieli cierpieć straszny głód w życiu, ponieważ mają bardzo skórczone żołądki. Dostają duże porcje, ale nie są w stanie wszystkiego zjeść. Dokarmiam ich w ciągu dnia, ale co zjedzą, to wytupią. Obaj uwielbiają wędrówki po ogrodzie i prawie zawsze gdzieś pomykają. W upały tylko oni się snują w poszukiwaniu przygody. Reszta śnięta w trupa na trawie i w cieniu.

Posted

Wczoraj wysłałam paczuszkę z pigułkami dla zgredzika ;)
45,00 lekarstwa na serducho (Vetmadin)
14,98 Imunactiv
17,95 Novocardia
3,79 Furosemid
5,60 wysyłeczka wraz z opakowaniem

Razem Miśkowe pigułki 87,32
Wieczorem wstawię rachuneczki.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wczoraj wysłałam paczuszkę z pigułkami dla zgredzika ;)
45,00 lekarstwa na serducho (Vetmadin)
14,98 Imunactiv
17,95 Novocardia
3,79 Furosemid
5,60 wysyłeczka wraz z opakowaniem

Razem Miśkowe pigułki 87,32
Wieczorem wstawię rachuneczki.

uzupełniłam juz na pierwszej stronie ;)

Posted

Niestety mam fatalny aparat i nie wiem czy wszystko jest czytelne .......oryginały trzymam do wglądu dla zainteresowanych ;)
Pierwszy rachuneczek z lecznicy weterynaryjnej na kwotę 45 zł ( lekarstawa na serce ) (30 sztuk tabletek po 1,50 jedna )
Drugi z apteki :
14,98 Imunactiv
17,95 Novocardia
Trzeci z apteki na receptę :
3,79 Furosemid