BERKANO Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 właśnie o tym myslalam i nawet mam już naszykowaną ;-) Z tego co zrozumiałam to nie brać tych książek? Trzymajcie kciuki, żeby Igor był grzeczny przy opiekunce (pierwszy raz od czasu adopcji zostanie sam z kimś innym niż ja lub mąż) i nie chciał Jej ustawić na swoją modłę... Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 BERKANO napisał(a):właśnie o tym myslalam i nawet mam już naszykowaną ;-) Z tego co zrozumiałam to nie brać tych książek? Trzymajcie kciuki, żeby Igor był grzeczny przy opiekunce (pierwszy raz od czasu adopcji zostanie sam z kimś innym niż ja lub mąż) i nie chciał Jej ustawić na swoją modłę... Kochana na razie nie bo dziewczyna ma bardzo duży psi wydatek z tego co pisała ........oj trzymam mocno kciuki ;) Igorku proszę bądź grzeczny kochany i nie rozstawiaj opiekunki po kątach :evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 :loveu::loveu::loveu: dla wspaniałego sponsora staruszka :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
katarzyna09 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Misiek...Ty szczęściarzu!:smile: Belu,oby jak najwięcej takich cudownych wiadomości;) Quote
AgusiaP Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dla takich chwil warto życ:multi::multi::multi: Misueńku kochny teraz będzie już tylko lepiej:lol::lol::lol: Quote
koelka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zagłądam i łza się w oku kręci - ile szczęścia spotkało Miśka. Wyrazy szacunku dla prywatnego sponsora i trzymam kciuki za lepsze życie psiaka. Quote
arim Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Tak,łzy same cisną sie do oczu! Chciałambym tylko,żeby ci(z małej literki) co go wyrzucili,zobaczyli teraz ilu Misiek ma przyjaciół!Podejrzewam,ze wiecej niż oni! Powodzenia Miśku! Quote
Nadziejka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 :multi::placz::multi:rycze rycze z radosciiiiii:multi:[FONT=Arial Black]Misiunia kofana miej zycie nowe , psiaczkowe odjazdowe serdynko nasze:thumbs::modla:[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Mysza2 napisał(a):Misio pewnie już w drodze 5 minutek temu Miś wyjechał do Czarodziejki:multi: za nic w świecie nie chciał wsiąść do auta a już w nim zostać nie ma mowy wysiadam :shake::cool3: Mąż cioteczki Berkano łagodnym głosem prosił, tłumaczył Misiowi że jedziemy do domu Misiu :lol: ale Miś werczał na potęgę ostrzegawczo :crazyeye: aż byłam zdziwiona że potrafi :crazyeye: :cool3: ale juz jadą juz są w drodze ...jak wrócą na pewno napiszą szczegóły z podróży .......Misiu kochany bądź szczęśliwy :( ech jakże mi smutno :( tak bardzo przywiązałam się do niego i do zaczynania dnia w pracy od biegu do lecznicy .......:placz: Mam zdjęcia Misia jak wyjeżdżał wieczorkiem wstawię na wątek! Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję z całego serduszka! W ciągu 4 dni Miś dostał i ma wszystko! DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu::calus::calus::calus: Quote
Agata P Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 cudowne wieści:loveu::loveu:,oby takich szczęściarzy jak Misio było jak najwięcej W takich chwilach człowiek wierzy,że to co robi ma sens............ Powodzenia psinko:loveu: Quote
himba Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Beatkaa'][SIZE="3"][FONT="Palatino Linotype"] DEKLARACJE STAŁE : olga7 - 5zł anula42 -50zł katarzyna09 - 20zł Martika@Aischa - 20zł Felka Z Bagien - 10zł ___________________ 105zł [SIZE="4"]BRAKUJE : 195zł na utrzymanie w hoteliku u Czarodziejki!!!! Wpłaty zaksięgowane na koncie Miśka: Mysza2 - 20zł Anula42- 200zł Arim - 20zł Koelka - 20zł Agata P - 20zł bela51- 20zł p.Jacek D ( czy to ktoś z dogo?)-20zł Martika@Aischa (VII,VIII) - 40zł Wydatki: smycz,obróżka,miska - 40zł STAN KONTA NA DZIEŃ 16.06 - 320zł [/FONT] Przy wpłatach zaznaczone miesiące w nawiasach oznaczają deklaracje stałe ;) Jacek.D to mój TZ, ZAPOMNIAŁAM DOPISAĆ OD HIMBA:)) Quote
bela51 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Martiko, nie moge doczekac sie zdjęć. I oczywiscie wiadomosci z podrozy. Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 bela51 napisał(a):Martiko, nie moge doczekac sie zdjęć. I oczywiscie wiadomosci z podrozy. Bela kochana zdjęcia zaraz wstawię tylko mój komputer tak ładuje strony powoli że mi się chce płakać :( na wiadomości czekam kochana i ja :( aż się martwię czy dojechali bez sensacji i spokojnie ........ Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bardzo się cieszę!!:multi::multi::multi::multi: mój przelew poszedł dzisiaj to będzie po weekendzie ;) niech się Misiowi wszystko układa :) Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 sierść już zdecydowanie ładniejsza :) nie jest jeszcze piękna i niestety bardzo wychodzi :( ale jeszcze troszkę wyczesania i będzie dobrze :) ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Napisała cioteczka Berkano :multi: Już wracają :multi:a Misiu szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kochany staruszek :):) A ja oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Berkano. Dopiero niedawno wyjechali od Czarodziejki. Wszystko ok, Misiek po drodze był wprawdzie niespokojny, ani chwilki się nie zdrzemnął, ale nie świrował i dojechali szczęśliwie. Na miejscu od razu zintegrował się z resztą mieszkanców. Berkano nie może się nachwalić Czarodziejki (Czarodziejko nie czytaj:)), miejsca, i wszystkiego razem. Ufffff Quote
bela51 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bardzo sie ciesze !:lol: A Misiek na zdjęciach to całkiem inny pies ! Chyba go podmienili w tej lecznicy:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Oj tak ;) a jakie ma ruchy cioteczki:evil_lol: to nie ten sam staruszek którego zwinęłam z ulicy :eviltong: prawdziwy młodzieniaszek :evil_lol: Quote
Recommended Posts