anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 no i załatwione- jutro przeleje pieniążki:lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 anula42 napisał(a):no i załatwione- jutro przeleje pieniążki:lol: Ania nie powiem Dziękuję bo powiedziałam już to miliony razy na praktycznie prawie wszystkich wątkach ........Jesteś NIESAMOWITA ......:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
jagpie Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 anula42 napisał(a):no i załatwione- jutro przeleje pieniążki:lol: dołączam się do Martika@Aischa Aniu jesteś niebywale przecudowna!!!! Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Cioteczki właśnie dostałam kolejnego @ z lecznicy :) [FONT=Arial]prosze tylko o informacje kiedy Misiek pojedzie do hoteliku, bysmy mogli go na ten dzien ladnie wyszykowac.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Daria Wróblewska[/FONT] [FONT=Arial]Taki oficjalnie odpicowany pojedzie do hoteliku nasz Misio :lol:[/FONT] Quote
Agata P Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 jestem na zaproszenie Mysza 2 mogę na dzień dzisiejszy wspomóż Misia niewielką sumką 20 zł:oops: poproszę nr konta i przypomnijcie się cioteczki za miesiąc coś wyskrobię dla staruszka na hotelik:roll: Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Agata P napisał(a):jestem na zaproszenie Mysza 2 mogę na dzień dzisiejszy wspomóż Misia niewielką sumką 20 zł:oops: poproszę nr konta i przypomnijcie się cioteczki za miesiąc coś wyskrobię dla staruszka na hotelik:roll: Dziękujemy :multi: Beatkaa podeśle numerek konta :) Misiu Ty szczęściarzu kochany :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Pojawiło się światełko w tunelu ...mała iskierka na transport piątkowy dla Misia .......ale na razie nie zapeszam ;) Quote
anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a gdzie dokładnie jest ten hotelik u Czarodziejki? Quote
Czarodziejka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jaki hotelik ;) Hospicjum dla ledwo dychających onków. Między Wieluniem a Belchatowem w woj. łódzkim. Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Jedna z cioteczek właśnie pracuje nad TZ i jest już naprawdę bliska zwycięstwa ;) Trzymajcie mocno kciuki aby się udało! ;)i aby Misio w piątek pojechał do psiego raju u Czarodziejki :) Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Wrzuciłam na wątek transportowy,że szukamy transportu (http://www.dogomania.pl/threads/24359-Wątek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!/page7). Kochana Martiko napiszę do moda jak tylko znajdę chwilkę...jeszcze dzisiaj.:oops: Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Beatko kochana napisz proszę czy cioteczka Anula ma przesłać pieniążki za pierwszy miesiąć hoteliku prosto do Czarodziejki czy do Ciebie ??? Pojawiły się również kolejne cioteczki które chcą podarować Misiowi kilka złotych bardzo proszę jak znajdziesz chwilkę o przesłanie PW z numerkiem konta ...... Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Beatko kochana napisz proszę czy cioteczka Anula ma przesłać pieniążki za pierwszy miesiąć hoteliku prosto do Czarodziejki czy do Ciebie ??? Pojawiły się również kolejne cioteczki które chcą podarować Misiowi kilka złotych bardzo proszę jak znajdziesz chwilkę o przesłanie PW z numerkiem konta ...... To może Anula wpłaci od razu do Czarodziejki,bo ja i tak bym też wpłacała później do Czarodziejki a tak prosta droga ;) Oczywiście zaraz wszystko porozsyłam kochana,napisze do moda i uzupełnie wpłaty ...zajme sie tez tym transportem i zobacze czy kojarze kogoś z okolic Dąbrowy Górniczej... Quote
BERKANO Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 nad tym transportem to ja nad tz pracowałam i wypracowałam ;-) Ale teraz jeszcze pracuję nad opiekunką dla mojego dobka Igora na piątek, bo on sam w domu nie może być. Jutro bede wiedziała na 100% jak sprawa z opiekunką wygląda i dam Wam znać. Ogólnie tz już nastawiony, ale swojego ukochanego Igorka samego w domu nie zostawi ;-) Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 BERKANO napisał(a):nad tym transportem to ja nad tz pracowałam i wypracowałam ;-) Ale teraz jeszcze pracuję nad opiekunką dla mojego dobka Igora na piątek, bo on sam w domu nie może być. Jutro bede wiedziała na 100% jak sprawa z opiekunką wygląda i dam Wam znać. Ogólnie tz już nastawiony, ale swojego ukochanego Igorka samego w domu nie zostawi ;-) :Cool!::Cool!::Cool!: czekamy na wiadomości i zaraz potem biegnę,lecę jak na skrzydłach do lecznicy aby ich powiadomić :multi: Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Napisałam juz do moda o przydzielenie postu i rozesłam pw z nr konta ;) BERKANO napisał(a):nad tym transportem to ja nad tz pracowałam i wypracowałam ;-) Ale teraz jeszcze pracuję nad opiekunką dla mojego dobka Igora na piątek, bo on sam w domu nie może być. Jutro bede wiedziała na 100% jak sprawa z opiekunką wygląda i dam Wam znać. Ogólnie tz już nastawiony, ale swojego ukochanego Igorka samego w domu nie zostawi ;-) huraaaa:sweetCyb::sweetCyb: Dziękujemy z całego serduszka :Rose::Rose: Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Zrobiłam Miśkowi wydarzenie na FB : http://www.facebook.com/event.php?eid=137716509636393 Quote
Recommended Posts