Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
No dobra,ta 5 tak niepoważnie brzmi.Deklaruje 10PLN, ale jak zapomnę to piszcie do mnie.Zaraz wysyłam na dziadeczka.

Kochana moja DZIĘKUJĘ w imieniu naszego kochanego staruszka :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BERKANO napisał(a):
kochane TZ wręcz żąda, żeby pieniążki za transport przeznaczyć na leki i opłacenie długu, bo na razie tylko tak możemy Psince pomóc i prosimy o uszanowanie naszego postanowienia.
Martika juz jestem i włącz telefon to oddzwonię.

:multi::multi::multi::loveu::loveu:DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA ......Miśku żebyś TY tylko wiedział jakie Ty masz szczęście kochany psiaku :multi:
Jutro podziękuję Wam kochana osobiście .......już się cieszę że w końcu się zobaczymy:multi:
Kochana ogromne, ogromne podziękowania dla TZ :Rose::Rose:

Posted

Beatkaa napisał(a):
Przepraszam...wszystko mi sie jakos miesza,bylam pewna na 100% że akurat Tobie wysłałam :D:D

Wysyłałaś...:-Dmasz rację...tyle,ze troszkę wcześniej i dla innego psiaka ;-)Twoje dane również wydały mi się znajome...

Posted

[quote name='Agata P'][FONT=Palatino Linotype]p.Zdzisława S(czy to ktoś z dogo?) - 20zł...... tak to ja zapomniałam wpisać nicku:oops:
[/FONT]

Ok,to juz zapisuję :)

[quote name='katarzyna09']Wysyłałaś...:-Dmasz rację...tyle,ze troszkę wcześniej i dla innego psiaka ;-)Twoje dane również wydały mi się znajome...

Ooo właśnie,zgadza się - na Sako !!! ;)

Posted

Sorry Matiko ,że nie wpadłam wcześniej ,ale kilka dni nie było mnie na necie. Oczywiście psiak miał wiele szczęścia ,że spotkał Cię na swej drodze.... ale ja myślę ,że to nie przypadek. Tak bardzo przeżyłaś to ,że nie udało się pomóc Nelsonkowi ,że Ktoś tam na górze postawił na Twej drodze Misiaka. Wiem jak bardzo przeżywałaś to wszystko Kochana..... teraz musisz walczyć i w związku z tym nie masz czasu na rozpamiętywanie. Ja finasowo jestem zarżnięta okrutnie ,więc tylko jednorazowo 20 złociszy poślę chłopczykowi (przepraszam) Bardzo się cieszę ,że trafi właśnie do Czarodziejki :) A Ty kochana pamiętaj...... psiaki w Jasieniu na Ciebie czekają :) Miśku.....a Tobie samych szczęśliwych dni u Czarodziejki :)

Posted

nescca napisał(a):
Sorry Matiko ,że nie wpadłam wcześniej ,ale kilka dni nie było mnie na necie. Oczywiście psiak miał wiele szczęścia ,że spotkał Cię na swej drodze.... ale ja myślę ,że to nie przypadek. Tak bardzo przeżyłaś to ,że nie udało się pomóc Nelsonkowi ,że Ktoś tam na górze postawił na Twej drodze Misiaka. Wiem jak bardzo przeżywałaś to wszystko Kochana..... teraz musisz walczyć i w związku z tym nie masz czasu na rozpamiętywanie. Ja finasowo jestem zarżnięta okrutnie ,więc tylko jednorazowo 20 złociszy poślę chłopczykowi (przepraszam) Bardzo się cieszę ,że trafi właśnie do Czarodziejki :) A Ty kochana pamiętaj...... psiaki w Jasieniu na Ciebie czekają :) Miśku.....a Tobie samych szczęśliwych dni u Czarodziejki :)

Nesca cioteczko kochana dziękuję CI za wszystko :loveu: 20 zł to dla Misia bardzo dużo kochana będzie miał chłopak na lekarstwa :multi:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nesca cioteczko kochana dziękuję CI za wszystko :loveu: 20 zł to dla Misia bardzo dużo kochana będzie miał chłopak na lekarstwa :multi:

Marticzko...posiadam milgammę i nivalin na przewodnictwo. Zchęcią podaruję to Misiowi. Zapytaj czy można Mu to podac.

Posted

nescca napisał(a):
Marticzko...posiadam milgammę i nivalin na przewodnictwo. Zchęcią podaruję to Misiowi. Zapytaj czy można Mu to podac.

Kochana zapytam na pewno jak będę dziś z Berkano odbirać Misia z lecznicy:)

Posted

A teraz cioteczki nie uwierzycie !!!!!!!!!!! :crazyeye: NIE mamy długu w lecznicy :multi: Rachuneczek na kwotę 565 zł z lekarstwami został zapłacony przez prywatnego sponsora Misia :crazyeye::multi::loveu: Rycze i nie wierzę .......przez chwilę myślałam że śnię i w końcu będę musiała się obudzić!!! Ale to nie sen to prawda !!!!!!!:multi::loveu::loveu:
Dodatkowo prywanty sponsor Misia deklaruje stałą deklarację w wysokości 200 zł /miesiąc na hotelik dla Misia :loveu::loveu::loveu: Mamy zatem komplet deklaracji !!! :multi: Misiek to pisak szczęściarz i na koniec życie się do niego uśmiechnęło :lol: Z całego serduszka DZIĘKUJĘ w imieniu naszego staruszka .......:loveu:
W tej chwili zostaje nam tylko i wyłącznie zbierać fundusze na potrzebne lekarstwa na serduszko i stawy dla Misia a hotelik jest opłacony :loveu: Kochani czy to nie psiak który urodził się pod szczęśliwą gwiazdą :loveu::crazyeye:

Posted

Jessssuuu to jak sen. Tak się cieszę tym bardziej że Bida z mojego miasta. Niech temu sponsorowi zdarzy się wszystko co najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu:
Tak będzie bo dobro powraca , ufffff Marticzko ale miał szczęście

Posted

Mysza2 napisał(a):
Jessssuuu to jak sen. Tak się cieszę tym bardziej że Bida z mojego miasta. Niech temu zdarzy się wszystko co najlepsze :loveu::loveu::loveu::loveu:
Tak będzie bo dobro powraca , ufffff Marticzko ale miał szczęście

Myszko kochana to jak wygrana w toto lotka:multi: i to nie sen to najszersza prawda:loveu:

Posted

Strasznie się cieszę ze szczęścia kochanego Misia.:multi::multi:Cudowne anioły czuwają nad nim i wspierają jak mogą !!!! :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy !!!!!!!!!!!

PS.Cioteczki przez najbliższe kilka dni bedzie ze mna utrudniony kontakt...głównie telefoniczny,komputer mi sie zepsuł i oddaje dziś go do naprawy...:placz::placz: teraz wpadlam na chwilke do biblioteki aby Wam to napisać i zaraz znikam :(:( Jeśli bede miala jakas mozliwość korzystania z komputera w weekend to postaram sie odezwać,ale nic nie obiecuje poniewaz przez weekend jestem troche poza zasiegiem i do niedzieli mnie nie ma :(:( Jeśli Misiek bedzie potrzebowal pieniazkow to przelewy moge zrobić dopiero w poniedzialek,Martiko kochana prosze w razie czego pisz do mnie sms-y lub dzwoń.

Jakbym byla potrzebna to moj nr telefonu : 507 735 887

Ściskam Miśka mocno i niech jedzie do Czarodziejki po cudowne życie :):)

Posted

Dostałam wiadomosc od Kasi , ze kolejny Anioł wział Miska pod swoje skrzydla. :loveu: Dziekujemy bardzo,:loveu: to cudownie, ze Mis na swej drodze spotyka teraz same wspaniałe osoby.:lol:
Misku, szczesliwej drogi, po nowe zycie !:lol:

Posted

Podziękowania ogromne dla sponsora Misiowego. To nie lada wydatek, ale widać Misior zaskarbił sobie względy ;)
Wyprawka cudna :)
Czekam dziś na oba staruszki i ewentualną rodzinę adopcyjną dla Rafiego...Mieli się kontaktować i przyjechać...

Posted

niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
TEn staruszek zasłużył sobie na najcudowniejszą i najpiękniejsza STAROŚĆ, ktora wynagrodzi Mu lata cierpień i bólu.
A ja z tz widzimy się z Miśkiem po 17 ;-)

Posted

BERKANO napisał(a):
niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
TEn staruszek zasłużył sobie na najcudowniejszą i najpiękniejsza STAROŚĆ, ktora wynagrodzi Mu lata cierpień i bólu.
A ja z tz widzimy się z Miśkiem po 17 ;-)

Oczywiście kochana czekamy na Was z Misiem:loveu: zwarci i gotowi :evil_lol:
Cioteczko proszę weź ze sobą jakąś buteleczkę po wodzie mineralnej abyśmy miały do czego nalać wody na podróż ;)