Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niesamowita CZarodziejko jak sądzisz, kiedy się całkowicie przez Wami otworzy i zacznie się cieszyć z Waszej obecności bez strachu i obaw?
I czyżby malenka głowa stada nawiązywała stosunki przyjacielskie z naszą biedotką, czy też mały robi na boku z Miśkiem jakieś interesy :cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio został dziś obejrzany przez panie wetki i bardzo wdzięcznie machał ogonkiem. Jest w dobrym stanie, wymaga tylko wyczesania, ale damy sobie tymczasem spokój ;) Niech się chłopak zaklimatyzuje na dobre. Jego ulubionym miejscem jest kącik za studną w jałowcach. Ma tam cień, święty spokój i dostęp do wody. Nie za bardzo pozwala sobą manipulować Julce, warczy i nawet kieł pokazuje. Widać był nękany biedaczek przez dzieci...:-?

Posted

Dziś wysłałam pieniążek dla Miśka. Jestem spokojna bo..... chłopak juz u Czarodziejki :) Życzę Ci psiaczku duuużo szczęścia a Czarodziejce pociechy z następnego staruszka.

Posted

Pociechę już mam ;) Misio się właśnie rozkręcił i chodzi przygarbiony jak na fotkach wyżej terroryzując stadko. Najbardziej protestuje Ojciec Dyrektor :D A Misio warchoł jest i cicha woda. Kiedy się zjawiam, robi garba i macha ogonkiem. Ochrzan dostają weterani 8)

Posted

nescca napisał(a):
Dziś wysłałam pieniążek dla Miśka. Jestem spokojna bo..... chłopak juz u Czarodziejki :) Życzę Ci psiaczku duuużo szczęścia a Czarodziejce pociechy z następnego staruszka.

Bardzo dziękujemy kochana :) Widzimy się w połowie lipca ;) Pozbieram cioteczki z okolicy i zjedziemy ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Dostałam zapytanie z facebooka,jedna pani chce wpłacić na Miśka,ale jest zagranicą i potrzebuje pay pal,czy ktoś z obecnych na wątku ma może? ;)

Bardzo prosimy o pomoc w imieniu naszego tuptającego Misia ;)

Posted

anula42 napisał(a):
Czarodziejko-ty naprawdę jesteś Czarodziejką....Zwierząt (pozazdrościć bo mnie tylko przylatują wylizać po gębie)

Faktycznie Czarodziejka zaczarowuje nam Miśka;) Fajnie patrzeć jak ten biedaczek się rozkręca:loveu:

A Ty Anula nie zazdrość bo przecież zostałaś ochrzczona "Psim Aniołem";p

Posted

nescca napisał(a):

Pieniążki już są zaksięgowane na koncie :)
Dziękujemy :loveu:

Posted

Misior - wujek Samo Zło okupuje kącik za studnią i nikt nie ma prawa nawet tam przejść. Zrywa się bowiem starowinka i warcząc pędzi skubnąć intruza. Głuchawy jest, ale co trzeba, to usłyszy ;) Byłam tam dziś oberwać przekwitłe kwiaty różanecznika i Misio przyszedł się do mnie przykleić. I tak sobie pracowaliśmy, a reszta stała za linią frontu, czyli rabaty i gule im chodziły. Wreszcie Aron staranował moje kwiaty i wszedł się też przytulić. Miś go przegonił, więc biedak poszedł w kierunku jego kącika, ale Misio za nim warcząc swoją przeskakującą co chwila szczęką. Aron jest głuchy i nieświadom podążającego za nim agresora spokojnie władował się w Misiowe poletko. Tam go dopadł nasz sierot i płacząc, klekocząc szczęką oraz żałośnie podwarkując grzecznie wyprosił. A potem sobie wrócił się przykleić do mnie ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Misior - wujek Samo Zło okupuje kącik za studnią i nikt nie ma prawa nawet tam przejść. Zrywa się bowiem starowinka i warcząc pędzi skubnąć intruza. Głuchawy jest, ale co trzeba, to usłyszy ;) Byłam tam dziś oberwać przekwitłe kwiaty różanecznika i Misio przyszedł się do mnie przykleić. I tak sobie pracowaliśmy, a reszta stała za linią frontu, czyli rabaty i gule im chodziły. Wreszcie Aron staranował moje kwiaty i wszedł się też przytulić. Miś go przegonił, więc biedak poszedł w kierunku jego kącika, ale Misio za nim warcząc swoją przeskakującą co chwila szczęką. Aron jest głuchy i nieświadom podążającego za nim agresora spokojnie władował się w Misiowe poletko. Tam go dopadł nasz sierot i płacząc, klekocząc szczęką oraz żałośnie podwarkując grzecznie wyprosił. A potem sobie wrócił się przykleić do mnie ;)

Nasz kochany Misior:evil_lol: nie do końca taki tuptający sierotek :cool3: walcząca o swoje bestia :diabloti: