BERKANO Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Niesamowita CZarodziejko jak sądzisz, kiedy się całkowicie przez Wami otworzy i zacznie się cieszyć z Waszej obecności bez strachu i obaw? I czyżby malenka głowa stada nawiązywała stosunki przyjacielskie z naszą biedotką, czy też mały robi na boku z Miśkiem jakieś interesy :cool3: Quote
AgusiaP Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Misiaczku przesyłam całusy w nochalek:loveu::loveu::loveu: Jak to dobrze, że Martunia była wtedy w pracy... Quote
asikowska Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 kochani trzeba pomóc Budrysek spłacić dług za leczenie dwóch wygłodzonych psiaków, każda złotówka się przyda i proszę roześlijcie wątek http://www.dogomania.pl/threads/209129-Jamniczek-z-Kumplem-2-KOSCIOTRUPKI...POMOCY!!! Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Misio został dziś obejrzany przez panie wetki i bardzo wdzięcznie machał ogonkiem. Jest w dobrym stanie, wymaga tylko wyczesania, ale damy sobie tymczasem spokój ;) Niech się chłopak zaklimatyzuje na dobre. Jego ulubionym miejscem jest kącik za studną w jałowcach. Ma tam cień, święty spokój i dostęp do wody. Nie za bardzo pozwala sobą manipulować Julce, warczy i nawet kieł pokazuje. Widać był nękany biedaczek przez dzieci...:-? Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Biedny Misio :( mam nadzieję że i do dzieciaczków wkrótce się przekona :) Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nie dramatyzujcie ;) To jest po prostu starszy pan i ma prawo mieć focha. Julka da radę. Nie takie przypadki oswajała. Quote
asikowska Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Czarodziejka napisał(a):Nie dramatyzujcie ;) To jest po prostu starszy pan i ma prawo mieć focha. Julka da radę. Nie takie przypadki oswajała. trzymamy kciuki:) Quote
nescca Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dziś wysłałam pieniążek dla Miśka. Jestem spokojna bo..... chłopak juz u Czarodziejki :) Życzę Ci psiaczku duuużo szczęścia a Czarodziejce pociechy z następnego staruszka. Quote
Czarodziejka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Pociechę już mam ;) Misio się właśnie rozkręcił i chodzi przygarbiony jak na fotkach wyżej terroryzując stadko. Najbardziej protestuje Ojciec Dyrektor :D A Misio warchoł jest i cicha woda. Kiedy się zjawiam, robi garba i macha ogonkiem. Ochrzan dostają weterani 8) Quote
Beatkaa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Dostałam zapytanie z facebooka,jedna pani chce wpłacić na Miśka,ale jest zagranicą i potrzebuje pay pal,czy ktoś z obecnych na wątku ma może? ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 nescca napisał(a):Dziś wysłałam pieniążek dla Miśka. Jestem spokojna bo..... chłopak juz u Czarodziejki :) Życzę Ci psiaczku duuużo szczęścia a Czarodziejce pociechy z następnego staruszka. Bardzo dziękujemy kochana :) Widzimy się w połowie lipca ;) Pozbieram cioteczki z okolicy i zjedziemy ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Beatkaa napisał(a):Dostałam zapytanie z facebooka,jedna pani chce wpłacić na Miśka,ale jest zagranicą i potrzebuje pay pal,czy ktoś z obecnych na wątku ma może? ;) Bardzo prosimy o pomoc w imieniu naszego tuptającego Misia ;) Quote
anula42 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Czarodziejko-ty naprawdę jesteś Czarodziejką....Zwierząt (pozazdrościć bo mnie tylko przylatują wylizać po gębie) Quote
Agnieszka_K Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 anula42 napisał(a):Czarodziejko-ty naprawdę jesteś Czarodziejką....Zwierząt (pozazdrościć bo mnie tylko przylatują wylizać po gębie) Faktycznie Czarodziejka zaczarowuje nam Miśka;) Fajnie patrzeć jak ten biedaczek się rozkręca:loveu: A Ty Anula nie zazdrość bo przecież zostałaś ochrzczona "Psim Aniołem";p Quote
anula42 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 zazdroszczę chociaż to paskudne podobno uczucie:evil_lol: Quote
Beatkaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 nescca napisał(a):Dziś wysłałam pieniążek dla Miśka. Jestem spokojna bo..... chłopak juz u Czarodziejki :) Życzę Ci psiaczku duuużo szczęścia a Czarodziejce pociechy z następnego staruszka. Pieniążki już są zaksięgowane na koncie :) Dziękujemy :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Zaglądam do Misiaczka :) Pokazuj się kochany psiaczku! Quote
jagpie Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Pozwoliłam sobie tutaj zaprosić wszystkie cioteczki na bazarek dla m.in SAKO ubrania,kosmetyki,biżuteria - MEGA BAZAREK do 04.07.2011 Quote
Czarodziejka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Misior - wujek Samo Zło okupuje kącik za studnią i nikt nie ma prawa nawet tam przejść. Zrywa się bowiem starowinka i warcząc pędzi skubnąć intruza. Głuchawy jest, ale co trzeba, to usłyszy ;) Byłam tam dziś oberwać przekwitłe kwiaty różanecznika i Misio przyszedł się do mnie przykleić. I tak sobie pracowaliśmy, a reszta stała za linią frontu, czyli rabaty i gule im chodziły. Wreszcie Aron staranował moje kwiaty i wszedł się też przytulić. Miś go przegonił, więc biedak poszedł w kierunku jego kącika, ale Misio za nim warcząc swoją przeskakującą co chwila szczęką. Aron jest głuchy i nieświadom podążającego za nim agresora spokojnie władował się w Misiowe poletko. Tam go dopadł nasz sierot i płacząc, klekocząc szczęką oraz żałośnie podwarkując grzecznie wyprosił. A potem sobie wrócił się przykleić do mnie ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Czarodziejka napisał(a):Misior - wujek Samo Zło okupuje kącik za studnią i nikt nie ma prawa nawet tam przejść. Zrywa się bowiem starowinka i warcząc pędzi skubnąć intruza. Głuchawy jest, ale co trzeba, to usłyszy ;) Byłam tam dziś oberwać przekwitłe kwiaty różanecznika i Misio przyszedł się do mnie przykleić. I tak sobie pracowaliśmy, a reszta stała za linią frontu, czyli rabaty i gule im chodziły. Wreszcie Aron staranował moje kwiaty i wszedł się też przytulić. Miś go przegonił, więc biedak poszedł w kierunku jego kącika, ale Misio za nim warcząc swoją przeskakującą co chwila szczęką. Aron jest głuchy i nieświadom podążającego za nim agresora spokojnie władował się w Misiowe poletko. Tam go dopadł nasz sierot i płacząc, klekocząc szczęką oraz żałośnie podwarkując grzecznie wyprosił. A potem sobie wrócił się przykleić do mnie ;) Nasz kochany Misior:evil_lol: nie do końca taki tuptający sierotek :cool3: walcząca o swoje bestia :diabloti: Quote
Beatkaa Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 widać,że Misiek się poczuł jak u siebie :evil_lol: Zazdrośnik jeden,pilnuje swojej Pańci :diabloti: Quote
Recommended Posts