Czarodziejka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Stoi i moknie, kita punkowa, stylowy garb...nonkomfornista. Quote
ania > Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Czarodziejka']Stoi i moknie, kita punkowa, stylowy garb...nonkomfornista.[/QUOTE] oj Misiek, Misiek :lol: Quote
Agnieszka_K Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Czarodziejka']Stoi i moknie, kita punkowa, stylowy garb...nonkomfornista.[/QUOTE] hehe uparty Misiek:) Quote
Mysza2 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Czarodziejka']Stoi i moknie, kita punkowa, stylowy garb...nonkomfornista.[/QUOTE] ma charakterek kochany zgredzik Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Misio terrorysta ukazuje swoje prawdziwe oblicze 8) Kiedy jestem dostępna idzie jak czołg i musi być natychmiat przytulony, albo sam się utuli świniąc mi spodnie. Gdy komuś nie podoba się taki migdalący się Miś, rozpoczyna się warkot, charkot i muszę obrucić wszystkie łby w przeciwne strony, żeby nie gwałcili się swoim widokiem ;) Bardzo jest staruszeczek niedopieszczony, a kiedy już sobie uświadomił, że teraz można się upomnieć i jest dane, to zupełnie nie zna umiaru :D Quote
Agnieszka_K Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Czarodziejka']Misio terrorysta ukazuje swoje prawdziwe oblicze 8) Kiedy jestem dostępna idzie jak czołg i musi być natychmiat przytulony, albo sam się utuli świniąc mi spodnie. Gdy komuś nie podoba się taki migdalący się Miś, rozpoczyna się warkot, charkot i muszę obrucić wszystkie łby w przeciwne strony, żeby nie gwałcili się swoim widokiem ;) Bardzo jest staruszeczek niedopieszczony, a kiedy już sobie uświadomił, że teraz można się upomnieć i jest dane, to zupełnie nie zna umiaru :D[/QUOTE] haha wie co dobre:) jak miło czytać że Misio jest u Ciebie taki szczęśliwy:loveu: Quote
BERKANO Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 przyznaj Czarodziejko, że chcąc- nie chcąc wymiękasz przy Nim :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ja wymiękam przy każdym moim onku ;) Dodatkowo osłabia mnie zmasowany chuch z psich pysków :D Misiowy jest wiodący. Quote
Mysza2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Czarodziejka']Ja wymiękam przy każdym moim onku ;) Dodatkowo osłabia mnie zmasowany chuch z psich pysków :D Misiowy jest wiodący.[/QUOTE] no powiedzcie ciotki czy posty Czarodziejki to nie przednia lektura :):):) Quote
Nadziejka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 :iloveyou::modla::klacz:Misiulo jest przecie w rajuuuuuuu prawdziwem:multi:ale cudnie kochani:loveu:Misio wymiata! Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Tableteczki z miesięcznym zapasem dziś poleciały ;) Czarodziejko wygłaskaj naszego Misia od weterynarzy którzy się nim opiekowali :) na opowiadałam się dzisiaj o naszym kochanym staruszku:lol: Jeden z leków musiałam zakupić w aptece .....( paragon nr 2 ) U weterynarza zapłaciłam 115 zł + 3,35 w aptece. Quote
Beatkaa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Tableteczki z miesięcznym zapasem dziś poleciały ;) Czarodziejko wygłaskaj naszego Misia od weterynarzy którzy się nim opiekowali :) na opowiadałam się dzisiaj o naszym kochanym staruszku:lol: Jeden z leków musiałam zakupić w aptece .....( paragon nr 2 ) U weterynarza zapłaciłam 115 zł + 3,35 w aptece.[/QUOTE] Kochana wysłane pieniążki tak jak pisałaś....124,85 za leki :):) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Dziękuję Beatko ....124,85 to razem z przesyłeczką i kopertką zabezpieczającą ;) Miś zabezpieczony na miesiąc :) Swoją drogą nie miałam pojęcia że za wypisanie recepty u weterynarza się płaci 5 zł :( Quote
AgusiaP Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Buziaki dla Misiunia przesyłam :loveu::loveu::loveu:a pieniązki prześle w drugiej połowie miesiąca;) Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja nigdy nie płaciłam za receptę, ale widać, co gabinet, to obyczaj... Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Czarodziejka']Ja nigdy nie płaciłam za receptę, ale widać, co gabinet, to obyczaj...[/QUOTE] Na rachuneczku widnieje kwota 5 zł - usługa weterynaryjna to koszt wypisania recepty .... Quote
katarzyna09 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To są jaja.Ja też się z tym nie spotkałam,jeszcze... Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Następnym razem pójdę po lekarstwa dla Misia do swojej klinki weterynaryjnej .....też byłam zdziwiona że za receptę trzeba zapłacić 5 zł:watpliwy: Quote
Syla Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jak idę, nie do mojego weta, chociaż z tej samej przychodni, to ten inny lekarz za wypisanie samej recepty, też mnie kasuje, na 5 zł.Zaznaczam, że byłam wtedy z innym psem i brałam receptę dla strachliwej suni. Quote
BERKANO Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 od czasu kiedy wprowadzono w lecznicach weterynaryjnych kasy fiskalne to usługi zdrożały- niestety za wizytę już trzeba płacić i za wystawienie recepty, żeby wszystko się pokrywało... Quote
Beatkaa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Teraz już nic nie jest za darmo i za wszystko się płaci....:shake: Quote
Recommended Posts