Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiecałam że jak ogarnę swoje obowiązki to tu wrócę do staruszka...tak mi zleciał cały miesiąc i oczywiście nic mi się nie udało ogarnąć...ehhh...podnosze chłopczyka i zasiadam do lektury wątku , bo mama braki do przeczytania...

Posted

danavas napisał(a):
obiecałam że jak ogarnę swoje obowiązki to tu wrócę do staruszka...tak mi zleciał cały miesiąc i oczywiście nic mi się nie udało ogarnąć...ehhh...podnosze chłopczyka i zasiadam do lektury wątku , bo mama braki do przeczytania...

Dziękujemy za pamięć i zachęcamy do poczytania wątku :) Zapraszamy częściej ;)

Posted

Misiorek dopieszczony, kłębki z doopki wyskubane, bo bardzo był pod spodem sfilcowany i jednorazowo nie dało rady go wypracować. Kiedy go zczesywałam wychodziły całe łaty wraz z zeschniętym martwym naskórkiem. Miś, mimo iż się do czesania nadstawia, to łapnął mnie kilka razy. Zaraz się wtulał przepraszająco, chociaż za młodu, to pewnie by mi jeszcze z kła dołożył ;) Apetyt Misior ma świetny, dostaje swoje witaminki, tabletki i syrop. Z pyska smrodu już nie czuć prawie wcale. Na pewno pomogły pałeczki odświeżające psi oddech i kosteczki vel rapetki, które serwujemy regularnie. Ząbki pracują i syf z nich schodzi.
Misiorek kochany wtulał się dziś tak zapamiętale, że nie przeszkadzały mu już nawet inne ryjki, pyski i mordki. Pełna akceptacja, czyli wchodzi na wyższy poziom rozwoju duchowego ;)

Posted

Tak się obecnie zazwyczaj poruszam. Z terrorystą między nogami - kąsającym i powarkującym ostrzegawczo :D

W upalne popołudnie staruszki wypoczywają, jedynie młodziutka Hercia i Misio terrorysta wciąż na pełnych obrotach ;)

Zawsze czujny...