Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio terrorysta ukazuje swoje prawdziwe oblicze 8) Kiedy jestem dostępna idzie jak czołg i musi być natychmiat przytulony, albo sam się utuli świniąc mi spodnie. Gdy komuś nie podoba się taki migdalący się Miś, rozpoczyna się warkot, charkot i muszę obrucić wszystkie łby w przeciwne strony, żeby nie gwałcili się swoim widokiem ;) Bardzo jest staruszeczek niedopieszczony, a kiedy już sobie uświadomił, że teraz można się upomnieć i jest dane, to zupełnie nie zna umiaru :D

Posted

[quote name='Czarodziejka']Misio terrorysta ukazuje swoje prawdziwe oblicze 8) Kiedy jestem dostępna idzie jak czołg i musi być natychmiat przytulony, albo sam się utuli świniąc mi spodnie. Gdy komuś nie podoba się taki migdalący się Miś, rozpoczyna się warkot, charkot i muszę obrucić wszystkie łby w przeciwne strony, żeby nie gwałcili się swoim widokiem ;) Bardzo jest staruszeczek niedopieszczony, a kiedy już sobie uświadomił, że teraz można się upomnieć i jest dane, to zupełnie nie zna umiaru :D[/QUOTE]

haha wie co dobre:)
jak miło czytać że Misio jest u Ciebie taki szczęśliwy:loveu:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ja wymiękam przy każdym moim onku ;) Dodatkowo osłabia mnie zmasowany chuch z psich pysków :D Misiowy jest wiodący.[/QUOTE]
no powiedzcie ciotki czy posty Czarodziejki to nie przednia lektura :):):)

Posted

Tableteczki z miesięcznym zapasem dziś poleciały ;) Czarodziejko wygłaskaj naszego Misia od weterynarzy którzy się nim opiekowali :) na opowiadałam się dzisiaj o naszym kochanym staruszku:lol:

Jeden z leków musiałam zakupić w aptece .....( paragon nr 2 ) U weterynarza zapłaciłam 115 zł + 3,35 w aptece.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Tableteczki z miesięcznym zapasem dziś poleciały ;) Czarodziejko wygłaskaj naszego Misia od weterynarzy którzy się nim opiekowali :) na opowiadałam się dzisiaj o naszym kochanym staruszku:lol:

Jeden z leków musiałam zakupić w aptece .....( paragon nr 2 ) U weterynarza zapłaciłam 115 zł + 3,35 w aptece.[/QUOTE]

Kochana wysłane pieniążki tak jak pisałaś....124,85 za leki :):)

Posted

Dziękuję Beatko ....124,85 to razem z przesyłeczką i kopertką zabezpieczającą ;) Miś zabezpieczony na miesiąc :) Swoją drogą nie miałam pojęcia że za wypisanie recepty u weterynarza się płaci 5 zł :(

Posted

Jak idę, nie do mojego weta, chociaż z tej samej przychodni, to ten inny lekarz za wypisanie samej recepty, też mnie kasuje, na 5 zł.Zaznaczam, że byłam wtedy z innym psem i brałam receptę dla strachliwej suni.

Posted

od czasu kiedy wprowadzono w lecznicach weterynaryjnych kasy fiskalne to usługi zdrożały- niestety za wizytę już trzeba płacić i za wystawienie recepty, żeby wszystko się pokrywało...