paulinken Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Czarodziejka napisał(a):Jestem po telefonie od Beli51. Nie było mnie wczoraj na Dogo, więc nie odebrałam żadnych wiadomości. Co ja mogę powiedzieć...Wezmę go strauszka biednego. Módlcie się, żeby tylko Rafi pojechał do domku. Mają państwo po niego przyjechać w weekend. Oby się nie rozmyślili... Ciotka, Ty to jednak jesteś super babka! Quote
AgusiaP Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Super czyli dziadziulo ma się gdzie podziac po wyjściu ze szpitaliku:multi::multi::multi: Czarodziejka jesteś WIELKAAAAA:loveu::loveu::loveu: Quote
katarzyna09 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No tak,ale do pełnego szczęścia brakuje psiakowi 250 zł:-( Quote
bela51 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kochani, rozsyłajcie watek gdzie tylko sie da. Ja wczoraj wysłalam kilka zaproszen i kilka osob poprosilo o nr konta. Gorzej z tymi stałymi deklaracjami... A kto Miska zawiezie do Czarodziejki? Quote
anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 dziewczyny-przecież obiecałam że pokryję pierwszy miesiąc a potem bedziemy główkować dalej Quote
arim Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Jestem na zaproszenie i proszę o konto.Dorzucę jednorazowo 20zł. Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Super,że Czarodziejka zdecyduje sie go przyjąć..teraz tylko te nieszczęsne deklaracje :shake::shake: Przyszły wpłaty: Anula42- 200zł:loveu: Mysza2- 20zł:loveu: Dziękujemy :multi: Quote
bela51 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 anula42 napisał(a):dziewczyny-przecież obiecałam że pokryję pierwszy miesiąc a potem bedziemy główkować dalej Anulo, jestes naprawde wspaniala i Twoja pomoc jest bezcenna.:loveu: Ale deklaracje trzeba zebrac, chociaz polowe. Oczywiscie Misiek powinien jechac jak najszybciej, aby nie powiększac kosztow pobytu w lecznicy. I dlatego pytam, czy sa juz jakies plany transportowe ? Quote
Beatkaa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 bela51 napisał(a):A ja nie dostalam numeru konta. Przepraszam,to przez nieuwagę :oops:Już wysyłam :) Quote
himba Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Wysłałam przed chwilą 20zł( na razie tyle mogę) po 1.07 następne sumy:)) Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 himba napisał(a):Wysłałam przed chwilą 20zł( na razie tyle mogę) po 1.07 następne sumy:)) Bardzo, bardzo dziękuję w imieniu naszego staruszka ....tak się cieszę :loveu: tyle co weszłam a tu czytam tak wspaniałe wiadomości :multi: bela kochana dziękuję Ty wiesz za co :* Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Rozsyłam wątek i błagam o pomoc ....pierwszy miesiąc Miś ma zapewniony w hoteliku dzięki wsparciu naszej Anuli :) ale stałych deklaracji nadal brak :( I co najważniejsze do piątku musimy zabrać staruszka z kliniki bo dług nam rośnie z każdym dniem :( Musimy szukać pilnie transportu ....zadzwonię do Beatki czy Misiek nie mógłby pojechać z Sako który też jedzie w piątek do Czarodziejki ..... Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Beatko proszę napisz do moda o udostępnienie rozliczeń w 3 poście abyś mogła wpisać pełne rozliczenie wpłat i deklaracji dla staruszka ......musi być wyraźnie zaznaczone ile mamy a ile nam wciąż brakuje ..... Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Rozsyłam wątek i błagam o pomoc ....pierwszy miesiąc Miś ma zapewniony w hoteliku dzięki wsparciu naszej Anuli :) ale stałych deklaracji nadal brak :( I co najważniejsze do piątku musimy zabrać staruszka z kliniki bo dług nam rośnie z każdym dniem :( Musimy szukać pilnie transportu ....zadzwonię do Beatki czy Misiek nie mógłby pojechać z Sako który też jedzie w piątek do Czarodziejki ..... Sako niestety jedzie autkiem bo osoba z Częstochowy zgodziła się go zabrać po drodze :( na dwa psiaki nie będzie miejsca :( tym bardziej że to dość duże psiaczki :( ech ....szukajmy transportu Quote
anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 deklaruję stałą miesięczną wpłatę w wysokości 50zł dla kochanego Miśka Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 anula42 napisał(a):deklaruję stałą miesięczną wpłatę w wysokości 50zł dla kochanego Miśka Aniu DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu::multi::multi: za wszystko !!!!!!!!!!!!!!! :* Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Właśnie dostałam @ z kliniki : [FONT=Arial]Witam[/FONT] [FONT=Arial]miło mi poinormować, że Misiek nie ma cukrzycy. Badanie moczu nie wykazało cukru, zatem wczorajszy wynik musial być zafałszowany po posiłku,który Misiek zjadł wcześniej. [/FONT] [FONT=Arial]Obecnie pies czuje się dobrze, jest żywy, je bez problemu, myślę, że to zasługa leków przeciwbólowych na zwyrodnienie stawów. Oczy też wyglądaja lepiej, zapalenie spojówek ustępuje. Podaliśmy mu leki na odrobaczanie, zjadł je bez problemu. Dzisiejszy koszt lekow z hospitalizacją i wyżywieniem to 82zł.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]Wojciech Wróblewski[/FONT] [FONT=Arial]Przychodnia Weterynaryjna WRÓBLEWSCY lek. wet. Daria Wróblewska ul. Augustynika 14 41-300 Dąbrowa Gónicza NIP: 629-231-88-92 [/FONT] [FONT=Arial]Tak bardzo cieszą mnie te @ :) Misiaczku jeszcze chwilkę i pojedziesz po nowe, lepsze życie :) [/FONT] Quote
anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 jak dobrze - teraz juz wszystki bedzie z "góreczki" Miśku Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Z tego wszystkiego na śmierć zapomniałam że muszę jutro kupić dla Misia obróżkę i smyczkę bo przecież psiak nic nie ma .........Jutro pobiegnę i zakupię chłopakowi szybciutko żeby i on miał w końcu coś swojego :) ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Cioteczka BERKANO zadeklarowała przelać grosik na spłatę długu Misia w lecznicy ......Dziękujemy w imieniu naszego staruszka :* Beatkaa jak się pojawi na pewno prześle numerek konta :) Quote
anula42 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 cioteczki - to co już jest na koncie proponuję przeznaczyc na spłate długu w lecznicy, ja pokryje cały miesiac pobytu u Czarodziejki (moge przelac bezposrednio ne jej konto tylko musicie powiedzieć ile to bedzie) Quote
Martika&Aischa Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 anula42 napisał(a):cioteczki - to co już jest na koncie proponuję przeznaczyc na spłate długu w lecznicy, ja pokryje cały miesiac pobytu u Czarodziejki (moge przelac bezposrednio ne jej konto tylko musicie powiedzieć ile to bedzie) Anula koszt pobytu psiaczka u Czarodziejki to 300 zł .....Miś to duży psiak ......:shake: Quote
Recommended Posts