Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie o tym myslalam i nawet mam już naszykowaną ;-)
Z tego co zrozumiałam to nie brać tych książek?

Trzymajcie kciuki, żeby Igor był grzeczny przy opiekunce (pierwszy raz od czasu adopcji zostanie sam z kimś innym niż ja lub mąż) i nie chciał Jej ustawić na swoją modłę...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BERKANO napisał(a):
właśnie o tym myslalam i nawet mam już naszykowaną ;-)
Z tego co zrozumiałam to nie brać tych książek?

Trzymajcie kciuki, żeby Igor był grzeczny przy opiekunce (pierwszy raz od czasu adopcji zostanie sam z kimś innym niż ja lub mąż) i nie chciał Jej ustawić na swoją modłę...

Kochana na razie nie bo dziewczyna ma bardzo duży psi wydatek z tego co pisała ........oj trzymam mocno kciuki ;) Igorku proszę bądź grzeczny kochany i nie rozstawiaj opiekunki po kątach :evil_lol:

Posted

Zagłądam i łza się w oku kręci - ile szczęścia spotkało Miśka. Wyrazy szacunku dla prywatnego sponsora i trzymam kciuki za lepsze życie psiaka.

Posted

Tak,łzy same cisną sie do oczu! Chciałambym tylko,żeby ci(z małej literki) co go wyrzucili,zobaczyli teraz ilu Misiek ma przyjaciół!Podejrzewam,ze wiecej niż oni! Powodzenia Miśku!

Posted

:multi::placz::multi:rycze rycze z radosciiiiii:multi:[FONT=Arial Black]Misiunia kofana miej zycie nowe , psiaczkowe odjazdowe serdynko nasze:thumbs::modla:[/FONT]

Posted

Mysza2 napisał(a):
Misio pewnie już w drodze

5 minutek temu Miś wyjechał do Czarodziejki:multi: za nic w świecie nie chciał wsiąść do auta a już w nim zostać nie ma mowy wysiadam :shake::cool3: Mąż cioteczki Berkano łagodnym głosem prosił, tłumaczył Misiowi że jedziemy do domu Misiu :lol: ale Miś werczał na potęgę ostrzegawczo :crazyeye: aż byłam zdziwiona że potrafi :crazyeye: :cool3: ale juz jadą juz są w drodze ...jak wrócą na pewno napiszą szczegóły z podróży .......Misiu kochany bądź szczęśliwy :( ech jakże mi smutno :( tak bardzo przywiązałam się do niego i do zaczynania dnia w pracy od biegu do lecznicy .......:placz: Mam zdjęcia Misia jak wyjeżdżał wieczorkiem wstawię na wątek! Jeszcze raz Wam wszystkim dziękuję z całego serduszka! W ciągu 4 dni Miś dostał i ma wszystko! DZIĘKUJĘ :loveu::loveu::loveu::calus::calus::calus:

Posted

cudowne wieści:loveu::loveu:,oby takich szczęściarzy jak Misio było jak najwięcej
W takich chwilach człowiek wierzy,że to co robi ma sens............
Powodzenia psinko:loveu:

Posted

[quote name='Beatkaa'][SIZE="3"][FONT="Palatino Linotype"]

DEKLARACJE STAŁE
:
olga7 - 5zł
anula42 -50zł
katarzyna09 - 20zł
Martika@Aischa - 20zł
Felka Z Bagien - 10zł
___________________ 105zł

[SIZE="4"]BRAKUJE : 195zł na utrzymanie w hoteliku u Czarodziejki!!!!

Wpłaty zaksięgowane na koncie Miśka:

Mysza2 - 20zł
Anula42- 200zł
Arim - 20zł
Koelka - 20zł
Agata P - 20zł
bela51- 20zł
p.Jacek D ( czy to ktoś z dogo?)-20zł
Martika@Aischa (VII,VIII) - 40zł

Wydatki:
smycz,obróżka,miska - 40zł

STAN KONTA NA DZIEŃ 16.06 - 320zł [/FONT]

Przy wpłatach zaznaczone miesiące w nawiasach oznaczają deklaracje stałe ;)
Jacek.D to mój TZ, ZAPOMNIAŁAM DOPISAĆ OD HIMBA:))

Posted

bela51 napisał(a):
Martiko, nie moge doczekac sie zdjęć. I oczywiscie wiadomosci z podrozy.

Bela kochana zdjęcia zaraz wstawię tylko mój komputer tak ładuje strony powoli że mi się chce płakać :( na wiadomości czekam kochana i ja :( aż się martwię czy dojechali bez sensacji i spokojnie ........

Posted

Kochany staruszek :):)
A ja oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Berkano. Dopiero niedawno wyjechali od Czarodziejki.
Wszystko ok, Misiek po drodze był wprawdzie niespokojny, ani chwilki się nie zdrzemnął, ale nie świrował i dojechali szczęśliwie.
Na miejscu od razu zintegrował się z resztą mieszkanców.
Berkano nie może się nachwalić Czarodziejki (Czarodziejko nie czytaj:)), miejsca, i wszystkiego razem.
Ufffff